Liposukce dvojité brady v Turecku

liposukce dvojité brady Turecko 1
Napsal Émilie

Liposukce dvojité brady v Turecku v Istanbulu probíhá tak, že se do brady na různých místech zavede malá trubička, tzv. kanyla. Pomocí jemného odsávání se z každého místa odstraní malé strategické množství tuku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liposukci dvojité brady v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce dvojité brady v Turecku?

Průměrná cena liposukce dvojité brady v Istanbul, Turecko je 2 100 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 700 do 2 500 eur.

ProceduryCena Turecko
Liposukce dvojité brady2100 €

Co je liposukce dvojité brady?

Liposukce dvojité brady v Turecku v Istanbulu probíhá tak, že se do brady na různých místech zavede malá trubička, tzv. kanyla. Pomocí jemného odsávání se z každého místa odstraní malé strategické množství tuku. Výsledkem je hladší, rovnoměrnější profil se sníženým množstvím tuku pod bradou, čímž se odstraní dvojitá brada.

Kolik z nás už zažilo potupu, když se na pochybné selfie nebo svatební fotografii z ničeho nic objevil podbradek navíc a my jsme proklínali toho, kdo řekl, že “fotoaparát nikdy nelže”?

Dvojitá brada je často spojována s nadváhou nebo špatným stravováním, ale pravdou je, že na povislou kůži má stejný vliv věk a genetika.

Co způsobuje dvojitou bradu?

Zdravotníci tento stav nazývají “submentální plnost”. Je způsobena nadměrným objemem pod bradou a v oblasti krku. Ten se hromadí v oblasti krku a prohýbá se směrem dolů, čímž vytváří vrásku, která jako by vytvářela další bradu.

Nedostatečné vymezení čelisti může také vyvolat dojem dvojité brady, stejně jako rychlý úbytek hmotnosti, a submentální plnost může postihnout muže i ženy.

Nadměrný objem je často způsoben řadou faktorů:

  • Nadbytek tuku na krku
  • Uvolněná kůže
  • Malá nebo slabá brada
  • Povislý platýzový sval
  • Povislá slinná žláza

Častým omylem je, že příčinou viditelné dvojité brady je pouze nadbytek tukové tkáně, zatímco obvykle se jedná o kombinaci výše uvedených faktorů.

Hlavní příčinou je také přirozené stárnutí; kůže s věkem ztrácí pružnost, takže je náchylnější k poklesu. Někteří lidé mají geneticky danou větší pravděpodobnost vzniku submentálního podřepu než jiní. Vliv může mít také nárůst hmotnosti a lidé často zjišťují, že tuk v této oblasti se odstraňuje obzvlášť obtížně, a to i přes přísné cvičení a dietu.

Psychologické důsledky dvojité brady mohou být zničující a skutečně poškozují sebevědomí; lidé se bojí usmívat nebo se nechat fotografovat. Dvojitá brada může přidat roky, nebo dokonce způsobit, že obličej vypadá těžší, než ve skutečnosti je.

K tomu může přispívat nespočet faktorů, takže dvojitá brada je častým problémem. Naše klinika však nabízí řadu zákroků, které vám pomohou získat zpět váš úsměv.

Zákroky pro odstranění dvojité brady

V Turecku je k dispozici řada kosmetických zákroků k odstranění dvojité brady. Patří mezi ně

1 – Tumescentní liposukce (neboli mikrolipo): Odstraní se tuk pod kůží a zároveň se vytvaruje obrys brady a krku. Turecký chirurg provede malý řez pod kůží, zavede malou kanylu a odsává tuk. Liposukce obvykle vyžaduje pouze lokální anestetikum, které znecitliví celou oblast.

2 – Vaser lipo: Podobně laserová liposukce brady a krku je pro tuto oblast možností, která rychle a s odbornou přesností předefinuje bradu a krk. Výsledky jsou často viditelné v celé spodní části obličeje.

3 – Facelift : Tato operace umožňuje lékařům odstranit tuk a volnou, povislou kůži v oblasti brady a krku a odstranit tak dvojitou bradu. Facelift lze provést v lokální anestezii, ale většina lidí podstupuje celkovou anestezii.

4 – lifting krku : Existuje několik typů zákroků liftingu krku. Cervikoplastika odstraňuje přebytečnou kůži a platysmaplastika zpevňuje svaly krku, aby se zlepšily kontury krku a brady. Někteří chirurgové často kombinují tradiční facelift s tímto zákrokem, který může zanechat pocit napjatého krku po dobu několika měsíců.

Mikroliposukce dvojité brady v Turecku

Do ošetřované oblasti se vstříkne lokální anestetikum, adrenalin a slaná voda, tzv. tumescentní tekutina. Tato tekutina oblast znecitliví a způsobí, že cílové místo nebo místa nabobtnají a zpevní se, čímž se tukové buňky oddělí od okolní tkáně.

Poté se provede malý, téměř neviditelný řez a tuk se odstraní pomocí mikrokanyly. Obecně se touto metodou odstraní přibližně 10 až 20 ml tuku, což je často více než dostatečné pro snížení vzhledu dvojité brady nebo submentálního otoku. Zákrok trvá 45 minut až 2 hodiny.

Pokud se bezprostředně po zákroku podíváte do zrcadla, zaznamenáte okamžitou změnu. Trvá však přibližně tři až čtyři týdny, než otok zcela ustoupí a než se projeví konečný výsledek.

Výsledky této operace v Istanbulu jsou díky odstranění tukových buněk trvalé. Jak však doporučujeme všem našim pacientům, nejdůležitějším aspektem pooperační péče je osvojení si zdravého životního stylu a je třeba, abyste si udržovali ideální hmotnost.

Turecko je světově proslulé neinvazivní liposukcí k provedení tohoto pokročilého zákroku. Mikroliposukce je díky rychlosti, bezpečnosti a kvalitě výsledků jednou z nejlepších možností, ne-li tou nejlepší, jak snížit výskyt dvojité brady.

Doba rekonvalescence

Prostoje při mikroliposukci jsou minimální a mnoho lidí se může vrátit do práce do 48 hodin. Mnozí se cítí být schopni pokračovat v obvyklých aktivitách do sedmi dnů. Turecký chirurg vás bude často sledovat a pomůže vám s opětovnou adaptací po operaci. Pacienti se mohou vrátit ke svým běžným aktivitám za 10 až 14 dní a cvičit od dvou týdnů.

Vaser liposukce dvojité brady

Technika Vaser Lipo je odlišnou formou liposukce dvojité brady v Turecku od výše popsané techniky mikrolipo, ale obvykle se provádí v lokální anestezii nebo pod sedativy.

V ošetřované oblasti se provedou malé mikrořezy, do nichž se vstříkne tumescentní tekutina, která tkáně roztáhne. Do řezů se zavede malá sonda, která vysílá ultrazvukovou energii, jež rozkmitá a roztrhá tukovou tkáň v dané oblasti.

Poté se pomocí kanyly, která se pohybuje tam a zpět, odstraní tuk pomocí jemného odsávacího zařízení. Řezy jsou uzavřeny a obvázány a nosí se kompresní oděv, který pomáhá snižovat otoky a úniky.

Výsledky lipo vaseru jsou rovněž okamžité, i když po určitou dobu dochází k otokům a modřinám a konečné výsledky se obvykle projeví až po pěti až šesti týdnech. Výsledky lipo vaser jsou také trvalé, pokud si udržíte ideální hmotnost.

Pacienti se obvykle mohou vrátit ke svým běžným aktivitám po dvou až třech týdnech rekonvalescence po lipo Vaser. Klinika doporučuje vzít si přibližně týden volno, aby mohly ustoupit otoky a modřiny.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️