Abdominoplastika v Turecku

abdominoplastika Turecko 2
Napsal Émilie

Abdominoplastika je operace, při níž se odstraňuje přebytečná kůže a tuková tkáň v oblasti břicha a odstraňuje se ochablost přední břišní stěny.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace oabdominoplastice v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí abdominoplastika v Turecku?

Průměrná cena abdominoplastiky v Turecku je 2 800 eur v Istanbulu. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 1 až 2 hodiny. Zahrnuje pobyt v nemocnici přes noc. Tato průměrná cena zahrnuje anestezii, operaci a další související výdaje, jako jsou léky a podpůrný pás.

Abdominoplastika2800 €
Miniabdominoplastika2500 €
Liposukce břicha1900 €
Liposukce boků1800 €

Předsádka

Všichni profesionální sportovci vám potvrdí: nejhůře se zbavuje tuk na břiše. V některých případech (opakovaná těhotenství, nadváha) je prostě nemožné získat zpět ploché břicho.

Když je přebytečného tuku příliš mnoho, skončíte s nevzhlednou přebytečnou kůží, kterou nespraví ani intenzivní sport, ani drakonická dieta. V takovém případě se sen o plochém břiše nebo čokoládových tyčinkách může zdát nedosažitelný.

Femme touchant son gros ventre
Žena s komplexem ze svého břicha

Věda, a zejména kosmetická chirurgie, dokáže zázraky.Abdominoplastika, kosmetická operace břicha, je nejlepším řešením pro získání plochého břicha. Jedná se o poměrně invazivní techniku, která spočívá v odstranění přebytečné kůže z břicha řezem. Břicho se tak zbaví napjaté kůže a přebytečného tuku.

Zatímco cena abdominoplastiky zůstává hlavní překážkou jejího rozšíření v Evropě, v Turecku je velmi populární. Tato země, která je rodištěm plastické chirurgie, láká díky nabídkám lékařské turistiky mnoho nadšenců.

Une vue panoramique d'Istanbul
Nádherný pohled na Istanbul

Na břehu Bosporu stojí kosmetická chirurgie v Turecku o 70 % méně než ve Francii, Německu, Itálii nebo Španělsku. Navíc ji provádějí zkušení turečtí chirurgové pomocí nejmodernějších technologií.

Pro úspěšnou abdominoplastiku v zahraničí jsou vytvořeny všechny podmínky. Pokud tedy toužíte po plochém břiše, Turecko je to pravé místo! Zaměřte se na abdominoplastiku v Istanbulu.

Fotografie před a po

Vše, co potřebujete vědět o abdominoplastice v Turecku

Po nadměrném přibírání na váze, opakovaných těhotenstvích a výrazném hubnutí dochází k deformaci kůže a břišních svalů. Kůže povolí a povadne a svaly se od sebe oddělí, čímž vznikne trhlina v tkáni břišní stěny.

Tomu se říká diastáza. Tato stěna má udržet vnitřní orgány dobře uvnitř břicha a vytvořit ploché břicho. Když se však roztrhne, vnitřní orgány již nejsou drženy na svém místě a břicho se prohne. To přispívá k povislé kůži a hromadění přebytečného tuku v této oblasti.

V mnoha případech lze nadbytečný tuk odstranit sportem nebo dietou. Ten nejodolnější lze odstranit liposukcí. Pak ale vždy zůstane nějaká nadbytečná kůže, kterou sport ani dieta neodstraní.

Un ventre avec des lignes tracées par le chirurgien
Břicho s liniemi nakreslenými chirurgem

Zde přichází na řadu abdominoplastika, a to jak pro muže, tak pro ženy. Je to chirurgický zákrok poslední instance, jak se zbavit tukového břišního pásu.

Co je to abdominoplastika?

Abdominoplastika, známá také jako plastika břicha, je kosmetický chirurgický zákrok určený k odstranění přebytečného tuku a kůže z břicha.

Cílem operace je zlepšit vzhled břišní stěny tím, že jí dodá hladší a pevnější vzhled.

Provádí se na kůži břicha mezi stydkou kostí a horní částí břicha a zahrnuje provedení horizontálního řezu, kterým se odstraní volná kůže a přebytečný tuk.

Poté se pro obnovení hladkého vzhledu břicha zrekonstruují a přetvoří svaly břišního pásu. Kůže se poté znovu přišije a zůstane po ní jizva, která časem vybledne.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Před a po abdominoplastice v Turecku

Abdominoplastika a liposukce

Poměrně invazivní chirurgický zákrok, abdominoplastika, se liší od liposukce. Liposukce se používá k odstranění přebytečného tuku. Ačkoli se tyto dvě techniky často zaměňují, abdominoplastika může zahrnovat liposukci břicha, madel lásky a tuku na zádech před dermolipektomií: odstraněním přebytečné drapérie.

Tato část, která se skládá z plastiky břicha, se provádí pomocí ultramoderních technik, aby se dosáhlo bezvadných výsledků.

Výsledky abdominoplastiky jsou překvapivé. Proto je třeba svěřit plastiku břicha zkušenému chirurgovi. V Istanbulu najdete nejlepší chirurgy provádějící abdominoplastiku v Turecku.

V Turecku lze abdominoplastiku bezpečně provádět u HIV pozitivních pacientů za předpokladu, že jsou v dobrém zdravotním stavu, nemají detekovatelnou virovou nálož a normální počet CD4.

Tracé d'un chirurgien sur un ventre pour une abdominoplastie
Kresba chirurga na břiše pro abdominoplastiku

Potřebujete poradit s výběrem kliniky pro abdominoplastiku v Turecku? Chcete být operováni těmi nejlepšími? Obraťte se na nás.

Kdo by měl podstoupit abdominoplastiku v Turecku?

Ačkoli je operace břicha běžná, není dostupná pro každého, kdo chce ploché břicho.

Ideálním kandidátem na plastiku břicha je člověk, který ztratil značné množství tuku v oblasti břicha a který má přebytečnou kůži, která v důsledku tohoto úbytku hmotnosti povolila.

Abdominoplastika pro muže se doporučuje v případě pupeční kýly nebo výrazného úbytku hmotnosti. Provádí se za účelem získání zpevněné oblasti břicha s cílem získat proslulé čokoládové tyčinky, 6-pack.

Un homme qui touche son gros ventre
Muž s komplexem z břicha

Abdominoplastika u žen se provádí u žen, které prodělaly vícečetné těhotenství. Je známá také jako “Tummy Tuck” a zlepšuje tonus a pevnost středních svalů, které byly během těhotenství ochablé.

Tato operace je také určena mužům a ženám, kteří trpí nadměrnou obezitou a kteří nejsou schopni odstranit nadváhu v oblasti břicha. A to i přes sport a dietu.

Je třeba poznamenat, že v islámském náboženství není abdominoplastika haram. Je akceptována, pokud je jejím cílem odstranění defektu.

Hlavním účelem operace břicha je korekce břicha. V případě obezity se pacientům doporučuje, aby předtím dodržovali program snižování hmotnosti.

Pokud to nestačí, lze v Turecku zvážit bariatrickou operaci. Ta je známá jako žaludeční rukáv nebo žaludeční balon. Případně podstoupit liposukci a teprve poté uvažovat o plastické operaci břicha.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Před a po abdominoplastice v Turecku

Nakonec lze abdominoplastiku v Turecku zvážit také k ošetření jizev na břiše, viditelných strií, které způsobují komplexy, atd.

Jaký je BMI pro abdominoplastiku v Turecku?

Chcete-li podstoupit abdominoplastiku, musíte dosáhnout určité stabilní hmotnosti (doporučené chirurgem) a být v dobrém celkovém zdravotním stavu. Doporučuje se index tělesné hmotnosti neboli BMI <30, tj. 30% úbytek nadváhy před dietou.

Obecně se také doporučuje, aby pacienti měli hmotnost odpovídající počtu metrů nad výškou pacienta. Například pokud měříte 1,65 cm, měli byste před zvažováním abdominoplastiky vážit přibližně 65 kg. Vaši způsobilost pro kosmetickou operaci těla nebo břicha však může určit pouze chirurg. Pomůže vám lékařská prohlídka.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'une personne un peu grosse
Linie chirurga na břiše osoby s mírnou nadváhou

Viz také: Mommy Makeover v Turecku

Postup abdominoplastiky pro muže a ženy

Tvarování těla a břišního pásu je invazivní kosmetická operace. Provádí se v celkové anestezii na operačním stole. Zákrok se skládá z několika fází:

Příprava

V první fázi vás bude chirurg individuálně sledovat. Lékařské vyšetření určí váš zdravotní stav a připraví vás na operaci. Před operací je vždy vhodné vysadit veškerou léčbu, zánětlivé léky, halucinogenní látky, nikotin a další.

Operace

V den operace byste se měli postit. Po osprchování antiseptikem, obvykle Betadine, budete uloženi na operační stůl a budou vám podány příslušné dávky celkového anestetika. Během několika vteřin začne látka působit a vy usnete.

Un chirurgien touche un ventre de femme avant une opération
Chirurg se před operací dotýká ženina břicha

Během této doby chirurg provede řez v oblasti mezi pupkem a stydkou kostí. Provede horizontální řez, aby odstranil přebytečnou kůži. Jakmile je kůže břicha zvednuta, chirurg začne s opravou svalů a jejich zpevněním v případě diastázy. Zdravou kůži pod pupkem stáhne dolů a sešije v úrovni stydké kosti.

V případě úplné abdominoplastiky může chirurg provést také řez kolem pupku, aby odstranil přebytečnou kůži. Kůže se zvedne směrem k horní části břicha. V této fázi lze v případě potřeby změnit polohu pupku.

Máte HIV? Byla pro vás vyčleněna speciální klinika, kde můžete podstoupit abdominoplastiku v naprostém bezpečí pro vás i personál.

Rekonvalescence

Po ukončení operace budete muset strávit jednu noc na klinice pod lékařským dohledem. To je doba na zotavení a ujištění se, že operace proběhla bezpečně a úspěšně.

Pokud je pooperační bolest snesitelná, léky proti bolesti vám pomohou lépe spát. Mohou být také podávány hojivé krémy a protiinfekční léčba.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme noire
Abdominoplastika před a po

Obvaz bude obnoven po 2-3 dnech po operaci. Skoby a stehy budou odstraněny po 10 dnech, pokud se samy nevstřebají. K odvádění pooperačních tekutin jsou často nutné jemné drény. To pomáhá podpořit hojení.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během abdominoplastiky se mohou vzácně vyskytnout komplikace:

  • S abdominoplastikou jsou spojena různá rizika, včetně:
  • Nahromadění tekutiny pod kůží
  • Špatné hojení rány, které může vést k infekci;
  • Extra-viditelnost břišní jizvy;
  • Poškození tkáně hluboko v kůži v oblasti břicha.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

A co víc, abdominoplastika je v islámu povolena. Jedná se o halal, nikoli haram, operaci, protože nabízí zdravotní výhody a zlepšuje kvalitu života člověka.

Pro osoby se zdravotním postižením (OZP) jsme zavedli opatření pro přístupnost, která jim usnadňují pohyb.

Jak dlouho trvá abdominoplastika v Turecku?

Operace abdominoplastiky v Turecku trvá 3 až 5 hodin v závislosti na množství odstraňované kůže. Průběh a úspěšnost operace závisí na odbornosti chirurga. Vždy doporučujeme vybrat si zkušeného chirurga, který má zvládnuté techniky abdominoplastiky.

Výsledky abdominoplastiky v Turecku jsou trvalé za předpokladu, že dodržujete zdravý životní styl a zdravou, vyváženou stravu. Po abdominoplastice se nedoporučuje nadměrné přibírání na váze, i když druhá operace je možná po 1 roce.

Simulation avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Abdominoplastika před a po simulaci

Jak dlouho trvá zotavení po abdominoplastice?

Doba rekonvalescence se odhaduje na 10 až 15 dní. Mnoho pacientů se však začíná vracet do běžného života již po týdnu. Po 2-3 dnech již budete schopni bez problémů chodit. Po 10 dnech budete schopni vykonávat jednoduché domácí a pracovní úkony, aniž byste se příliš unavili.

Se sportovními aktivitami budete muset počkat 3 až 4 měsíce . Během této doby doporučujeme zdržet se namáhavé činnosti nebo nošení těžkých břemen. Výsledky plastické operace břicha v Turecku budou viditelné po 6 až 12 měsících.

Kolik zhubnu po abdominoplastice v Turecku?

Jak již víte, abdominoplastika není operací na snížení hmotnosti. Jedná se především o změnu tvaru těla a břicha. Po operaci je však možné mít znatelný rozdíl v hmotnosti. Hmotnost odstraněné přebytečné kůže a tuku se pohybuje mezi 300 g a 3 kg v závislosti na profilu pacienta.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Výsledky před a po abdominoplastice u žen

Jak se mi spí po abdominoplastice?

Po plastické operaci břicha je vhodné spát v poloze, která nenatahuje břišní svaly. Nejlepší je spát na zádech, s pokrčenýma nohama a polštáři na kolenou, aby se zabránilo natahování.

Kdy by měl být pás po abdominoplastice v Istanbulu odstraněn?

Nošení korzetu nebo pásu se doporučuje několik dní po abdominoplastice. Poskytuje dodatečnou oporu postavě. Pás lze odstranit 2-3 měsíce po operaci. Chirurg zkontroluje, zda je nutné jej odstranit nebo ponechat déle.

Co jíst po abdominoplastice

Pro udržení plochého břicha po abdominoplastice je vhodné jíst zdravou, vyváženou stravu. Zdravá strava pomůže udržet výsledky operace břicha co nejdéle.

Une coordinatrice calcule le prix d'une abdominoplastie

Pokud si přejete individuální cenovou nabídku pro vaši operaci, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám odpovíme co nejrychleji a k vaší spokojenosti.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Může vám abdominoplastika přinést ploché břicho?

Ano, vaše břicho bude po abdominoplastice plošší. Tento chirurgický zákrok spočívá v odstranění “břišní zástěry”, tedy přebytečné poškozené kůže, která vzniká po bariatrické operaci, těhotenství nebo výrazném úbytku hmotnosti.

Břišní plastika v Turecku se provádí pouze tehdy, když je vaše hmotnost v doporučeném rozmezí. Jedná se o váhu odpovídající počtu cm nad metrákem pacienta. Pokud tedy měříte 1,75 cm, musíte vážit 75 kg, abyste mohli podstoupit plastiku břicha.

Jakmile dojde k napnutí kůže břicha, může se objevit pooperační bolest. Míra bolesti se liší podle pacienta a přítomnosti svalové reparace. Buďte si jisti, že během rekonvalescence vám budou předepsány účinné léky proti bolesti.

V závislosti na typu abdominoplastiky bude jizva buď vertikální, ve tvaru písmene T, obráceného T, horizontální podél břicha nebo kolem pupku (diskrétnější). Jizva obvykle po čtrnácti dnech zrůžoví, poté zbělá a po roce postupně vybledne.

Kromě toho, že vaše hmotnost musí být stabilní a váš zdravotní stav výborný, bude před souhlasem chirurga s abdominoplastikou v Istanbulu vypočítán váš BMI. Tento index tělesné hmotnosti musí být menší nebo roven 30.

Při operaci břišní dermolipektomie v Turecku byste měli počítat s pobytem v Turecku po dobu nejméně 7 dní. V závislosti na klinice zahrnuje pobyt v nemocnici dvě noci. Poté je nutná 5denní pooperační kontrola, aby se zajistilo, že nenastanou žádné komplikace.

Pokud budete po abdominoplastice provozovat pravidelnou fyzickou aktivitu k posílení břišních svalů a zdravě se stravovat, udržíte si ploché břicho. Seriózní chirurg vám doporučí vhodné výživové a sportovní rady pro dosažení optimálního výsledku.

Než začnete uvažovat o abdominoplastice, musíte počkat alespoň 6 měsíců, nejlépe však rok po posledním těhotenství. Je nezbytné počkat tak dlouho, aby bylo dosaženo dokonalého zhojení břicha a optimálních výsledků operace.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️