Liposukce v Tunisku

liposuccion tunisie 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o liposukci v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou liposukci v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena liposukce v Tunisku

Průměrná cena liposukce v Tunisku je 1 700 EUR. Cena liposukce v Tunisku je relativně nízká díky nižším nákladům na ubytování než v evropských zemích. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 1 hodinu. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

PostupCena Tunisko
Liposukce v Tunisku1700 €

Liposukce je nejrozšířenější plastickou operací na světě s vynikajícími výsledky. Pro zdokonalení postavy a zachování přirozeného vzhledu pokožky je liposukce estetickým zákrokem volby.

V Tunisku existuje mnoho klinik nabízejících liposukci, kde najdete ty nejlepší odborníky, a proto je tato země vynikající destinací pro zdravotní dovolenou.

V tomto článku se dozvíte vše, co je třeba vědět o liposukci v Tunisku, abyste byli na zákrok co nejlépe připraveni.

Co je liposukce v Tunisku?

Liposukce je chirurgický zákrok, který byl vynalezen v roce 1977 doktorem Yvesem Gérardem Illouzem. Je to nejlepší způsob, jaklokálně odstranit tuk, zejména ten přebytečný, který se nepodařilo odstranit po dietě.

Cílem tohoto chirurgického zákroku je trvalé odstranění tukových zásob a lze jej provést na několika částech těla.

Princip je založen na zavedení několika malých kanyl se zaoblenými pěnovými hroty. Ty jsou napojeny na uzavřené okruhy, které umožňují odsátí tuku. Výsledek je definitivní, protože tukové buňky nemají schopnost se množit.

Stále více pacientů se uchyluje k liposukci, jejíž výhodou je, že ji lze aplikovat na několik oblastí těla a obnovit tak harmonickou siluetu.

Liposukce těla

Liposukcí lze ošetřit několik oblastí těla a cíleně odstranit lokalizovaný tuk. Zde jsou uvedeny různé oblasti, kterých se tato estetická operace týká:

  • Břišní oblast: liposukce břicha je dobrou volbou k abdominoplastice, protože pomáhá obnovit ploché břicho.
  • Boky: tento zákrok odstraňuje tuk z bočních částí břicha a obnovuje harmonickou siluetu.
  • Stehna: liposukci stehen lze provést na vnitřním nebo vnějším povrchu stehen a zeštíhlit je.
  • Hýždě: tento zákrok dodá povislým hýždím atraktivnější vzhled odstraněním přebytečného tuku. Pomáhá také odstranit sedlové vaky.
  • Kolena: liposukce kolen je velmi užitečná pro lidi, kterým se hromadí tuk v zadní části kolen.
  • Paže: liposukce paží pomáhá obnovit pěkné křivky a lze ji provést na vnitřní nebo vnější straně. Lze ji kombinovat s liftingem paží.

Liposukce obličeje

Liposukce obličeje v Tunisu je zákrok, který lze provést samostatně nebo v kombinaci s liftingem obličeje, abyste získali pevnější a mladší pleť.

Tato estetická operace spočívá v odsátí tuku z obličeje s cílem zlepšit jeho tvar a zdokonalit jej. Tato technika přináší velmi dobré výsledky, zejména v oblasti krku a dvojité brady.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Liposukce je určena lidem, kteří se blíží své ideální váze nebo mají velmi mírnou nadváhu, s dobře lokalizovanými tukovými ložisky, která nelze odstranit navzdory dietě a cvičení. BMI pacienta nesmí přesáhnout 32.

Obecně lze říci, že ideálním kandidátem je člověk bez zdravotních problémů a s pozitivním přístupem k zákroku. Měl by mít také poměrně dobrou elasticitu kůže a svalový tonus, aby byly výsledky jasně viditelné.

Obecně řečeno, liposukce je určena lidem, kteří chtějí získat zpět krásnou postavu. Je důležité zdůraznit, že tato chirurgická technika není řešením obezity.

Ve skutečnosti nezbavuje všech nadbytečných kilogramů, ale spíše přemisťuje tukové zásoby do přesně vymezených oblastí těla. Lidé trpící obezitou jsou vhodnými kandidáty na operaci žaludečního balonu v Tunisku.

Jak se liposukce v Tunisku provádí?

Liposukce je vysoce propracovaný zákrok, který představuje vynikající alternativu k rozsáhlejším kosmetickým operacím.

Ačkoli je zákrok neškodný, vyžaduje pečlivou přípravu. Pacient musí projít několika fázemi, aby byl zajištěn hladký průběh operace. I když je zákrok poměrně jednoduchý, musí být přesto dodržena určitá pravidla.

Pokud plánujete cestu do Tuniska na liposukci, je třeba se o zákroku informovat.

Před liposukcí v Tunisku

Prvním krokem je domluvit si schůzku s chirurgem. Chirurg se musí nejprve ujistit, že neexistují žádné kontraindikace liposukce. Zkontroluje také kvalitu kůže a její elasticitu. Pokud je kůže povislá, může chirurg před zvažováním liposukce navrhnout jiná řešení.

Během první návštěvy určí množství tuku, které má být odstraněno, a oblasti, které mají být ošetřeny. Zdravotnický pracovník vám také bude schopen poradit.

Během liposukce

Liposukce je velmi častý zákrok a jeho délka závisí na množství odstraňovaného tuku a ošetřované oblasti. Obecně lze říci, že trvá od 20 minut do maximálně 2 hodin.

Ve většině případů je pobyt v nemocnici krátký a pacient je propuštěn ještě týž den. Pokud je však třeba ošetřit více oblastí nebo pokud je množství odstraněného tuku příliš velké, stráví pacient na klinice noc navíc.

Zákrok se provádí v narkóze, přičemž lékař zavede do ošetřované oblasti jemné kanyly, abyodsál přebytečný tuk. Jizvy nejsou po zákroku viditelné, protože jsou drobné a dokonale splynou s přirozenějším vzhledem kůže.

Po operaci

Na konci operace lékař zpravidla předepíše léky proti bolesti, aby omezil výskyt případné bolesti. Předepisuje se také tvarující obvaz nebo kompresní oděv, aby se snížil výskyt pooperačních otoků nebo modřin.

Přestože je možné pozorovat první výsledky liposukce ihned po operaci, konečné výsledky budou vidět až za 1 měsíc.

Jaká opatření je třeba dodržovat po liposukci?

Především byste si měli uvědomit, že ačkoli liposukce není závažnou operací, vyžaduje rekonvalescenci. Po návratu domů byste si proto měli naplánovat několikadenní odpočinek, abyste se mohli z operace plně zotavit. Obecně platí, že první dva týdny se vyhýbejte fyzickým aktivitám, a to i chůzi, která by měla být velmi krátká.

Po operaci je vhodné dodržovat zdravý životní styl a dietu. Lékaři nedoporučují po liposukci kouřit a pít alkohol; nejlépe je počkat měsíc.

Výskyt otoků a modřin je po tomto typu operace velmi častý. Není však třeba se jich obávat, protože po dvou týdnech spontánně zmizí. Důrazně se doporučuje nosit podpůrný pás, protože výrazně snižuje výskyt otoků.

Je důrazně kontraindikováno užívat aspirin nebo protizánětlivé léky během 15 dnů po operaci. Riziko krvácení je poměrně vysoké. Pokud pocítíte bolest, lékař vám předepíše léky proti bolesti.

Po operaci je třeba se vyhýbat pobytu na slunci, a to po dobu přibližně 2 měsíců. Plavat budete moci až dva týdny po liposukci. Sprchování je povoleno od následujícího dne.

Kolik stojí liposukce v Tunisku?

Pokud se rozhodnete pro liposukci v Tunisku, měli byste vědět, že o vás bude postaráno již od vašeho příjezdu. Léčebný pobyt totiž pokrývá veškeré náklady, tj. kompletní ošetření, poplatky u lékaře, pobyt v hotelu na rekonvalescenci atd.

Stojí za zmínku, že Tunisko je skutečným měřítkem pro kosmetickou chirurgii, zejména liposukci. Postarají se o vás ti nejlepší odborníci a budete mít k dispozici komplexní podporu.

Cena liposukce v Tunisku závisí na množství tuku, který má být odstraněn, a na počtu ošetřovaných oblastí:

  • Liposukce jedné dobře zacílené oblasti, jako jsou sedlové vaky, stehna nebo paže, stojí 1400 eur;
  • Liposukce jedné oblasti v kombinaci s jinou, například břicha a boků, stojí 1800 eur;
  • Liposukce tří oblastí stojí od 2000 eur.

Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky – Často kladené otázky

Qu’est ce qu’une liposuccion ?

Liposukce je chirurgický zákrok určený k odstranění malých oblastí nežádoucího tělesného tuku. Liposukce se provádí na těch částech těla, které mají tendenci hromadit tukové zásoby, jako jsou břicho, stehna, boky a paže.

Liposukce se provádí buď v celkové anestezii, nebo v lokální anestezii se sedativy. Chirurg provede v ošetřované oblasti malý řez a poté zavede tenkou plastovou trubičku zvanou kanyla. Kanyla je napojena na výkonné odsávací zařízení, které rychle a účinně odstraňuje tuk.

Výrazný úbytek tuku bude viditelný ihned po liposukci a tyto výsledky se budou nadále zlepšovat s tím, jak se bude zmenšovat otok. První týden nebo dva po zákroku se objeví značný otok, který se zvládne pomocí speciálně navrženého kompresního oděvu, a jakmile otok ustoupí, budou patrné výraznější výsledky.

Často se nás ptají, zda je liposukce dobrým způsobem, jak zhubnout, a v jakém rozsahu. Domníváme se, že je velmi důležité si uvědomit, že liposukce není nástrojem hubnutí. Liposukce by se měla používat pouze k ošetření úporných oblastí tuku, které nelze odstranit pouze zdravou stravou a cvičením.

To zcela závisí na ošetřované části těla a množství tuku, které má být odstraněno. Buďte si jisti, že váš chirurg odstraní dostatečné množství tuku k dosažení ideálních výsledků.

Během liposukce jsou tukové buňky z ošetřované oblasti trvale odstraněny, aby se okamžitě vytvořila nová silueta. Jakmile jsou přebytečné tukové buňky odstraněny, nedorůstají zpět. To znamená, že výsledky jsou víceméně trvalé, pokud je zachován zdravý životní styl včetně správné stravy a pohybu.

Ne, nemůžeme vám nabídnout operaci v době, kdy jste těhotná nebo kojíte. Kontaktujte nás však 6 měsíců po porodu nebo kojení a promluvte si s našimi přátelskými poradci, abychom s vámi probrali další postup.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️