Čelistní chirurgie v Turecku

operace čelisti Turecko 1
Napsal Manuella

Čelistní chirurgie je zákrok prováděný v Turecku, jehož cílem je zmenšit dlouhé nebo široké čelisti. Zákrok se v Istanbulu provádí v celkové anestezii. Uvnitř úst se provedou řezy, které čelist vytvarují a zúží.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operacích čelistí v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace čelisti v Turecku?

Průměrná cena operace čelisti v Istanbulu je 2 300 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 eur do 2 600 eur.

ZákrokCena Turecko
Operace čelisti2300 €

Co je to operace čelisti?

Čelist je důležitým faktorem pro zlepšení estetiky obličeje. Studie ukazují, že dobrá linie čelisti u mužů představuje mužnost a dobrá linie čelisti u žen představuje mladistvost. Čelist může být v nepoměru ke zbytku těla z následujících důvodů:

  • Úraz obličeje
  • Genetika
  • Vrozené nemoci
  • Stárnutí

Tato kosmetická operace se provádí v Turecku za účelem korekce slabosti čelisti nebo zmenšení široké čelisti. K dosažení požadovaného výsledku se používají různé metody. Tyto metody jsou následující:

  • Pro lepší vzhled se do čelisti vstřikuje kyselina hyaluronová
  • Tukové injekce – tuk se odebírá z oblasti břicha a vstřikuje se do čelistní kosti
  • Silikonové implantáty – implantáty jsou umístěny do čelisti v lokální nebo celkové anestezii
  • Restrukturalizace čelistní kosti
  • Náhrada kostní chrupavky

Remodelace čelisti

Čelistní chirurgie je zákrok prováděný v Turecku za účelem zmenšení dlouhé nebo široké čelisti. Zákrok se v Istanbulu provádí v celkové anestezii. Uvnitř úst se provedou řezy, které čelist přetvoří a zúží.

Pacient musí být po určitou dobu opatrný při jídle a pití. Výsledky sledování pacienta po dobu 1 měsíce jsou obvykle vidět během několika měsíců.

Viz také: Zubní chirurgie v Istanbulu

Estetika čelisti

Při estetice čelistí lze použít různé techniky. Zadní část brady lze vyplnit silikonem a výplněmi. Pokud je krátká, lze ji prodloužit dopředu pomocí šroubů.

Stručně řečeno, vzhledem k tomu, že operace se provádí v rámci standardní operace, je nutné určit typ operace s ohledem na nepohodlí dané osoby.

Operace čelisti

Čelistní chirurgie v Turecku, známá také jako ortognátní chirurgie, je zákrok používaný k nápravě deformit čelisti.

Zuby a další struktury čelisti jsou vyrovnány pro praktičtější a estetičtější výsledek. Před operací čelisti je nutné provést rentgenové vyšetření, které pomůže stanovit operační plán s ohledem na požadovaný výsledek.

Před operací

Pro ověření způsobilosti k operaci čelisti je nutné provést kompletní vyšetření. Jakmile jste způsobilí, je stanoven termín operace.

Čtrnáct dní před plánovanou operací se musíte zdržet kouření cigaret. Před operací se nesmí užívat léky, které zvyšují srážlivost krve.

Jsou velmi důležité, protože úspěšnost vaší operace ovlivňuje proces hojení. Pokud se operace čelisti provádí na jedné bradě, bude trvat více než 3 hodiny a 1,5 hodiny.

Pooperační péče

Po dokončení genioplastiky budete muset zůstat v nemocnici. Lékař vám předepíše léky proti bolesti a další potřebné léky. Po určitou dobu budete muset používat obvaz. Budou se vyskytovat mírné modřiny a otoky. Ty však začnou po 10 dnech mizet.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️