Žaludeční rukáv v Tunisku

cena žaludeční rukáv Tunisko 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o operaci žaludečního rukávu v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci žaludečního rukávu v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o operaci žaludečního rukávu v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Cena operace žaludečního rukávu v Tunisku

Průměrná cena operace žaludečního rukávu v Tunisku činí 2 700 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici 2 noci. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

PostupCena Tunisko
Žaludeční rukáv2700 €

Chtěli byste podstoupit operaci obezity? V tomto článku se dozvíte vše, co potřebujete vědět o operaci žaludečního rukávu v Tunisku, účinném chirurgickém zákroku, jehož cílem je navodit časné nasycení.

Tunisko je v současné době velmi oblíbenou lokalitou pro tento typ operace, a to díky svým nižším cenám. Jediné, co musíte udělat, je vyžádat si individuální nabídku od kvalifikovaných tuniských chirurgů.

Co je to žaludeční rukáv?

Těžká obezita je spojena s řadou zdravotních rizik, včetně vysokého krevního tlaku, mrtvice a cukrovky, nemluvě o psychosociálních problémech a tělesných komplexech.

Samozřejmě je možné změnit stravovací návyky. Když však index tělesné hmotnosti (BMI) dosáhne určité úrovně, je lepší zvolit přísnější řešení. Obezitu a nadváhu lze úspěšně zvládnout pomocí různých možností, včetně :

  • Liposukce,
  • Žaludeční bandáž nebo vytvoření žaludečního vaku,
  • Žaludeční bypass,
  • Sešívání stěn žaludku,
  • Žaludeční rukáv nebo gastroplastika.

Cílem těchto různých typů operací je pomoci obézním lidem zhubnout, ať už jde o snížení vstřebávání potravy nebo urychlení nasycení. Zde se zaměříme na žaludeční rukáv, podélnou gastrektomii nebo operaci obezity. Tato technika je součástí bariatrické chirurgie.

Tento typ operace zažívacího traktu spočívá v odstranění 2/3 žaludku ve vertikálním směru. To pacienta povzbuzuje k tomu, aby polykal méně potravy. Tato částečná resekce je účinnější při velkém odstranění parietálních buněk žaludku. Tyto buňky vylučují hormon zvaný ghrelin, který stimuluje chuť k jídlu.

Žaludek se zúží a snáze se naplní. Potrava rychleji prochází do střeva, což omezuje ztráty vitamínů, aniž by došlo k narušení trávení. Rukáv funguje stejně jako v původním stavu.

Proč podstoupit operaci žaludečního rukávu v Tunisku?

Operaci žaludečního rukávu lze provést v několika zemích světa. Tunisko však v této oblasti dosáhlo značného pokroku a nabízí nejlepší operace za bezkonkurenční cenu. Tuniské chirurgické pracoviště disponuje velkým know-how, výjimečnými odbornými znalostmi a především silnými schopnostmi, které zaručují špičkovou operaci.

Kromě vysoké kvality péče je léčba plně hrazena po celou dobu pobytu. Navíc je tuniské slunné prostředí příjemné, odpočinkové a také velmi přívětivé pro urychlení rekonvalescence po bariatrické operaci.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Operace žaludečního rukávu v Tunisku se týká především osob s výraznou nadváhou nebo morbidní obezitou. Týká se především dospělých ve věku od 18 do 60 let s :

  • BMI alespoň 35 kg/m2, u osob trpících těžkou obezitou, zaměřenou na zlepšení komplikací (arteriální hypertenze, diabetes 2. typu, syndrom spánkové apnoe, gastroezofageální reflux, předchozí operace břicha, problém s klouby atd,)
  • BMI nejméně 40 kg/m2 u osoby trpící masivní obezitou.

Pacienti by měli tento zákrok vyzkoušet, pokud již selhali při jiných programech hubnutí, jako je fyzická aktivita, dieta atd.

Na druhou stranu jsou některé situace pro operaci žaludku kontraindikovány, např. hiátová kýla, závislost na alkoholu, porucha příjmu potravy atd

Jak se operace žaludečního rukávu provádí v Tunisku?

Úspěšnost operace žaludečního rukávu v Tunisku se pohybuje kolem 80-90 %, což vysvětluje, proč se pacienti tak rádi nechávají operovat právě v této slunné zemi. K tomu se přidává know-how, dovednosti a zkušenosti tuniských chirurgů.

Předoperační sledování

Operace obezity začíná předoperačním sledováním, které trvá 6 až 12 měsíců. Na něm závisí úspěch operace. Jedná se o jakousi konzultaci, kterou provádí ošetřující lékař, aby pacienta lépe poznal a zjistil, zda je operace proveditelná.

Následují pohovory s chirurgem, dietologem, gastroenterologem, anesteziologem a také psychologem.

Operace

Podélná gastrektomie se provádí endoskopicky přes ústa. Někteří specialisté ji provádějí laparoskopicky, což však někdy může představovat komplikace. Cílem je snížit nadváhu o 40 až 60 %, tedy přibližně o 25 až 35 kg původní hmotnosti během prvních dvou let.

Tato restriktivní technika spočívá v odstranění dvou třetin žaludku, které se následně sešije sponami. Ponechá se pouze vertikální část, aby se zabránilo malabsorpci potravy.

V praxi se operace provádí v celkové anestezii po dobu přibližně 1 až 2 hodin. Hospitalizace trvá v závislosti na případu 2 až 10 dní. Upozorňujeme, že operace je nevratná.

Některá opatření po operaci žaludečního rukávu v Tunisku

Stejně jako všechny břišní chirurgické zákroky, i operace žaludečního rukávu přináší komplikace, i když jsou mírné a vzácné. Mohou zahrnovat gastroezofageální reflux, vředy, nutriční nedostatky atd. Jedním z nejčastějších rizik je pooperační píštěl.

Měli byste také dodržovat určitá preventivní opatření, jako např.

  • Neobnovujte fyzickou aktivitu přibližně do 4. týdne,
  • Po operaci jíst tekutiny,
  • Přijmout dietu s vysokým obsahem bílkovin,
  • Jíst ve velmi malých porcích a v klidu,
  • Nepít během jídla, ale spíše mezi jídly,
  • Nepít perlivé a/nebo sladké nápoje,
  • Vyhýbat se velmi tučným jídlům (smaženým pokrmům apod.), omáčkám a sladkostem.

Pacienti mohou postupně zvyšovat objem jídla, které jedí. Výrazné navrácení hmotnosti je však vzácné.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️