Abdominoplastika a Tunisie

abdominoplastika Tunisko cena 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o abdominoplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou abdominoplastiku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje oabdominoplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena abdominoplastiky v Tunisku

Průměrná cena abdominoplastiky v Tunisku činí 2 350 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 300 do 3 100 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Pacient zůstává v nemocnici 7 dní a 2 noci. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky a kompresní oděv. Konečný výsledek je viditelný do 3 měsíců.

PostupCena Tunisko
Abdominoplastika2350 €

Abdominoplastika v Tunisku: operace pro ploché břicho

Chcete mít ploché břicho? Hledáte nejlepší řešení, jak se zbavit tukových zásob po hubnutí? Rozhodněte se proabdominoplastiku v Tunisku. Tato kosmetická operace vás zbaví přebytečné volné kůže a tuku na břiše.

Abdominoplastika prováděná v Tunisku na renomovaných klinikách plastické chirurgie a zkušenými chirurgy má 99% úspěšnost. Pacienti, kteří se rozhodnou pro tuto destinaci, mají po celou dobu své cesty výhodu kompletní péče od A do Z .

Co je abdominoplastika v Tunisku?

Abdominoplastika v Tunisku je plastická a rekonstrukční operace břicha. Spočívá nejprve v redukci povislé kůže a zbylých tukových zásob na břiše. Dále se zpevní břišní svaly, aby se obnovilo ploché břicho a zpevnila postava.

Tato plastická a estetická operace umožní také rekonstrukci břicha. Zpevní a stáhne přímé svaly břišní stěny, aby se napnula kůže břicha. Konečným výsledkem je pevné a zpevněné břicho. Pacient získá ploché břicho.

V Tunisku se běžně provádějí dva typy plastiky břicha:

  • První je úplná abdominoplastika: jedná se o nejběžnější techniku, která je nejvhodnější pro odstranění velkého množství přebytečné kůže a tuku. Operace se provádí v oblasti pupku s cílem uvolnit kůži, znovu ji obepnout a stáhnout směrem dolů. Tato technika je nejlepší pro zpevnění břišních svalů po celé jejich délce.
  • Mini abdominoplastika: jedná se o účinnou techniku pro opravu malého množství povislé kůže ve spodní části břicha nebo pod pupkem. Operace zahrnuje odstranění tuku a kůže v oblasti břicha. K dokonalému výsledku může následovat liposukce.

Abdominoplastika je jedním z nejoblíbenějších kosmetických zákroků. V Tunisku ji provádějí zkušení plastičtí chirurgové podle pravidel tohoto oboru a slibují 99 % uspokojivých výsledků.

Jaký je profil ideálního kandidáta na tuto operaci?

Abdominoplastika je určena lidem, kteří si chtějí vylepšit postavu. Zaměřuje se konkrétně na úporné tukové zásoby a drobné nedokonalosti, které nedokázal odstranit ani sport, ani dieta. Ideálním kandidátem na tento typ rekonstrukční operace je :

  • Někdo, kdo ztratil značné množství břišního tuku a má přebytečnou kůži, která v důsledku tohoto úbytku hmotnosti povolila.
  • Člověk, který se chystá získat pověstné “čokoládové tyčinky”.
  • Pacienti, jejichž břicho povolilo po několika těhotenstvích a kteří si přejí získat zpět pevné, zpevněné střední svalstvo.

Abdominoplastika se však nedoporučuje lidem s nadváhou nebo obezitou. Pacientům se doporučuje, aby před zvažováním abdominoplastiky zhubli. Kromě toho musí mít pacienti alespoň BMI<30 a stabilní hmotnost.

Jak se abdominoplastika provádí v Tunisku?

Abdominoplastika v Tunisku je chirurgický zákrok, který vyžaduje operaci na operačním sále. Provádí ji plastický chirurg a jeho tým na operačním stole v celkové anestezii. Zákrok je rozdělen do tří fází:

Příprava

První fáze plastické operace břicha v Tunisku spočívá v kontaktu s cestovní kanceláří, která připraví váš léčebný pobyt v Tunisku. Agentura bude zodpovědná za zprostředkování kontaktu s chirurgem a celým lékařským týmem a také za vyřízení všech administrativních či specifických formalit potřebných pro váš pobyt.

První konzultace

Vaše první schůzka s estetickým chirurgem spočívá ve zjištění několika bodů:

  • Váš celkový zdravotní stav: chirurg si může vyžádat kontrolní a klinické vyšetření.
  • Typ abdominoplastiky, která má být provedena, v závislosti na vaší morfologii a stavu vašeho břišního pásu.
  • Přípravy potřebné pro účinnou a úspěšnou operaci. Bude vám doporučeno, abyste přestali užívat jakoukoli léčbu, halucinogenní látky nebo nikotin. Může vám být také předepsána dieta.

Tato úvodní konzultace může být pro pacienty v zahraničí provedena online.

Druhá konzultace

Tato druhá konzultace se provádí na místě s chirurgickým týmem. Jedná se o schůzku s anesteziologem a chirurgem, na které se probírají poslední detaily operace. Budete také informováni o průběhu chirurgického zákroku.

Den operace

Den před operací se o vás postará lékařský tým, který vás kompletně připraví. Během operace se musíte postit a před vstupem na operační sál musíte podstoupit antiseptickou sprchu. Na operačním stole dostanete první dávky anestetika a až látka začne působit, budete uspán/a. V průběhu operace budete mít možnost se léčit.

Operace břicha trvá v závislosti na případu1 až 2 hodiny. Pobyt v nemocnici je 2 až 3 dny. Abdominoplastika může zahrnovat :

  • Liposukci břišního tuku, pokud je příliš silný. Chirurg provede řez pod pupkem, aby jizva nebyla příliš viditelná. Chirurg poté odstraní přebytečný tuk a tukovou tkáň pomocí jemných kanyl.
  • Po odstranění přebytečného tuku přejde chirurg k vlastní opravné operaci. V závislosti na zvolené technice (úplná abdominoplastika nebo miniabdominoplastika) provede chirurg řez :
  • Pod pupkem, v blízkosti linie bikin u miniabdominoplastiky
  • Nad pupkem, jeho posunutím, u úplné abdominoplastiky.

Velikost řezu se liší podle množství tuku, které má být odstraněno.

  • Po provedení řezu se kůže a tuk oddělí od břišních svalů. Svaly, které byly natažené, se stáhnou. Pokud během odstraňování kůže dojde k nějaké změně břišní stěny, chirurg před pokračováním v operaci zajistí její korekci.
  • Poté chirurg odstraní kožní tkáň. Kůži stáhne dolů, aby ji napnul a znovu olemoval. Touto technikou se odstraní přebytečná kůže.
  • Po napnutí kůže je pupek vrácen na své místo. Je možné použít transpozici pupku, tj. umístit pupek na staženou kůži.
  • K uzavření řezu se používají rozpustné stehy. V závislosti na případu může být nutné, aby plastický chirurg provedl zvednutí břicha.

Po operaci

Pokosmetické operaci budete muset několik hodin odpočívat a zůstat přes noc na klinice pod lékařským dohledem. Je důležité se dobře zotavit, abyste se vyhnuli riziku natržení a dalších komplikací. Až začne anestetikum odeznívat, budete muset užívat léky proti bolesti. Rána se také ošetřuje antiinfekčními prostředky a prostředky na hojení ran.

Obvaz se obnovuje každé 2 až 3 dny po operaci. Pokud se stehy samy nevstřebají, budou po 10 dnech odstraněny. Praktický chirurg může umístit drény k odvádění pooperačních tekutin a k usnadnění hojení.

Bezpečnostní opatření po abdominoplastice v Tunisku

Abyste zajistili, že vaše abdominoplastika v Tunisku bude úspěšná, měli byste po operaci dodržovat několik opatření:

  • Po dobu asi 3 týdnů se vyhýbejte příliš horké nebo dlouhé koupeli. V tomto období se také nedoporučuje plavání. Sprchy by neměly být příliš dlouhé. Lze je absolvovat 4 až 5 dní po operaci.
  • Několik dní po operaci noste korzet nebo pás. Speciální korzet poskytuje dodatečnou oporu a pomáhá dále zjemnit postavu. Nošení tohoto korzetu trvá 2 až 3 měsíce po operaci. Při kontrole u vašeho chirurga se rozhodne, zda si jej máte ponechat déle, nebo jej odstranit.
  • Spěte v polohách, které nezatěžují břišní svaly. Dbejte na to, aby se během spánku neprotáhly. Doporučujeme spát na zádech s pokrčenýma nohama. Na kolena si položte polštáře.
  • Vyhněte se sportu a intenzivní fyzické aktivitě po dobu nejméně 1 měsíce. Obnovení sportu se doporučuje 3 měsíce po abdominoplastice.
  • Sledujte svůj jídelníček, abyste se vyhnuli přibývání na váze a hromadění nového tuku na břiše. Zásadní je zdravá, vyvážená strava. Doporučuje se také zdravý životní styl (přestat kouřit, kvalitní spánek atd.).

Kolik stojí abdominoplastika v Tunisku?

Cena abdominoplastiky v Tunisku se pohybuje od 2 000 do 2 700 eur. Tato cena se liší podle typu prováděné abdominoplastiky, podle toho, zda operace zahrnuje liposukci, facelift atd. Na druhou stranu tato cena zahrnuje plnou odpovědnost za vaši lékařskou cestu do Tuniska, včetně organizace pobytu, operace, ošetření, pooperačního sledování, transferu na letiště a do hotelu a překladatele.

Pacient je během svého pobytu a projektu operace břicha doprovázen od A do Z. Neváhejte se na nás obrátit pro individuální nabídku šitou na míru.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️