Cena žaludečního bypassu v Tunisku

cena žaludeční bypass Tunisko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o operaci žaludečního bypassu v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšný žaludeční bypass v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o žaludečním bypassu v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena žaludečního bypassu v Tunisku

Průměrná cena žaludečního bypassu v Tunisku, Tunisko je 4 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4 000 do 5 000 eur.

ZákrokCena Tunisko
Žaludeční bypass4500 €

Co je to žaludeční bypass?

Žaludeční bypass v Tunisku vám zmenší žaludek, takže už nebudete moci jíst tolik jako dříve. Chirurg také přesměruje, neboli bypassuje, část vašeho trávicího systému, abyste nevstřebávali tolik potravy.

Existuje několik typů žaludečního bypassu:

Žaludeční bypass :

Jedná se o nejběžnější žaludeční bypass ve Spojených státech. Chirurgové jej mohou provádět malým řezem, což umožňuje rychlejší zotavení než složitější operace.

Tuniský chirurg nejprve vytvoří malý žaludeční vak sešitím části žaludku nebo umístěním vertikální pásky. Tím se omezí množství jídla, které můžete sníst.

Poté chirurg připojí k vaku část tenkého střeva ve tvaru písmene Y. V tomto případě se jedná o část tenkého střeva. Tím se vytvoří bypass pro potravu, která tak přeskočí část vašeho trávicího systému. V důsledku toho vstřebáváte méně kalorií a živin.

Rozsáhlý žaludeční bypass (biliopankreatický bypass):

Jedná se o složitější typ žaludečního bypassu. Chirurg odstraní spodní část žaludku. Poté spojí malý vak, který zůstane, přímo s poslední částí tenkého střeva, čímž zcela obejde první dvě části. Tato technika je účinná při hubnutí, ale není příliš rozšířená, protože má vysoké procento komplikací a může vést k nedostatku živin.

Rizika operace žaludečního bypassu

Lidé, kteří podstoupili operaci žaludečního bypassu v Tunisku, se vystavují riziku :

  • Roztažení vaku: Žaludek se časem zvětší a roztáhne se zpět do původní velikosti.
  • Přetržení sponek: Sponky se oddělí.
  • Nedostatek živin, vitamínů a minerálů: Vaše tělo bude méně schopné získávat živiny z potravy.
  • Stomální stenóza: Na spojení mezi žaludkem a tenkým střevem se vytvoří zúžení, které způsobuje nevolnost, zvracení, reflux a neschopnost přijímat potravu. Toto zúžení bude nutné rozšířit.

Operace žaludečního bypassu může také způsobit “syndrom vyprazdňování”. V tomto případě potrava prochází příliš rychle ze žaludku do tenkého střeva. Mezi příznaky patří nevolnost, slabost, pocení, mdloby a někdy i průjem po jídle, stejně jako extrémní slabost po konzumaci sladkostí.

Žlučové kameny se mohou objevit, když rychle zhubnete. Pokud se tak stane, může vám lékař podat léky na jejich rozpuštění.

Protože tyto chirurgické zákroky mění způsob, jakým vaše tělo zpracovává potravu, měli byste se poradit se svým lékařem, abyste se ujistili, že dostáváte všechny potřebné živiny.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️