Hrudní implantáty v Turecku

cena pektorální implantát Turecko levné 1
Napsal Laurence

Kosmetické zákroky v Turecku týkající se prsních implantátů pro muže jsou ideální pro pacienty, kteří chtějí dodat svým prsům tvar a velikost.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o prsních implantátech v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí prsní implantáty v Turecku?

Průměrná cena prsních implantátů v Turecku v Istanbulu je 1 500 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 300 do 1 700 eur.

PostupCena Turecko
Prsní implantáty1500 €

Co jsou prsní implantáty?

Kosmetické zákroky v Turecku týkající se prsních implantátů pro muže jsou ideální pro pacienty, kteří si přejí dodat hrudníku tvar a velikost, pokud jiné metody cvičení, posilování nebo diety nepřinesly požadované výsledky.

U pacientů s vrozenými vadami nebo ztrátou svalů po nehodě či úrazu může zákrok s prsními implantáty často obnovit přirozenou, symetrickou oblast hrudníku.

Před samotným zákrokem kosmetické chirurgie v Turecku vám chirurg může ukázat různé tvary a velikosti implantátů, které jsou k dispozici. Společně vyberete ten, který bude přirozeně odpovídat křivkám a tvaru vašich stávajících svalů.

Jak dlouho operace trvá?

Operace prsních implantátů v Turecku trvá obvykle jednu až dvě hodiny a provádí se v celkové anestezii.

Bolí operace?

Pacientky podstupující operaci prsních implantátů v Turecku obvykle pociťují mírnou až střední bolest ve dnech následujících po operaci.

Bolest a modřiny jsou běžné a měly by ustoupit přibližně do týdne. Lékaři mohou předepsat perorální léky na zmírnění bolesti.

Jak dlouho implantáty vydrží?

Většina lidí je s výsledky prsních implantátů v Turecku spokojena. Samotné implantáty jsou navrženy tak, aby vydržely celý život. Pokud nedojde k závažným komplikacím, je jen zřídkakdy nutná další operace. Výsledky operace prsních implantátů v Turecku se u každého jedince liší.

Nezapomeňte, že v závislosti na tvaru a velikosti vaší postavy nemusí být největší implantát nutně tou nejžádanější volbou. Své požadované změny vždy proberte s lékařem, abyste se ujistili, že jsou přiměřené a dosažitelné.

Mnoho pacientů se obává podobnosti mezi mužskými a ženskými prsními implantáty. Je třeba poznamenat, že prsní implantáty nejsou vyrobeny ze stejného silikonového materiálu jako ženské implantáty.

U mužů se ve skutečnosti jedná o pevný, ale pružný materiál (podobný materiálu, který se často používá u sportovních chráničů zubů), který nemůže vytéct ani se zlomit.

Na rozdíl od ženských implantátů se při zvětšení prsních svalů u mužů používá pevný elastomerový implantát, který se dodává v různých tvarech a velikostech v závislosti na individuálních preferencích. Zvedá se nad oblast hrudníku, aby se podobal vlastním svalům pacienta.

Většina pacientů bude muset po operaci prsních svalů nosit elastickou vestu nebo bandáž, aby se snížil otok. Pacienti však mohou pociťovat mírnou bolest po dobu nejméně jednoho týdne, dokud bolest neustoupí.

Důležité je dostatečně odpočívat, dobře se hydratovat a nic nezvedat ani se nadměrně nenamáhat. Cvičit nebudete moci nejméně šest týdnů.

Mohou vám být předepsány léky proti bolesti, ale neměli byste užívat aspirin, protože může způsobit tvorbu krevních sraženin. Druhý týden po operaci se budete cítit lépe a budete se moci vrátit do práce a k mnoha dalším běžným činnostem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️