Žaludeční páska v Tunisku

žaludeční páska tunisia 1
Napsal Maria

Bandáž žaludku Tunisko : Váš zákrok na hubnutí za nejlepší cenu, lídr v bariatrické chirurgii v zahraničí. Zaručené výsledky. Cenová nabídka zdarma.

NejlepsiKlinika.com vás informuje obandáži žaludku v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Sommaire
 [show]

    Cena žaludeční bandáže v Tunisku

    Průměrná cena žaludeční bandáže v Tunisku v Tunisu je 3 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2400 eur do 3600 eur.

    PostupCena Tunisko
    Žaludeční páska3000 €

    Co je žaludeční bandáž?

    Žaludeční páska v Tunisku umožňuje zmenšit velikost žaludku umístěním žaludeční pásky kolem horní části žaludku, čímž se vytvoří malý žaludeční vak.

    Protože k naplnění tohoto vaku je zapotřebí pouze několik málo živin, je rychle dosaženo sytosti. Tato restriktivní technika umožňuje zpomalit průchod potravy pomalejším tokem, který nenarušuje trávení.

    Bandáž žaludku v Tunisku je určena osobám starším 18 let, které vyzkoušely několik redukčních diet a trpí masivní obezitou nejméně 5 let a jejichž index tělesné hmotnosti (BMI) je větší nebo roven 40 kg/m2, což je o 45 kg (100 liber) více, než je jejich normální hmotnost.

    Zákrok žaludeční bandáží

    Na rozdíl od operací rukávu a bypassu, což jsou nevratné techniky, je bandáž žaludku jedinou nastavitelnou technikou, při níž lze bandáž utahovat a povolovat díky malé silikonové trubičce spojující bandáž s ovládacím boxem pod kůží. Do tohoto boxu se přes kůži vstřikuje tekutina, která zajistí potřebné nastavení.

    Na žádost pacienta může bariatrický chirurg v případě neúčinnosti nebo komplikací bandáž při nové operaci odstranit.

    Očekávané výsledky operace na snížení hmotnosti

    U osoby s průměrnou výškou 1,70 m a BMI 40 kg/m2 lze po 6 měsících očekávat úbytek hmotnosti o 20 až 30 kg, což přibližně odpovídá ztrátě 40 až 60 % nadváhy. Návrat k normální hmotnosti v případě odstranění pásky.

    Před nasazením žaludeční bandáže

    Předoperační vyšetření, které si chirurg vyžádá před operací, zahrnuje krevní, neurologické a endokrinologické vyšetření a endoskopii žaludku.

    Operace žaludeční bandáže

    Operace žaludeční bandáže se provádí pomocí laparoskopické kamery.

    Typ anestezieDoba trvání operaceDélka klinického pobytuCelková délka pobytu
    Celková anestezie1h3 noci5 nocí

    Pooperační péče

    Doporučuje se, abyste po operaci na 10 dní přestali pracovat. Konečný výsledek bude záviset na zdravých stravovacích návycích a pravidelném, mírném pohybu.

    Žaludeční páska Tunisko: Pooperační sledování

    Rekonvalescence po gastrické bandáži v Tunisku

    Den po operaci se setkáte s chirurgem. K dispozici vám bude zdravotní sestra, která zajistí péči na klinice a v hotelu.

    Návrat domů

    Po návratu domů s vámi bude náš chirurg a lékařští asistenti v kontaktu prostřednictvím e-mailu, telefonu nebo Skypu, aby se ujistili, že vše probíhá bez problémů. V případě potřeby může náš chirurg zajistit také kontrolu u vašeho praktického lékaře.

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    Maria

    Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️