Gynekomastie v Turecku

gynekomastie cena Turecko istanbul 1 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o gynekomastii v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou gynekomastii v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o gynekomastii v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace gynekomastie v Turecku?

Průměrná cena operace gynekomastie v Turecku je 1700 eur a zahrnuje ubytování 5*, VIP transfer, operaci, kompresní pás, pooperační léky, krevní a předoperační testy, celkovou anestezii, konzultaci s lékařem a závěrečný transfer na letiště.

Gynekomastie1700 €
Prsní implantáty1500 €
Liposukce2200 €
Pozvednutí prsou2000 €

Co je to gynekomastie?

Gynekomastie v Turecku je operace k odstranění hypertrofie prsní žlázy u mužů, která je soustředěna na areolu a je citlivá na pohmat. Odpovídá jednostranné nebo oboustranné hyperplazii.

Kosmetická operace gynekomastie, která se v Turecku provádí v celkové anestezii, odstraňuje u mužů přebytečný tuk a prsní tkáň. Tato operace je známá jako zmenšení prsou.

Schéma de la gynécomastie
Schéma gynekomastie

Při tomto zákroku se pomocí malých řezů odstraní přebytečný tuk a kůže a pacientům se tak nabízí možnost léčby, která jim umožní získat zpět sebevědomý, mužný vzhled. Nadměrný přírůstek hmotnosti může vyžadovat následnou chirurgickou korekci.

Neexistuje žádná příčina jejího vzniku, snad kromě abnormální produkce hormonů nebo užívání některých léků. Gynekomastii nelze zaměňovat s adipomastií, což je lokální nahromadění tuku. Jedinou léčbou je chirurgický zákrok.

Fotografie před a po

Nadměrný vývoj mléčných žláz u mužů

Zatímco pro ženy jsou krásná prsa skutečným lákadlem, pro muže jsou zcela jiná. Existuje řada příčin nadměrného růstu prsů u mužů.

Svou roli mohou hrát například hormonální příčiny, nadměrná konzumace alkoholu, doping nebo přejídání. Trpíte takovým nežádoucím růstem prsou a hledáte nápravu u specialisty na krásu v Turecku?

Vysvětlující video o gynekomastii

NejlepsiKlinika.com vám ráda pomůže najít vhodného kosmetického chirurga! Jsme v úzkém kontaktu s tureckými estetickými chirurgy, kteří se prosadili v oblasti gynekomastie.

Neváhejte se na nás obrátit. Postaráme se o to, abychom vám našli vhodného odborníka. Pro tuto operaci jsou způsobilé osoby s HIV.

Úvodní konzultace pro léčbu gynekomastie v Turecku

Osobní konzultace s plastickým chirurgem v Turecku je dobrou příležitostí k tomu, abyste se seznámili se svým chirurgem, jeho týmem a jeho zařízením.

Během této fáze je zaznamenána vaše anamnéza, vysvětlen zákrok a jeho alternativy a jsou probrána rizika a vedlejší účinky, jakož i náklady spojené s gynekomastií v Turecku.

Po fyzickém vyšetření jsou všechny údaje shrnuty a analyzovány a je sestaven individuální plán léčby gynekomastie.

Fotografie před a po

Photo avant et après une gynécomastie
Fotografie gynekomastie před a po operaci

Gynekomastie: chlapská záležitost!

Jako postižený se často stydíte, protože vaše prsa jsou příliš velká, a osobní utrpení je velké. Díky malému chirurgickému zákroku u tureckého specialisty však můžete obnovit mužnost svého hrudníku, kterým se pak můžete opět sebevědomě chlubit.

Photo avant et après une gynécomastie
Fotografie před a po operaci gynekomastie

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S gynekomastií mohou být spojena některá vzácná rizika:

  • Modřiny ;
  • Nadměrné krvácení;
  • Nepravidelnosti v obrysu bradavky;
  • Ztráta kůže bradavky;
  • Uvolněná kůže prsou a asymetrie;
  • Necitlivost bradavek.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

V islámu je gynekomastie považována za halal a přijatelnou, pokud je určena k nápravě vady. Nejedná se tedy o haram.

Můžete využít individuální asistenci pro osoby se sníženou pohyblivostí s invalidním vozíkem od chvíle, kdy vystoupíte z letadla, až do svého hotelu.

Gynekomastie v Istanbulu

Naši spolupracující estetičtí plastičtí chirurgové v Turecku mají dlouholeté zkušenosti v oblasti gynekomastie a zákroky samozřejmě provádějí podle nejmodernějších lékařských a technických standardů. Budou s vámi zacházet s maximální péčí a ohleduplností a zohlední vaše osobní přání ohledně tvarování prsou.

Photo avant et après une gynécomastie
Fotografie před a po zákroku gynekomastie

Gynekomastie: Postup a technika

Váš turecký chirurg nejprve posoudí, zda je deformace prsou pouze zmnožením tuku, nebo zda se tkáň prsní žlázy příliš zvětšila. Oba jevy se navíc mohou vyskytovat společně.

Pokud se jedná pouze o přebytečný tuk, lze jej jemně odsát v mírném lokálním znecitlivění. Pokud se žlázová tkáň příliš rozrostla, odstraní se chirurgicky v celkové anestezii.

Řez se provádí diskrétně pod areolou. Tato operace musí být provedena opatrně, protože musí být symetrická. Proto v Turecku spolupracujeme pouze s estetickými chirurgy, kteří mají k provádění těchto operací odpovídající a komplexní odborné znalosti.

Přibližně tři týdny po operaci gynekomastie jste opět ve své kůži a můžete svá mužská prsa prezentovat v přiléhavém tričku. Vzhledem k ideální poloze řezu není skutečnost, že jste podstoupili léčbu gynekomastie, pro cizí osoby viditelná.

Tracé d'un chirurgien pour une gynécomastie
Nástin chirurgického zákroku při gynekomastii

Užijte si svůj nový tělesný pocit a nechte na sebe upozornit svým mužským hrudníkem! Nechte se touto změnou provést naším týmem odborníků.


Pokud si nevíte rady s výběrem, zdarma vám pomůžeme, aby operace byla úspěšná.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá gynekomastie v Turecku?

Po úspěšné operaci gynekomastie mohou výsledky trvat celý život. K recidivě však může dojít, pokud životní styl pacienta neodpovídá standardu nebo pokud se objeví zdravotní problém.

Gynekomastie není v době operace bolestivá, protože se provádí v narkóze. Po operaci jsou lékařem předepsány léky proti bolesti, které zmírňují budoucí bolest. Jedná se tedy o bezbolestnou operaci.

Výběrem schopného a zkušeného chirurga dáváte šanci na úspěšný průběh operace gynekomastie na svou stranu. Úspěšnost tohoto chirurgického zákroku se na tureckých klinikách odhaduje na 90 %.

Jizvení je při operaci nevyhnutelné. Úkolem lékaře je snažit se o co nejmenší jizvu. Vznik jizev je však náhodný jev a u jednotlivých jedinců se liší.

Operace gynekomastie trvá v průměru 1 až 2 hodiny. To závisí na závažnosti a okolnostech situace, ale také na schopnostech chirurga, který má operaci na starosti.

Gynekomastie není operace, která by trvala dlouho. Operace gynekomastie trvá pouhé 3 dny od okamžiku kontaktu do konce léčby. Je tedy relativně rychlá.

Fungují pilulky proti gynekomastii?

Účinnost pilulek proti gynekomastii nebyla vědecky prokázána. Je důležité poradit se s odborníkem, který určí nejlepší léčbu gynekomastie, ať už lékařskou, nebo chirurgickou.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️