Ptóza prsou v Turecku

ptóza prsu cena Turecko 1 1
Napsal Laurence

Ptóza prsou je součástí změn vzhledu, které většina žen zažívá zejména s přibývajícím věkem. Obecně se jedná o zcela přirozenou změnu. Některé ženy však nechtějí mít povislá prsa. Pak je možné povislá prsa korigovat kosmetickou operací.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o ptóze prsou v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace prsou v Turecku

Průměrná cena zvětšení prsou v Istanbulu v Turecku je 2 300 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 000 do 2 600 eur.

ZákrokCena Turecko
Ptóza prsou2300 €

Co je ptóza prsou?

Pokleslé prsy jsou součástí změny vzhledu, kterou zažívá většina žen, zejména s přibývajícím věkem. Obecně se jedná o zcela přirozenou změnu. Některé ženy však povislá prsa mít nechtějí.

Lékařský termín pro povislá prsa je ptóza prsou. O tom, co přispívá (nebo nepřispívá) k povislým prsům, je k dispozici mnoho informací. Některé jsou pravdivé, jiné nepravdivé.

Ať už je to jakkoli, existují způsoby, jak povislým prsům předcházet a jak je zlepšit.

Co způsobuje ptózu prsou?

Obecně platí, že v důsledku věku se vazivo prsou (tzv. Cooperovy vazy) časem prodlužuje a vyžaduje ptózu nebo zvednutí prsou. To je obvykle způsobeno gravitací, ale mohou se na tom podílet i jiné faktory.

Informace o příčinách – či nikoliv – poklesu prsou mohou být rozporuplné. Někteří odborníci se naštěstí na hlavních příčinách jednomyslně shodují.

Skutečné příčiny ptózy prsou jsou následující:

  • Stárnutí
  • Nedostatek kolagenu
  • Nedostatek estrogenu
  • Závažnost
  • Vysoký index tělesné hmotnosti
  • Zvýšená velikost prsou
  • Menopauza
  • Vícečetné těhotenství
  • Rychlý úbytek hmotnosti následovaný přibýváním na váze (nebo naopak)
  • Kouření

Přečtěte si také: Změna vzhledu maminky v Turecku

Další příčiny povislých prsou :

  • Kojení
  • Nenošení podprsenky
  • Nošení špatné podprsenky

Ztráta pružnosti kůže v důsledku stárnutí je nejčastější příčinou povislých prsou. Dalším faktorem je kouření, které urychluje stárnutí a přispívá tak k povislým prsům, někdy i dříve v životě.

Další příčinou jsou vícečetná těhotenství, ale kojení nikoliv. Hormonální změny s každým těhotenstvím zužují a rozšiřují mlékovody, což může vést k poklesu tkáně. Rychlé změny hmotnosti před a po těhotenství mohou tuto situaci ještě zhoršit.

Větší prsa jsou náchylnější k poklesu, jednoduše proto, že větší prsní hmota je zranitelnější vůči gravitaci.

Volba kojení však nemá na pevnost prsou žádný vliv. Obecně se má za to, že kojení natahuje prsní tkáň a způsobuje její ochabnutí.

Viz také: Zmenšení prsou v Istanbulu

Jak lze ptóze prsou předcházet nebo ji léčit?

Chcete snížit riziko povislých prsou nebo zlepšit pevnost svých prsou? Zde je několik věcí, které můžete udělat.

Udržujte si zdravou váhu

Nemusíte nutně hubnout ani přibírat na váze. Místo toho si musíte udržovat stálou hmotnost, a to na úrovni, která je pro vás zdravá. Tím zabráníte poklesu prsou a zpevníte je.

Najděte si dobře padnoucí a pohodlnou podprsenku

To platí zejména při tréninku, například při běhání. Podpůrná sportovní podprsenka (tvarované košíčky) může snížit pohyb prsou. Jedna studie naznačuje, že pohyby prsou způsobené cvičením vedou k jejich natahování a ochabování, ale jsou zapotřebí další studie.

Stejná studie naznačuje, že když necvičíte, nepotřebujete nutně podprsenku, abyste zabránili poklesu prsou. Ve skutečnosti může mít nošení nesprávné velikosti podprsenky větší negativní účinky než její nenošení vůbec.

Kouření

Kouření urychluje proces stárnutí. Stárnutí vede ke ztrátě pevnosti tkáně, zejména ve vazivu prsou. Kouření konkrétně urychluje stárnutí tím, že ničí elastin, bílkovinu, která pomáhá pokožce zůstat pružná.

Hormonální test

Pokles hladiny hormonu estrogenu, ke kterému běžně dochází v období menopauzy, může být spojen s úbytkem kolagenu v tkáni. Nalezení zdravých způsobů, jak zvýšit hladinu estrogenu (například pomocí fytoestrogenů nebo doplňků stravy), může zlepšit tvar a formu prsou.

Než se pokusíte zvýšit hladinu estrogenu, poraďte se se svým lékařem a nechte se vyšetřit.

Vyhněte se těhotenství

Pokud je vaše touha po zachování vzhledu prsou větší než touha po rozšíření rodiny, zvažte, zda se nevyhnout těhotenství. Spolehlivé studie ukazují, že čím více je žena těhotná, tím větší je pravděpodobnost, že bude mít povislá prsa.

Trénujte prsní svaly

Ačkoli v samotném hrudníku nejsou žádné svaly, můžete procvičovat svaly pod ním. Tyto svaly se nazývají hlavní prsní svaly. Určité cviky se na ně zaměřují a mohou vaše prsa přirozeně povzbudit.

Plastická chirurgie v Turecku

Ptózu prsou lze v Turecku léčit mnoha různými chirurgickými zákroky, například prsními implantáty. Ty mohou pomoci dodat vašim prsům mladistvější a pružnější vzhled. Jedná se o nákladnou možnost, která však přináší ty nejpůsobivější výsledky. Kosmetická chirurgie v Turecku je pro vás účinným řešením, včetně zvednutí prsou v Istanbulu.

Jak dlouhý je pobyt?

Délka pobytu v nemocnici: 1 až 2 dny.
Často se provádí ambulantně. Pacienti mohou být propuštěni ještě týž den.

Náklady na lifting prsou v Turecku

Průměrná cena zvětšení prsou v Turecku v Istanbulu je 1 900 EUR, přičemž minimální cena je 1 600 EUR a maximální cena 2 200 EUR.

Před ošetřením

  • Pravidelná předoperační kontrola se provádí podle předpisu.
  • Nejpozději 48 hodin před operací proběhne konzultace s anesteziologem.
  • Kromě obvyklých předoperačních vyšetření je předepsáno radiologické vyšetření prsu (mamografie, ultrazvuk).
  • Může být nutné přerušit užívání perorální antikoncepce, zejména pokud existují přidružené rizikové faktory (obezita, špatný stav žil, poruchy srážlivosti).
  • Kouření musí být ukončeno 10 dní před operací.
  • Po dobu 10 dnů po operaci se nesmí užívat žádné léky obsahující aspirin.
  • Typ anestezie: Jedná se o celkovou anestezii, při které zcela usnete.
  • Podmínky hospitalizace: Obvykle je nutný jeden až tři dny v nemocnici. V některých případech však může být operace provedena ambulantně, tj. po několikahodinovém pozorování budete propuštěni ještě týž den.

Co to obnáší?

  • Každý chirurg používá vlastní techniku, kterou přizpůsobuje každému případu, aby dosáhl co nejlepších výsledků.
  • Na konci operace je aplikován elastický obvaz ve tvaru podprsenky.
  • V závislosti na chirurgovi a rozsahu mastopexe může zákrok trvat od jedné a půl do tří hodin.

Po zákroku

  • Pooperační následky nejsou většinou příliš bolestivé a vyžadují pouze jednoduchá analgetika.
  • Časté jsou otoky (edémy) a modřiny na prsou, stejně jako nepříjemné pocity při zvedání paží.
  • První obvaz se odstraní po 24 až 48 hodinách a nahradí se lehčím. Obvaz se bude pravidelně přikládat až do úplného zotavení.
  • Pacientka je propuštěna po 24 až 48 hodinách od operace a znovu je navštívena při konzultaci o dva až tři dny později. Poté se nosí podprsenka, aby byla zajištěna dobrá podpora.
  • Během operace se doporučuje nosit podprsenku přibližně jeden měsíc, ve dne i v noci.

Najděte nejlepší kliniku ptózy prsou za nejlepší cenu v Turecku

Každý rok vycestuje za lékařskou péčí do zahraničí téměř 11 milionů pacientů. Začněte svůj léčebný pobyt v Turecku žádostí o cenovou nabídku. Náš tým zákaznického servisu vám pomůže najít kliniku v Turecku nebo Tunisku, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️