Rekonstrukce prsu v Turecku

cena rekonstrukce prsu Turecko 1
Napsal Émilie

Rekonstrukce prsu v Turecku je řada chirurgických zákroků prováděných za účelem obnovení prsu. Rekonstrukce se obvykle provádí po odstranění jednoho nebo obou prsů v rámci léčby rakoviny prsu.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o rekonstrukci prsu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí rekonstrukce prsu v Turecku?

Průměrná cena rekonstrukce prsu v Istanbulu, Turecko je 2 600 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2 100 do 3 100 eur.

ZákrokCena Turecko
Rekonstrukce prsu2600 €

Co je rekonstrukce prsu?

Nejzřetelnějším symbolem “ženskosti” v tělesném obrazu ženy jsou prsa, která symbolizují její sociální identitu a utváření osobnosti. Vzhledem k nejčastějšímu typu rakoviny u žen však mohou být prsa částečně nebo zcela odstraněna v závislosti na stadiu rakoviny.

Rekonstrukce prsu v Turecku je řada chirurgických zákroků prováděných za účelem obnovení prsu. Rekonstrukce se obvykle provádí po odstranění jednoho nebo obou prsů v rámci léčby rakoviny prsu.

I když léčba rakoviny skončí úspěšně, deformace prsu má značný vliv na psychiku člověka.

V poslední době se také ve společnosti rychle zvyšuje povědomí o rakovině prsu a poptávka po rekonstrukci prsu rychle roste.

Kdy lze v Turecku provést rekonstrukci prsu?

  • V současné době lze tyto operace v Istanbulu v Turecku provádět současně s operací odstranění prsu (mastektomií). Po operaci má tedy žena nový prs a je také zbavena psychických potíží, které jí může nemastný-neslaný prs způsobit.
  • Je však důležité si uvědomit, že rekonstrukce prsu po mastektomii není jednoduchá operace. Zde rozhodují lékaři, který postup je pro danou osobu vhodný. Z tohoto důvodu může být předmětem rekonstrukce prsu i operace rakoviny prsu a chemoterapie, například radioterapie po ukončení pomocné léčby.

Období před operací

  • Přípravná fáze na tuto operaci v Turecku je podobná všem ostatním přípravným fázím na estetickou rekonstrukci prsu.
  • Před operací je nutné důkladné vyšetření prsů. Lékař musí být předem podrobně informován o všech prováděných procedurách.
  • Před operací musí být provedeny určité rutinní krevní testy, které kontroluje anesteziolog.
  • Anesteziolog si může během vyšetření vyžádat některá další vyšetření, která musí být provedena před operací.
  • Operace pro opravu prsu po rakovině prsu se liší v závislosti na typu rakoviny a množství tkáně odstraněné z prsu.

Operace rekonstrukce prsu po rakovině prsu

  • První metodou je odstranění veškeré tkáně prsu při mastektomii, kdy byla odstraněna rakovinná oblast, nebo injekce oleje či výplně k vyplnění vzniklého prázdného místa v této oblasti. Pokud je však prs po odstranění prsní tkáně stále dostatečně velký, lze rovnováhy dosáhnout minimalizací druhého prsu.
  • V případech, kdy je odstraněna prsní tkáň, ale kůže prsu a hrot bradavky jsou ponechány, lze prsy synchronizovat s náhradní protézou.
  • Třetí a nejobtížnější metodou je totální mastektomie, při níž se odstraní prsní tkáň, kůže a bradavka. V tomto případě musí být kůže prsu rozšířena. K tomu se používá metoda zvaná expander. Cílem je zde přivést kůži do protézy nafouknutím neporušené kůže. Jakmile se kůže dostatečně rozšíří, expander se z protézy odstraní a prsa se srovnají.
  • Nafukovací protézy jiné než expander lze implantovat i s protézou nafouknutou na druhém prsu, přičemž protéza zůstává uvnitř.

Oprava prsních bradavek v Turecku

Rekonstrukce bradavky a areoly je posledním krokem ke zlepšení vzhledu prsu po mastektomii a k tomu, abyste se cítila lépe.

Estetika bradavek je v Turecku drobný chirurgický zákrok, který lze provést v lokální nebo celkové anestezii.

Na konci operace prsu může být plánovaná estetika bradavek provedena z prsní tkáně nebo z rozšiřující se kůže prsu, když je veškerá tkáň odstraněna.

Protože se však oprava bradavky provádí z kůže prsu, bradavka a areola nebudou v předchozím pigmentovaném stavu budou mít barvu kůže. V tomto případě těsně po ukončení operace s operací hrotu bradavky zajistí úplnou rovnost. Rekonstrukci prsu v Turecku lze provést téměř u všech žen, které přišly o prs v důsledku rakoviny.

Plánování operace

Rekonstrukci lze zvážit po stanovení diagnózy rakoviny. Po vyhodnocení operace a léčby rakoviny rozhodne plastický chirurg během vyšetření o postupu rekonstrukce, který je pro danou osobu vhodný. Rekonstrukce prsu po mastektomii zlepší image osoby a pomůže odstranit psychické problémy způsobené mastektomií. Proces rekonstrukce prsu může být prováděn již během odběru prsu, a pokud není považován za vhodný, je naplánován na určité období po operaci.

Pooperační sledování při rekonstrukci prsu

  • Bolestivé pooperační období se liší podle operační techniky.
  • Pouze operace s tukem nebo výplněmi lze provést v lokální a celkové anestezii ve velmi krátké době. Tento proces nevyžaduje pobyt v nemocnici a pacientka může ještě týž den odejít domů.
  • V závislosti na stavu protézy však může být nutné, aby pacient zůstal v nemocnici 1 až 2 dny. Uvnitř operace budou zavedeny drény, aby se zabránilo hromadění krve. Ty budou po 1 až 2 dnech odstraněny pod dohledem tureckého chirurga.
  • Rekonstrukce nevede k normálnímu vnímání prsou; časem se však může objevit určité vnímání.
  • Většina stop může časem vymizet. Toto období však může trvat 1 až 2 roky.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️