Metabolická chirurgie v Turecku

cena za metabolickou operaci 1
Napsal Manuella

Metabolická chirurgie v Turecku (chirurgie diabetu) se musí zaměřit na funkční omezení. Jediným způsobem, jak toho dosáhnout, je aktivovat chuťové neuropeptidové hormony vyvolané ileem v časných fázích krmení.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o metabolické chirurgii v Turecku a pomáhá vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje odborné lékařské poradenství.

Kolik stojí metabolická operace v Turecku?

Průměrné náklady na metabolickou operaci v Turecku v Istanbulu jsou 3 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 2900 eur do 4100 eur.

ZákrokCena Turecko
Metabolická operace3500 €

Co je metabolická operace?

Metabolická chirurgie v Turecku (operace diabetu) se musí zaměřit na funkční omezení. Jediným způsobem, jak toho dosáhnout, je aktivovat apetitivní neuropeptidové hormony vyvolané ileem v raných fázích krmení. Pokud jsou signály nasycení z končetin příliš slabé nebo příliš pozdní, může člověk konzumovat příliš mnoho potravy, dokud nedojde k metabolickému nasycení.

Chirurgický zákrok při cukrovce

Metabolický syndrom je onemocnění způsobené centrální obezitou, které začíná inzulinovou rezistencí, vysokým krevním tlakem, vysokou hladinou cholesterolu a nízkou hladinou cukru v krvi nalačno a dobrého cholesterolu (HDL). Mezi cukrovkou 2. typu a nadváhou existuje úzký vztah; přibližně 80 % lidí s cukrovkou 2. typu je obézních.

Za osobu s metabolickým syndromem je považována osoba, která splňuje alespoň 3 z následujících kritérií.

  • Obvod pasu > 102 cm u mužů a > 88 cm u žen
  • Hladina triglyceridů rovná nebo vyšší než 150 mg/dl
  • LDL cholesterol nižší než 40 mg/dl u mužů a 50 mg/dl u žen
  • Hypertenze (> 130 /> 85 mmHg)
  • Vysoká hladina cukru v krvi (> 110 mg/dl)

Jaké typy operací se provádějí v rámci metabolické chirurgie?

Metabolická chirurgie je operační mechanismus založený na principu využití hormonálních změn prostřednictvím operace posunu (transpozice/interpozice).

U pacientů s diabetem 2. typu, kteří nemají závažné problémy s hmotností, metabolickou operací je možné tuto hormonální strukturu upravit nezávisle na úbytku hmotnosti a kontrole hladiny cukru v krvi jsou pozitivní účinky na. Stručně řečeno, metabolická chirurgie je operace na snížení hmotnosti.

Bipartitní tranzit

Jedná se o jednu z metod používaných u pacientů s metabolickým syndromem. Jedná se o techniku, kterou do literatury uvedl Sergio Santoro. Je to jedna z metod používaných u diabetu 2. typu a má vysokou pravděpodobnost úspěchu.

V popředí stojí metabolická a bariatrická aktivita. Při této metodě prochází 1/3 přijaté potravy 2/3 gastroenterostomie a prochází všemi segmenty střeva normální anatomickou cestou. U postupů metabolické chirurgie je část zákroku založena na odstranění žaludku a přesunu tenkého střeva.

Ze vzdálenosti 6 cm od výstupního úseku žaludku je žaludek rozříznut a sešit pomocí speciálních materiálů. Poté se provede gastroenterostomie s 250 cm distálním úsekem ilea.

Operace interpozice ilea

Jedná se o proces nahrazení počáteční části poslední částí tenkého střeva interpoziční operací. Tato operace přeruší činnost hormonů, které způsobují inzulinovou rezistenci, a reguluje hladinu cukru zvýšením hladiny hormonů, které zvyšují inzulinovou rezistenci.

Typ bypassu

Duodeno-jejunální bypass:

Jedná se o jednu z metod používaných u pacientů s metabolickým syndromem. DJB / SG je metabolická chirurgická metoda, která má dlouhodobý efekt na snížení hmotnosti a poskytuje dobrý životní komfort. DJB / SG je chirurgická technika, která se skládá z částečné resekce žaludku, bulbární resekce a anastomózy bulbární enterostomií obcházející jejen do určité délky.

Minibypass žaludku

Vzhledem k tomu, že snížení hmotnosti se dosahuje standardními bypassovými operacemi, léčí se touto technikou také metabolický syndrom. Při této technice se do žaludku vstupuje malou trubicí.

V první části tenkého střeva, prvních 200 až 250 cm, se rovněž provede kličková gastroenterostomie, která spojí trubici a tenké střevo. Zmenšením žaludku, snížením vstřebávání a snížením produkce ghrelinu v neaktivní části žaludku pacient zhubne.

Duodeno-jejunální bypass

Jedna z metod bariatrické chirurgie, která způsobuje poruchy vstřebávání. Metoda, která dlouhodobě omezuje přibývání na váze. Doporučuje se ve specifických případech z důvodu malabsorpce.

Roux-en-Y žaludeční bypass

Jedná se o operaci, která snižuje množství potravy, kterou pacient přijímá, a omezuje její vstřebávání. Při této operaci se v žaludku vytvoří malý žaludeční vak o objemu 30 až 50 ml. Přibližně 80 cm počáteční části tenkého střeva je resekováno a je provedena gastroenterostomie s anastomózou distálního konce na proximální konec střeva, tj. 120 cm.

Aplikace intragastrických balónků

Intragastrický balonek se umístí do žaludku a balonek se nafoukne. Tento postup navozuje u pacienta pocit sytosti a snižuje spotřebu potravy. Nitrožilní balonek se odstraňuje přibližně po 6 až 12 měsících.

Jaký je rozdíl mezi sleeve gastrektomií a metabolickou operací?

Sleeve gastrectomy je metoda bariatrické chirurgie používaná u pacientů s nadváhou, kteří netrpí metabolickými syndromy. Příkladem metabolického syndromu může být hyperglykémie a krevní tlak. Metabolická operace se provádí za účelem vyléčení těchto metabolických syndromů. Pokud má pacient nadváhu, lze bariatrickou operaci kombinovat i s metabolickou operací.

Co se děje během přípravy na předmetabolickou operaci?

Všichni pacienti podstupující metabolickou operaci jsou nejprve podrobeni rozsáhlým vyšetřením, krevním testům, kompletnímu ultrazvukovému vyšetření břicha a gastroskopii.

Po dokončení testů a analýz obezitolog posoudí pacienta a jejich výsledky. Pokud pacient není schopen podstoupit bariatrickou operaci, rozhodne se, jaká bariatrická operace bude provedena.

Pooperační období

Za normálních podmínek budete hospitalizováni 1 den před operací. Budou vám podány léky na léčbu hladiny cukru v krvi a vysokého krevního tlaku. Jeden den před operací budete muset dodržovat tekutou dietu a po půlnoci byste neměli nic jíst. Pokud bude v pooperačním období vše v pořádku, budete muset zůstat v nemocnici 3-4 dny.

  • Tekutý nápoj budete užívat ústy.
  • Podrobné informace o stravování a každodenních aktivitách po propuštění Vám budou poskytnuty ústně i písemně.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

Upozornění: Informace obsažené v této příručce slouží pouze pro vzdělávací účely a nenahrazují lékařskou radu. Před zahájením jakékoli léčby se vždy poraďte se svým lékařem.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️