Zvedání očí Fox Eye v Turecku

liščí oči Turecko 1
Napsal Laurence

Možná ale ještě nevíte o jednom trendu: v tureckém kosmetickém průmyslu je stále populárnější pohled označovaný jako “liščí oči” nebo “mandlové oči”, který se nazývá Fox Eyes.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu liščího oka v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liftingu Fox Eye v Istanbulu, Turecko

Průměrná cena zákroku Fox Eye v Turecku je 1 200 eur. Tato cena se liší podle použité techniky a složitosti pacienta a zahrnuje anestezii, operaci a léky. V lokální anestezii trvá operace 15 až 40 minut. Minimální délka pobytu v Istanbulu jsou 3 dny. Konečný výsledek je viditelný do 1 měsíce.

Liščí lifting očí1200 €
Oční lifting1400 €
Spánkový lifting2200 €
Blefaroplastika1400 €

Co je lifting očí Fox Eyes?

Existuje trend, o kterém možná ještě nevíte: v kosmetickém průmyslu v Turecku získává na popularitě vzhled označovaný jako “liščí oči”, “kočičí oči” nebo “Bella Hadid Brown Lift” a nazývá se “Fox Eyes”. Tato procedura je určena jak mužům, tak ženám.

Díky slavným modelkám, jako jsou Kendall Jenner a Bella Hadid, jsou mandlové oči a vyvalené oči v módě. Na TikToku si lidé dokonce holí obočí, aby získali jasnější pohled, známý jako “výzva liščí oči” (#foxeye).

Hlavními hybateli estetických trendů jsou influenceři na sociálních sítích a také lifestylová média. Zejména popularita Kendall, Belly a Kardashianek je nejžádanějším “lookem”, o který usiluje mnoho pacientů.

Photo avant et après d'un Fox Eyes
Fotografie před a po vyšetření Fox Eyes

Přestože se málokdo narodí s tak jedinečným tvarem očí (proslýchá se, že Bellin tvar ani není pravý), v Turecku existuje několik způsobů, jak tento vzhled vytvořit pomocí chirurgických i nechirurgických technik.

Tento typ kosmetického ošetření, lékařsky známý jako canthopexie, v podstatě spočívá ve zvednutí vnějšího koutku horního víčka a jeho mírném přitažení ke spánkům. Spodní víčko se mírně nadzvedne zvednutím spánkové oblasti.

Ačkoli obliba tohoto typu kosmetického ošetření očí stoupá, může být vzhled velmi problematický – nejde jen o to zajít na kosmetickou kliniku na rychlé ošetření očí. Říká, že existuje několik věcí, které mohou lidé před podstoupením takového transformačního zákroku přehlédnout, včetně komplikací a rizik spojených s odbornou prací s očima.

Zde je vše, co potřebujete vědět o oblíbeném ošetření Fox Eyes Lifting v Turecku a o tom, co tato kosmetická procedura obnáší.

Patiente avant un fox eyes
Pacientka před zákrokem Fox Eyes

Co ošetření Fox Eyes zahrnuje?

Pokud chcete změnit tvar svých očí vymazáním vrásek, lze použít dva různé přístupy: neinvazivní variantu a invazivní (chirurgickou) variantu.

Neinvazivní metoda zahrnuje injekční aplikaci výplní a tuku do vnějšího okraje, aby se pozvedlo čelo. Použití výplní se stalo oblíbenou možností, protože vytváří dočasnou estetickou změnu, která může trvat až dva roky.

Na druhém konci spektra jsou chirurgické možnosti. Blefaroplastika je oficiální název pro plastickou operaci očí. Zahrnuje odstranění přebytečné kůže nebo tuku za účelem omlazení nebo korekce tvaru očí. Pro některé pacienty je nejlepší volbou facelift v Turecku.

Video o liščích očích

Ve věkové skupině 25 až 40 let si některé ženy přejí časový lifting čela (pro ty, které mají “těžké čelo”), což však vyžaduje chirurgickou variantu v Turecku. Musíte být proto velmi opatrné, protože se jedná o trvalou variantu. Pacienty vždy upozorňujeme, že trendy jsou dočasné, takže je ideální zvolit si vzhled, který vám osobně bude vyhovovat po dlouhou dobu.

Pro koho je lifting očí Fox vhodný?

Je důležité mít na paměti, že tento typ zákroku není zcela univerzální a typ přístupu, který se použije k dosažení určitého estetického vzhledu očí, závisí na konkrétním pacientovi.

Pokud jde o ženy, jako jsou dívky Kardashian/Jenner, jejich etnický původ je arménský, a proto mají často zapadlé oči, s poměrně přirozeným nízkým středním čelem a vysokým, klenutým bočním čelem na začátku. V očních jamkách mají málo tuku. A jejich kůže má obvykle vyšší obsah kolagenu, což z nich dělá ideální kandidátky na výplň.

Evropanky však mají kůži, která má tendenci ztrácet kolagen dříve, a proto možnost výplně nevede vždy ke stejně rovnoměrnému výsledku. Chirurgické možnosti jim obvykle vyhovují nejlépe.

Kylie Jenner après un Fox Eyes
Kylie Jenner po aplikaci Fox Eyes

Pacienti, kteří vyžadují chirurgickou variantu, musí podstoupit důkladnou konzultaci a turecký pacient a chirurg musí být na stejné vlně, pokud jde o požadovaný výsledek.

Každý člověk má jinou anatomii a každý má jinak tvarovaný obličej, takže (stejně jako rty Kylie Jenner) vzhled “liščích očí” nemusí vyhovovat každému.

Někteří lidé ukazují fotografii, jak chtějí, aby jejich oči vypadaly, ale nemají takové rysy obličeje, aby tento vzhled využili. Kromě toho jsou způsobilé i osoby s HIV.

Lifting des yeux sur une personne âgée
Oční lifting u starší osoby

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během zákroku Fox Eyes se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Zarudnutí v oblasti očnice ;
  • Ekchymóza pod okem;
  • Prodloužený a opožděný otok;
  • Namodralé zabarvení;
  • Uzlíky a přecitlivělost

Proto byste nám měli důvěřovat, že vám pomůžeme s výběrem chirurga v Istanbulu a rozhodnete se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství nejsou liščí oči haram. Je halal a je akceptována, pokud je jejím účelem odstranění vady.

Résultat avant et après d'un Fox Eyes
Výsledky před a po operaci Fox Eyes

Pro osoby se zdravotním postižením jsou k dispozici přizpůsobená zařízení, aby mohly svůj pobyt maximálně využít.

Naše rada?

Pokud se chystáte podstoupit kosmetickou operaci Fox Eye nebo “mandlového oka” Lifting, ujistěte se, že jste se poradili s chirurgem v Turecku, v Istanbulu, který je vysoce kvalifikovaný a zkušený.

Někteří turečtí chirurgové jsou velmi dobří v opravách nosů, provádění liftingu obličeje nebo zvětšování prsou, ale pro oko potřebujete někoho velmi zkušeného, s mnoha hodinami praxe, protože kůže, tkáně a svaly vyžadují specialistu, který plně rozumí anatomii oka.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinátor s pacientem

Kolik stojí operace oka Fox Eye v Turecku?

V Turecku je nejnižší cena, kterou vám kliniky nabídnou za operaci Fox Eyes nebo Cat Eyes, 800 eur a nejvyšší cena je 2 500 eur. To závisí na počtu nití potřebných k dosažení požadovaných výsledků.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá aplikace Fox Eyes?

Životnost systému Fox Eyes závisí na použité technice. U botoxových injekcí může trvat 4 až 6 měsíců, u vstřebatelných tenzorových nití 6 měsíců až 1 rok, u injekcí kyseliny hyaluronové 1 až 2 roky, u trvalých závěsných nití 5 až 6 let a u temporálního liftingu 7 až 8 let.

Operace Fox Eyes je bezbolestná bez ohledu na zvolenou techniku. Pacient však může po operaci pociťovat určité nepohodlí, zejména pokud chirurg použije tenzorové nitě nebo závěsné nitě. To je i případ spánkového liftingu.

Minimální věk pro operaci očí, jako je Fox Eyes, není stanoven. Samozřejmě, že pro podstoupení tohoto typu operace musíte být starší 18 let. Operace očí se však nedoporučuje před dosažením věku 35 nebo 40 let.

Doba trvání operace Fox Eyes v Turecku se pohybuje mezi 15 a 40 minutami v závislosti na technice, kterou si pacient zvolí. Pacient bude potřebovat období rekonvalescence, aby se zotavil z operace. Proto je minimální délka pobytu v Turecku při tomto typu operace 3 dny.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️