Mommy makeover en Tunisie

maminka člověka 1 cena
Napsal Manuella

Změnilo vaše dítě váš život… a vaše tělo? Abyste získala zpět svou postavu, začala jste sportovat jako hvězdy? Nenechte se mýlit, celebrity se uchylují ke speciálním poporodním kosmetickým zákrokům. Nechte si udělat plastickou operaci maminky v Tunisku, abyste dosáhli nejlepších výsledků za nejlepší cenu!

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Mommy Makeover v Tunisku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena Mommy Makeover v Tunisku

Průměrná cena operace Mommy Makeover v Tunisku v Tunisu je 3 500 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3 000 eur do 4 500 eur. Vzhledem k tomu, že se jedná o kombinaci chirurgických zákroků, je cena velmi výhodná. Nabízíme balíček all-inclusive, který zahrnuje ubytování, transfer z letiště, léky a kompresní punčochy/korzety. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 7 měsíců.

PostupCena Tunisko
Mommy Makeover v Tunisku3500 €

Vše, co potřebujete vědět o Mommy Makeover v Tunisku

Mommy Makeover je plastická operace prováděná po porodu. Cílem této operace je obnovit a dokonce zdokonalit tělo mladé maminky! Mommy Makeover v Tunisku kombinuje několik chirurgických operací v jedné:

  • Zvednutí prsou (s prsní protézou nebo bez ní),
  • Zmenšení prsou, pokud je to nutné
  • Liposukce,
  • A abdominoplastiku.

Všimněte si, že tyto operace lze přizpůsobit potřebám a cílům matky.

Kdo může podstoupit Mommy Makeover v Tunisku?

Postava těhotné ženy se v průběhu těhotenství mění. Bezprostředně po porodu mnoho žen ztrácí sebedůvěru. Své tělo po porodu již nepoznávají: ochablé bříško, povislá prsa po skončení kojení atd.

Zatímco většina novopečených maminek se hrne na proměnu postavy maminky v Tunisku z výše zmíněných estetických důvodů. Některé se k tomuto zákroku uchylují i ze zdravotních důvodů:

  • Bolesti břicha,
  • Inkontinence moči,
  • Otoky břicha,
  • Bolesti zad atd,

Ty mohou být způsobeny možnou diastázou břišních svalů. Každá žena, která porodila, může podstoupit Mommy Makeover v Tunisku. Pokud jí těhotenství způsobuje psychické nebo fyzické utrpení.

Kolik stojí Mommy Makeover v Tunisku?

Operace Mommy Makeover je kombinací několika estetických zákroků. V důsledku toho se cena Mommy Makeover v Tunisku vypočítává podle zvolených operací. V každém případě celkové náklady nepřesahují 7 000 EUR s naším balíčkem all-inclusive!

Chcete-li zjistit přesnou cenu v závislosti na vašem případu. Požádejte o individuální nabídku operací, které si přejete provést.

Postupy pro úpravu maminky v Tunisku

Chcete-li využít naší komplexní péče na nejlepší klinice v Tunisku. Zanechte nám své údaje, abychom vás mohli kontaktovat a poskytnout vám individuální lékařskou nabídku.

Poté si budete muset promluvit s naším koordinátorem o svých potřebách, procedurách, které byste chtěli podstoupit, a o oblastech vašeho těla, které byste chtěli vylepšit.

Vezměte prosím na vědomí, že tato kalkulace zahrnuje veškeré náklady na vaši chirurgickou cestu. Postaráme se opravdu o všechno. Co byste měli vědět:

  • Rezervace zpátečních letenek,
  • Zajištění ubytování
  • Domlouvání termínů předoperačních a pooperačních konzultací,
  • Zajištění překladatele, pokud je to nutné.

Co se děje během operace Mommy Makeover v Tunisku?

Před operací Mommy Makeover v Tunisku musíte splnit několik podmínek:

  • Musí vám být mezi 30 a 40 lety (více či méně),
  • od data porodu uplynulo 6 až 12 měsíců,
  • Musíte přestat kojit po dobu 6 měsíců,

Nesmí mít nadváhu (nebo dodržovat program na snížení hmotnosti).

Před proměnou maminky v Tunisku

Před dnem operace budete muset podstoupit předoperační vyšetření, ultrazvuk prsou a mamografické vyšetření.

V den operace

Operace Mommy Makeover v Tunisku se provádí v celkové anestezii po dobu 2 hodin. Všechny operace se provádějí najednou.

Stojí za to vědět:

Abdominoplastika

Abdominoplastika je nejoblíbenějším zákrokem pro mladé maminky. Tato operace zplošťuje bříško a zeštíhluje boky. Za tímto účelem chirurg provede liposukci k odstranění tuku. A odstraní přebytečnou kůži z břicha.

Zvednutí prsou

Po břiše jsou to právě prsa, která dostávají během těhotenství a ještě více během kojení zabrat. Prsa se zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Jakmile se však zbaví mateřského mléka, změknou a povadnou.

V takovém případě chirurg provede lifting prsou, který prsa zpevní.

Zvětšení nebo zmenšení prsou

Prozatím se můžete rozhodnout pro zvětšení prsou s protézou nebo bez ní. Nebo se naopak rozhodněte pro zmenšení prsou, pokud nový objem vašich prsou není v souladu s vaší morfologií. Nebo pokud vám způsobuje bolesti zad.

Opatření, která je třeba přijmout po plastice maminky v Tunisku

Po probuzení z Mommy Makeover v Tunisku strávíte noc na klinice a druhý den ji opustíte. Doporučujeme vám využít období rekonvalescence k plnohodnotnému odpočinku.

Přestože jsou všechny operace prováděny v jeden den, rekonvalescence neprobíhá ze dne na den. Rekonvalescence se liší podle korigovaných oblastí. Dodržujte doporučení lékaře pro každou provedenou operaci.

A nevracejte se hned ke sportu. S obnovením fyzické aktivity je nejlepší počkat několik týdnů. Na druhou stranu se snažte dodržovat zdravý životní styl, abyste si udrželi výsledky dosažené díky Mommy Makeover v Tunisku.

Výsledky Mommy Makeover v Tunisku budete moci ocenit již šest měsíců po operaci.

Souhrnně lze říci, že Mommy Makeover v Tunisku zahrnuje řadu plastických operací zaměřených na zploštění břicha pomocí abdominoplastiky, zeštíhlení boků pomocí liposukce a zpevnění prsou pomocí liftingu prsou atd

Díky Mommy Makeover v Tunisku:

  • Zpevněte si břicho,
  • Pozvedněte si prsa,
  • A odstraňte veškerý tuk získaný během těhotenství!

Těšíte se, až se smíříte se svým tělem a získáte zpět své sebevědomí? Nechte si od nás zorganizovat Mommy Makeover v Tunisku ! Stačí jen vyplnit formulář a počkat, až vás budeme kontaktovat.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️