Zmenšení prsou v Turecku

cena zmenšení prsou 1
Napsal Laurence

Zaměřte se na zmenšení prsou v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšné zmenšení prsou v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o zmenšení prsou v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí zmenšení prsou v Turecku?

Průměrné náklady na zmenšení prsou v Turecku činí 2 100 EUR. Balíček All-Inclusive zahrnuje léčebné výlohy, ubytování, transfer z letiště a příjemný personál. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 4 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 4 měsíců.

Zmenšení prsou2100 €
Zmenšení prsou implantáty2800 €
Zvednutí prsou2000 €
Lipofilling zmenšení prsou2200 €

Zatímco některé ženy mají pocit, že jim příroda dopřála méně štěstí, jiné trpí velkorysým poprsím. Z hormonálních důvodů, po přibrání na váze nebo po těhotenství mají některé ženy příliš velká prsa.

Kromě vizuální a estetické stránky, která je často obtěžující, mohou velká prsa způsobovat také problémy, jako jsou bolesti zad a problémy s držením těla. Proto se tyto ženy rozhodnou pro zmenšení prsou.

Poitrine d'une femme
Ženská prsa

Operace plastické a estetické chirurgie, zmenšení prsou, spočívá v odstraněnípřebytečného tuku z prsní žlázy. Tento chirurgický zákrok má v tureckém Istanbulu přibližně 96% úspěšnost.

Země se může pochlubit nejlepšími klinikami pro špičkovou estetickou chirurgii se zkušenými lékaři. To vše za cenu o 50 % nižší než v Evropě.

Fotografie před a po

reduction mammaire avant après en Turquie

Co je zmenšení prsou a proč ho provádět?

Zmenšení prsou, známé také jako mamoplastika, je v Turecku kosmetický chirurgický zákrok, který spočívá ve zmenšení velikosti nebo objemu prsou. Operace se provádí u žen a jejím cílem je zlepšit jejich estetické kontury. Upravuje také polohu a tvar prsou.

V praxi zmenšení prsou zahrnuje odstranění přebytečného tuku, kůže a prsní tkáně. Rekonstrukční a estetické operace lze provádět z estetických důvodů.

Když prsa získají zpět svůj tvar a pevnost, tělo získá zpět harmonickou siluetu a dobré držení těla. Navíc se obnoví sebevědomí a uvolní komplexy.

Tracé pour une réduction mammaire
Obkreslení pro zmenšení prsou

Zmenšení prsou se provádí také ze zdravotních důvodů. Těžká prsa způsobují bolesti zad. Jejich zmenšení nejenže tyto problémy zmírní, ale také pomůže obnovit rovnováhu držení těla.

Kdo může podstoupit zmenšení prsou?

Operace zmenšení prsou je vyhrazena ženám starším 18 let. Pacientka musí mít dokončený tělesný vývoj, aby byl výsledek uspokojivý a aby se předešlo retušování. Ideálními kandidátkami na zmenšení prsou v Istanbulu jsou ty, které představují :

  • Velká prsa, která neodpovídají jejich morfologii a mají za následek disproporční postavu.
  • Prsa s nadváhou, která způsobují bolesti zad, například dorzalgie, nebo která mění držení těla a zakřivují záda. Tato prsa mají tendenci táhnout tělo dopředu.
  • Povislá prsa charakterizovaná ptózou prsou.
  • Velká prsa způsobená hypertrofií prsou.
  • Prsa s různou velikostí košíčků.
Asymétrie des seins
Asymetrie prsou

Dobře předtím, než začnete uvažovat o kosmetické operaci rekonstrukce prsou, je důležité vzít v úvahu parametry, které určují možnost tak učinit. Je třeba vzít v úvahu velikost těla, velikost hrudního koše a prsou a také morfologii.

Jak probíhá zmenšení prsou v Turecku?

Rekonstrukce prsou v Turecku probíhá ve třech fázích.

Úvodní konzultace

Úvodní konzultace u pacientek v zahraničí probíhá na dálku, prostřednictvím videokonference. Je to čas na seznámení s chirurgem a vysvětlení důvodů a cílů zmenšení prsou a na podrobnou diskusi o tom, co od této rekonstrukční operace očekáváte.

Tato první schůzka také určí, jaký typ operace bude proveden. Lékař vás může požádat, abyste během čekání na příjezd do Turecka podstoupila další vyšetření nebo testy, například mamografické vyšetření. Je třeba poznamenat, že jsou přijímány všechny osoby s HIV.

Poitrine trop imposante
Příliš velký hrudník

Druhá konzultace na místě

Druhou fází je konzultace na místě v centru estetické chirurgie v Turecku. Jedná se o vaši schůzku sanesteziologem a chirurgem, na které proberete podrobnosti operace. Chirurg může v případě potřeby zvážit i další lékařské vyšetření.

Den operace

Plastická operace prsou je operace, která trvá přibližně dvě až tři hodiny. To závisí na množství žlázové tkáně a kůže, které mají být odstraněny. Provádí se v celkové anestezii na lačno a vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc.

Chirurg nejprve provede řez, kterým odstraní přebytečnou tkáň, tuk nebo kůži.

Découpe de l'aréole
Odříznutí areoly

Chirurg k tomu použije jednu z následujících technikřezu :

  • Kruhový řez kolem areoly tak, aby se nedotýkal bradavky.
  • Svislý řez podél dolního okraje areoly až k dolnímu záhybu prsu.
  • Řez ve tvaru kotvy nebo obráceného T, který kopíruje přirozenou křivku prsní řasy.

Po provedení řezu chirurg odstraní přebytečnou žlázovou tkáň, kůži a tuk. Poté bradavku přemístí na vhodnější úroveň. Poté zavede drény a řez uzavře stehy.

Může být použita drenážní trubička, ale to se u jednotlivých pacientů liší. Je umístěna v prsu po dobu 2 dnů, aby se zabránilo hromadění krve nebo tekutiny v prsu.

Photo avant et après une réduction de seins
Fotografie před a po zmenšení prsou

Stehy jsou provedeny v hlubokých tkáních prsu, aby mohla vzniknout nenápadná jizva. Ty časem vyblednou. Poté bude muset pacientka během rekonvalescence nosit speciální podprsenku.

Viz také: Náklady na gynekomastii v Turecku

Pokosmetické operaci může pacient pociťovat bolest po dobu 24 hodin. Chirurg vám předepíše lék proti bolesti, dokud bolest neustoupí.

Zvednutí prsou a lifting prsou

Operaci zmenšení prsou lze kombinovat s liftingem prsou. Tato operace spočívá v korekcipovislých prsou. O zvednutí prsou lze uvažovat také proto, aby se zabránilo poklesu prsou po zmenšení prsou.

Une femme qui cache son sein
Žena, která skrývá svá prsa

Pouze chirurg může určit, zda potřebujete zvednutí prsou, nebo ne. Zvednutí prsou neboli lifting zahrnuje zvednutí prsou, aby byla pevnější a nosnější. Zpevňují se bradavky a areoly.

Viz také: Mommy Makeover v Turecku

Doba rekonvalescence

Doba pooperační rekonvalescence je přibližně 2 týdny. Po celou dobu rekonvalescence je nutné nosit zdravotní podprsenku. Během tohoto období by měly být přerušeny všechny sporty a namáhavé fyzické aktivity. Po dobu několika měsíců byste se také měla vyvarovat vystavování prsou slunci.

Femme qui mesure sa poitrine
Ženy, které si měří prsa

První výsledky zmenšení prsou lze pozorovat ihned po operaci. Všimnete si výrazného rozdílu ve velikosti svých košíčků. Po několika dnech je pak možné vidět prsa v mírně větší velikosti.

V prvních týdnech po operaci se mohou objevit otoky. Trvá přibližně dva měsíce, než otok zcela zmizí. Konečné výsledky budou vidět po 6 měsících.

Přibývání na váze může vést k ukládání tuku na zmenšená prsa. Stejně tak úbytek hmotnosti může vést ke zeštíhlení prsů.

Video vysvětlující zmenšení prsou

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Se zmenšením prsou mohou být spojena některá vzácná rizika:

  • Nekróza areoly;
  • Vznik hematomů ;
  • Plicní embolie;
  • Hypertrofie jizvy;
  • Obtíže nebo nemožnost kojení;
  • Asymetrie prsou.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru svého chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Všimněte si, že v islámském náboženství není zmenšení prsou haram. Je přijatelná, pokud je určena k odstranění vady postihující tělo.

Alex Dunphy de Modern Family a subi une réduction mammaire
Alex Dunphy ze seriálu Moderní rodina si nechal zmenšit prsa

Nabízíme služby šité na míru potřebám lidí s postižením.


Pokud máte potíže s výběrem, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá zmenšení prsou v Turecku?

Prs dosáhne svého definitivního tvaru přibližně tři měsíce po operaci. Zmenšení prsou je definitivní, ale přesto mohou existovat určité odchylky. Pokud u pacientky dojde k výraznému úbytku nebo přírůstku hmotnosti, např.

Bolest po zmenšení prsou je velmi často mírná. Systematicky se předepisují léky proti bolesti a analgetika, aby se pacientce co nejvíce ulevilo. A to po celou dobu pooperační fáze.

Zmenšení prsou v Turecku je obecně bezpečný chirurgický zákrok s více než 90% úspěšností. Země přitahuje pacientky z celého světa díky své moderní infrastruktuře, špičkovému vybavení a vysoce kvalifikovaným chirurgům.

Jizvy jsou velmi jemné a několik měsíců po operaci zmenšení prsou jsou téměř neviditelné. V prvních měsících po operaci postupně blednou. Pravidelné používání krémů pro péči o pokožku však pomůže urychlit proces hojení.

Ano, zmenšení prsou je zcela možné kombinovat s liftingem prsou a často se to doporučuje pro dosažení nejlepšího estetického výsledku. Kombinací těchto dvou operací může plastický chirurg zmenšit velikost prsou a zároveň zlepšit jejich tvar a umístění.

Délka pobytu při zmenšení prsou v Turecku závisí na několika faktorech. Obecně lze očekávat, že pacientky stráví v Turecku týden na předoperační pohovor s chirurgem, operaci, přenocování v nemocnici a pooperační sledování na místě.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️