Zvednutí prsou v Turecku

mastopexe cena Turecko 1
Napsal Laurence

Vše, co potřebujete vědět o liftingu prsou v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše tipy pro úspěšnou sekundární rinoplastiku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu prsou v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Ceny liftingu prsou v Turecku

Průměrná cena liftingu prsou v Turecku v Istanbulu je 2 000 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 2800 eur. Operace se provádí v celkové anestezii a trvá 4 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní, z toho 1 noc v nemocnici. Cena zahrnuje anestezii, operaci a podpůrnou podprsenku. Konečný výsledek je viditelný do 7 měsíců.

Zvednutí prsou2000 €
Implantáty pro zvednutí prsou2800 €
Lipofillingový lifting prsou2200 €
Zmenšení prsou2100 €

Co je to lifting prsou?

Pokud zvažujete mastopexi (lifting prsou) v Evropě nebo Turecku, jedním ze způsobů, jak zjistit, zda vám může pomoci, je umístit si pod prsa tužku a sledovat, zda tam zůstane. Pokud ano, může být řešením zvednutí prsou.

Tuto operaci můžete zvolit, pokud vás trápí vzhled nebo pocit povislých, plochých prsou nebo prsou, jejichž areola se zvětšila.

K těmto jevům může dojít v důsledku

  • Těhotenství
  • Kojení
  • Změny hmotnosti
  • Věk
  • Genetika

Ženy tento zákrok obvykle podstupují ambulantně, což znamená, že nemusí na klinice zůstávat přes noc. Operace trvá přibližně 3 hodiny a obvykle se provádí v celkové anestezii.

Video o zvednutí prsou

Některé ženy dostanou současně s mastopexí také prsní implantáty.

Turecký chirurg by vám měl popsat možnosti, které máte k dispozici, a podrobně vysvětlit postup.

Fotografie před a po

reduction mammaire avant après en Turquie
reduction mammaire avant après en Turquie

Jak se připravit na mastopexi

Prvním krokem je konzultace s plastickým chirurgem v Turecku. Až tak učiníte, sdělte chirurgovi, jaké jsou vaše cíle. Pokud si přejete také prsní implantáty, přineste si s sebou fotografie zobrazující velikost a tvar prsou, které chcete. Lidé s HIV mohou tuto operaci podstoupit.

Turecký chirurg vezme v úvahu váš zdravotní stav a popíše vám možnosti, které máte k dispozici. Chirurg vám také podrobně vysvětlí postup, rizika a způsob rekonvalescence.

Tracé d'un chirurgien pour un lifting mammaire
Nástin chirurgického zákroku na zvednutí prsou

Komplikace po zvednutí prsou v Turecku jsou poměrně vzácné. Mezi tři hlavní patří krvácení, infekce a jizvy. Chirurg vám poskytne pokyny k přípravě, které vám pomohou snížit riziko komplikací.

Tyto pokyny budou zahrnovat zákaz kouření, ujištění, že neužíváte žádné léky, které mohou způsobit krvácení, a v případě potřeby užívání antibiotik.

Měli byste si také začít plánovat dobu rekonvalescence. Například byste se měla vyhnout zvedání těžkých předmětů po dobu nejméně 4 až 6 týdnů po mastopexi.

Přečtěte si také: Změna vzhledu maminky v Turecku

Co se děje během mastopexe v Turecku?

Budete operována v nemocnici, v ambulantním chirurgickém centru nebo na vlastním operačním sále. Před operací se seznámíte s anesteziologem, chirurgem a ošetřujícím personálem.

Schéma d'une opération de lifting des seins
Schéma operace zvednutí prsou

Turecký chirurg vám označí správnou polohu, kam bude vaše bradavka směřovat. Poté budete převezena na operační sál, kde vám bude podána celková anestezie nebo sedativa.

Chirurg odstraní přebytečnou kůži a zvedne prsní tkáň do správné polohy, aniž by poškodil prsní žlázu. Pokud se rozhodnete pro prsní implantáty v Turecku, chirurg vám je umístí a poté prsa uzavře a obváže. Po dobu 24 až 48 hodin můžete mít v prsou malé drény.

Pooperační sledování

Chirurg vám při kontrolní návštěvě první nebo druhý den po operaci zvednutí prsou odstraní všechny obvazy a drény. Lékař také zkontroluje barvu bradavek aprokrvení.

Po operaci můžete očekávat, že se budete několik dní cítit nepříjemně. Lékař vám obvykle doporučí nosit podprsenku nebo speciální obvaz, který vám během rekonvalescence poskytne potřebnou oporu. První týden budete možná potřebovat léky proti bolesti.

Pokud jste si nechala voperovat prsní implantáty v Turecku, dbejte na to, abyste se vyhnula jakémukoli nárazu do prsou, který by mohl způsobit prasknutí implantátu.

Photo avant et après d'un lifting mammaire en Turquie
Fotografie před a po zvednutí prsou v Turecku

Za 2 až 3 týdny vám chirurg odstraní všechny stehy. Velikost a tvar prsou se bude v průběhu času nadále zlepšovat.

Mezi oběma prsy mohou být mírné rozdíly v symetrii. V takovém případě váš plastický chirurg provede drobnou retuš, která v případě potřeby pomůže změnit polohu bradavky. Následně mohou být provedeny drobné úpravy.

Během rekonvalescence je velmi důležité omezit své aktivity podle pokynů chirurga a okamžitě hlásit jakékoli nežádoucí účinky nebo problémy, které se u vás vyskytnou.

Gaine de compression
Kompresní pás

Každý chirurgický zákrok s sebou nese rizika, zejména infekce. Při kosmetické operaci zmenšení prsou je trvalá ztráta citlivosti bradavek nebo kůže prsou velmi vzácná.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S mastopexí jsou spojena některá vzácná rizika:

  • Špatné hojení řezů;
  • Kapslová kontraktura;
  • Předčasné ochabnutí prsů;
  • Modřiny a záněty;
  • Ztráta citlivosti prsou nebo bradavek;
  • Nerovnoměrný tvar prsou.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat správného chirurga v Istanbulu, a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Je třeba poznamenat, že v islámu není mastopexe považována za haram. Je halal a přijatelná, pokud se používá k odstranění defektu.

Naše zdravotnické zařízení je přístupné osobám se zdravotním postižením a sníženou pohyblivostí (OZP). Na letišti vás vyzvedne náš soukromý řidič. Odveze vás do vašeho hotelu a na kliniku.

Přečtěte si také: Cena gynekomastie v Turecku

Rizika a komplikace spojené s mastopexí

Po podstoupení mastopexe v Turecku se mohou vyskytnout následující potíže:

  • Jizvy. Ty obvykle časem vyblednou.
  • Změny citlivosti bradavky nebo prsu. Ta se obvykle po několika týdnech vrátí, ale někdy může být trvalá.
  • Prsa různých tvarů nebo velikostí. Někdy je to proto, že se prsa hojí různou rychlostí.
  • Ztráta bradavky nebo areoly. To je vzácné, ale může se to stát, pokud při operaci dojde ke ztrátě krve v dané oblasti.
Photo après un lifting des seins
Fotografie po zvednutí prsou

Jak mastopexe ovlivňuje kojení?

Plastiku prsou můžete podstoupit v jakémkoli věku po ukončení vývoje prsou. Můžete ji podstoupit také před těhotenstvím nebo po něm. Po mastopexi můžete pokračovat v kojení.

Dlouhodobé výsledky

Výsledky jsou viditelné ihned po operaci, ale může trvat několik měsíců, než se dostaví konečný výsledek.

Výsledky plastiky prsou nemusí být trvalé. Možná budete potřebovat další mastopexi a zvětšení prsou.

Některé ženy se časem rozhodnou podstoupit lifting prsou jako “vylepšovací” zákrok, aby zlepšily celkový vzhled svých prsou. Nemusí však potřebovat úplný zákrok.

K delšímu udržení výsledků může pomoci udržování stabilní a zdravé hmotnosti.


Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok úspěšný, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá lifting prsou v Turecku?

Výsledky liftingu prsou v Turecku vydrží v průměru 10 let. To však může ovlivnit řada faktorů: těhotenství, změny hmotnosti nebo nedostatečná podpora prsou při sportovních aktivitách.

Zvednutí prsou je obecně bezbolestná operace, protože nezasahuje do svalů. Přesto je možné pociťovat několik dní po operaci mírnou bolest, kterou lze snadno zmírnit pomocí léků proti bolesti.

Zvednutí prsou je v Turecku velmi častou operací, jejíž úspěšnost se pohybuje kolem 96 %. Mezi faktory ovlivňující výsledky operace patří věk pacientky, odbornost chirurga a původní vzhled prsou.

Zvednutí prsou lze kombinovat s dalšími operacemi, jako je liposukce hýždí a/nebo boků, abdominoplastika nebo vložení prsních implantátů. Pro omezení rizik se obecně doporučuje omezit se na 2 nebo 3 souběžné operace.

Ano, je možné podstoupit zvednutí prsou bez implantátů: jedná se o tzv. léčbu ptózy prsou. Tato operace koriguje pokleslou tkáň a povislá prsa, přičemž se zachovává původní velikost košíčků.

Délka pobytu při liftingu prsou v Turecku je přibližně 7 dní, včetně 1 noci hospitalizace. To umožňuje chirurgovi provést počáteční pooperační péči a zkontrolovat, zda rekonvalescence probíhá za co nejlepších podmínek.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️