IVF-IPD na Kypru : Volba pohlaví dítěte

fiv cyprus sex volba dítěte 1
Napsal Maria

Nové metody lékařsky asistované reprodukce (MAP) nyní umožňují klinikám pro léčbu neplodnosti na Kypru vybrat pohlaví vašeho dítěte ještě před otěhotněním.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o IVF PGD na Kypru s možností výběru pohlaví dítěte a pomůže vám objednat se na operaci na renomované klinice. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena IVF PGD na Kypru s výběrem pohlaví dítěte

Cena IVF s výběrem pohlaví na Kypru začíná na 5000 eur. V závislosti na vašich potřebách se může balíček all-inclusive pohybovat od 3000 do 8500 eur.

PostupCena v eurech
IVF (ICSI)3000 €
IVF s darováním spermatu4000 €
IVF s darováním vajíček5000 €
IVF s darováním embryí6250 €
Tandemové IVF6500 €
IVF metodou ROPA5250 €
PGD: výběr pohlaví (PGT-A 5 chromozomů) 2000 €

Pár již může mít děti, ale může chtít vybrat pohlaví svého dalšího dítěte z důvoduvyváženosti rodiny. Některé páry chtějí mít pouze jedno dítě a mohou si chtít vybrat pohlaví tohoto dítěte.

Na druhou stranu se pár může chtít rozhodnout pro výběr pohlaví, aby předešel genetickým onemocněním. Výběr pohlaví dítěte může potenciálně snížit pravděpodobnost, že bude trpět genetickým onemocněním. Zde na Kypru můžeme určit pohlaví embrya ještě před jeho implantací do dělohy.

I v případě, že nemáte žádné problémy s neplodností a jste schopni počít dítě přirozenou cestou sami, bude výběr pohlaví vyžadovat, abyste podstoupili test neplodnosti. To umožní našim odborníkům určit léčebný protokol, který je pro vás nejvhodnější. Jedná se o nejdůležitější krok předpodstoupením léčby IVF na Kypru.

Potřebné informace:

  • Věk pacientky ;
  • Anamnéza početí;
  • Hladina hormonů pacientky by měla být vyhodnocena druhý nebo třetí den menstruace a mělo by být provedeno ultrazvukové vyšetření ke zjištění počtu antrálních folikulů;
  • Analýza spermií mužského partnera.

Po posouzení na Kypru budeme schopni sestavit vhodný léčebný protokol, který optimalizuje výsledky vašeho IVF s výběrem pohlaví.

Léčba PGD IVF na Severním Kypru má řadu výhod,

  • Pokud si pacienti přejí podstoupit některý z testů PGT-A a NGS, jsme schopni pomocí těchto testů zjistit pohlaví embryí a můžeme pacientovi vysvětlit, kolik zdravých mužských a ženských embryí je k dispozici. Pacienti si pak mohou vybrat pohlaví kteréhokoli zdravého embrya, což je povoleno podle předpisů ministerstva zdravotnictví Severního Kypru o IVF.
  • Protokol IVF smíme provádět u žen až do věku 55 let (ve většině zemí EU je IVF povoleno až do věku 46 let).
  • Máme také povolení provádět přenosy až 3 embryí. Počet embryí k přenosu určuje společně pacientka a náš lékař.
  • Páry nemusí být sezdané, aby mohly podstoupit léčbu IVF.
  • Ceny za léčbu IVF jsou ve srovnání s cenami v Evropě, Spojených státech a Kanadě velmi konkurenceschopné.
  • Severní Kypr jako ostrov ve Středozemním moři je obklopen mnoha krásnými pobřežími, má 20 písečných pláží a více než 300 slunečných dní v roce.

Přečtěte si naši dokumentaci: IVF s možností volby pohlaví dítěte v Turecku

Náš lékařský tým

Úspěšnost

Díky odborným znalostem našich lékařů, nejnovějším technikám asistované reprodukce, rozmanité síti dárců (vajíček, spermií a embryí) a individuálním možnostem léčby se úspěšnost naší nemocnice při mikroinjekci a IVF pohybuje mezi 70 a 80 %. (Výsledky dárcovského programu z let 2019-2021).

LGBTQ NEMOCNICE.

Jsme také hrdí na to, že jsme LGBTQ friendly a že jsme jedna z prvních nemocnic na Severním Kypru, která získala certifikát kvality. Nabízíme mnoho možností léčby IVF pro gay/lesbické páry a svobodné ženy.

Jakým jazykem hovoříme?

Máme koordinátory pro pacienty, kteří hovoří plynně turecky, španělsky, anglicky, německy, francouzsky, italsky, persky, arabsky a albánsky.

Metody výběru pohlaví

Na kyperských klinikách pro léčbu neplodnosti existují dvě různé metody výběru pohlaví:

MicroSort Třídění spermií

MicroSort je patentovaná technologie, která umožňuje třídění spermií.

Chromozom X je zodpovědný za rozmnožování ženského pohlaví a chromozom Y za rozmnožování mužského pohlaví.

MicroSort je mechanický postup, který rozděluje spermie na dvě odlišné části: spermie nesoucí chromozom X a spermie nesoucí chromozom Y. Po dokončení procedury MicroSortse vysoce kvalitnívzorek spermií použije v cyklu IVF k vytvoření embryí požadovaného pohlaví.

Tato metoda má přesnost přibližně 75 % pro výběr mužského pohlaví a přibližně 90 % pro výběr ženského pohlaví.

Jednou z výhod technologie MicroSort je, že nám umožňuje nabízet výběr pohlaví s neinvazivními cykly IUI. Cykly IUI vyžadují mnohem šetrnější léčebné režimy a nevyžadují žádné chirurgické zákroky. Možnost vybrat si pohlaví dítěte bez invazivních zákroků je pro většinu párů dobrou volbou.

Je však třeba mít na paměti, že MicroSort IUI je nejvhodnější pro mladé páry ve věku kolem dvaceti let a že celková úspěšnost těhotenství s cykly IUI se bude pohybovat kolem 25 %. Jedná se o levnou a neinvazivní možnost, ale její úspěšnost nebude tak vysoká jako u možností léčby IVF.

Náklady na výběr pohlaví na Kypru

Mikrosort s IUI

Jedná se o nejméně invazivní možnost výběru pohlaví pro mladé plodné páry, které si přejí určit pohlaví svého příštího dítěte z důvodu vyváženosti rodiny. Technologie třídění spermií MicroSort je kombinována snitroděložní inseminací (IUI), která pomáhá párům počít dítě požadovaného pohlaví.

Cena metody MicroSort s IUI na Kypru činí 3 000 EUR.

MicroSort s IVF

Při této možnosti léčby je proces třídění spermií vždy stejný. Vzorek spermií je roztříděn na nosné buňky X a Y. V tomto případě, kdy pacienti podstupují cyklus IVF, jsou z vaječníků odebrána zralá vajíčka, která jsou v laboratoři oplodněna vytříděným vzorkem spermií.

Cena MicroSortu s IVF na Kypru je 4200 eur.

MicroSort s IVF a PGD

MicroSort s IVF / PGD je možnost léčby, kterou doporučujeme pacientkám ve vyšších věkových kategoriích. U stárnoucích oocytů se mohou vyskytnout problémy včetně mitochondriální dysfunkce, aneuploidie a epigenetických změn. Abychom zajistili, že vaše embrya nebudou trpět chromozomálními aneuploidiemi (abnormalitami), doporučujeme pacientkám starším 30 let podstoupit PGD vyšetření.

Cena MicroSortu s IVF na Kypru je 6 200 EUR.

Úspěšnost IVF s výběrem pohlaví na Kypru

Úspěšnost velmi závisí na věku pacientky, funkci vaječníků a analýze spermií mužského partnera. Čím vyšší je věk, tím nižší je úspěšnost jakékoli formy léčby neplodnosti.

Z toho vyplývá, že úspěšnost u pacientek mladších 35 let je výrazně vyšší než u pacientek v pokročilejším biologickém věku.

Závěr

Můžeme vám pomoci, aby byl váš zákrok na Kypru úspěšný, a to za sníženou cenu.

Pokud máte zájem o IVF s výběrem pohlaví na Kypru nebo o jinou léčbu asistované reprodukce, kontaktujte prosím koordinátora. Naše služby jsou k dispozici i pro zahraniční pacienty.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své údaje pomocí formuláře. Naše koordinátorka vás bude kontaktovat prostřednictvím Whatsappu nebo e-mailu za účelem bezplatné předběžné diagnostiky.

2

Médecin

Pokud bude lékař schopen splnit vaše cíle, zašleme vám bezplatnou nezávaznou individuální nabídku.

A pokud budete souhlasit, zorganizujeme pro vás: taxi, hotel, IVF PGD léčbu, léky a pěknou prohlídku Kypru s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️