Mastopexe v Turecku

mastopexe cena Turecko 1
Napsal Maria

Mastopexe v Turecku, známá také jako lifting prsou, je operace určená ke změně tvaru a zvednutí povislých prsou. Mastopexe zahrnuje odstranění kůže a tkáně ze spodní části prsu a změnu polohy bradavek.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o mastopexi v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena mastopexe v Turecku

Průměrná cena mastopexe v Turecku v Istanbulu je 2 100 €. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní. Tato cena zahrnuje dopravu, předoperační konzultaci, operaci, anestezii, 1 noc hospitalizace, specializovaného překladatele, pooperační sledování a následnou kontrolu. Konečný výsledek je viditelný do 4 měsíců.

Mastopexe2100 €
Zvednutí prsou implantáty2800 €
Lipofillingový lifting prsou2200 €
Zmenšení prsou2100 €

Co je mastopexe?

Mastopexe v Turecku, známá také jako lifting prsou, je operace, při které se mění tvar a zvedají povislá prsa. Mastopexe zahrnuje odstranění kůže a tkáně ze spodní části prsu a změnu polohy bradavek.

Pevnost prsou je dána geny. Existují však i další faktory, které ovlivňují pevnost prsou a způsobují jejich pokles, jako je porod, kojení, výrazný úbytek hmotnosti, stárnutí a gravitace. Prsa jsou povislá v důsledku uvolnění vazů, které je podpírají.

Schéma mastopéxie
Mastopexe – schéma

Povislá prsa jsou obecně spojována se stárnutím a považována za negativní vzhled, který ovlivňuje sebevědomí a sebeobraz žen. Pokud se neléčí, mohou povislá prsa způsobit emocionální strádání a deprese.

Operace zvednutí prsou (mastopexe) dává ženám šanci získat zpět pevnost svých prsou, vypadat mladší a cítit se lépe.

Viz také: Zvětšení prsou v Turecku

Fotografie před a po

Jak se mastopexe provádí?

Operace zvednutí prsou se obvykle provádí prostřednictvím řezů v prsou. Zahrnuje odstranění přebytečného tuku a zpevnění okolních tkání, aby se změnil tvar a pozvedly prsy. Operaci zvednutí prsou lze také provést v kombinaci s operací zvětšení prsou.

Tracé du chirurgien pour une mastopexie
Náčrt chirurga pro mastopexi

Operaci liftingu prsou lze rozdělit do tří fází:

1. Incize

Metoda řezu, která je první fází, je při operaci zvednutí prsou velmi důležitá. Nejběžnější techniky řezu jsou následující:

  • Donut: Řez se provádí kolem areoly
  • Kotva: Řez se provádí kolem areoly, vertikálně směrem dolů od prsního záhybu a horizontálně podél prsního záhybu.
  • Lollipop : Řez se provádí kolem areoly a vertikálně dolů od areoly k prsnímu záhybu.

Váš chirurg určí a navrhne nejvhodnější a nejlepší způsob řezu pro váš lifting prsou s ohledem na velikost a tvar vašich prsou, elasticitu vaší kůže a stupeň povislosti vašich prsou.

2. Lifting a remodelace

Po řezu bude prsní tkáň pod prsní žlázou nadzvednuta a přetvořena a pro zlepšení pevnosti bude odstraněna přebytečná kůže z vaší areoly nebo spodní strany prsou. Vaše bradavky budou přemístěny nebo bude změněna velikost vaší areoly, aby odpovídala novému tvaru vašich prsou.

Schéma d'un sein remonté
Schéma liftingu prsou

3. Uzavření řezů

Řezy se uzavřou kožními lepidly nebo chirurgickou páskou. Řezné linie jsou trvalé, ale obvykle časem zmizí nebo výrazně vyblednou.

Pokud chcete také zlepšit velikost svých prsou, můžete podstoupit kombinovaný lifting prsou a operaci prsních implantátů.

Viz také: Náklady na gynekomastii v Turecku

Kdo by měl podstoupit mastopexi v Turecku?

Ženy s povislými prsy si často stěžují:

  • Nemožnost nosit top bez podprsenky.
  • Omezený výběr oblečení.
  • Nedostatek sebevědomí.
  • Pocit menší ženskosti a neatraktivity.
  • Cítí se staré.
Femme qui remonte sa poitrine
Ženy, které si zvedají prsa

Pokud chcete podstoupit operaci zvednutí prsou, jste vhodnou kandidátkou:

  • Zvyšte si sebevědomí.
  • Cítit se přitažlivější.
  • Získat zpět pevnost svých prsou.
  • Cítit se mladší.
  • Těšit se z širšího výběru módního oblečení.
  • Být schopna nosit horní díl bez podprsenky.
  • Mít sebevědomí nosit bikiny, které se vám líbí.

Mnoho žen po celém světě raději podstupuje mastopexi v Turecku, a to z důvodu vyšších nákladů, které nabízí místní systém zdravotní péče.

Na tuto operaci prsou mají nárok i HIV pozitivní pacientky. Turecko disponuje technologiemi a kvalifikovanými estetickými lékaři, kteří splňují evropské standardy a nabízejí nejvyšší kvalitu služeb.

Díky nižším nákladům na pracovní sílu nabízí Turecko cenově výhodné operace modelace prsou. Ženy, které chtějí kvalitu i cenovou dostupnost, si pro lifting prsou vybírají Turecko.

Video vysvětlující mastopexi

Přehled zákroku

Operace :Zvednutí prsou
Účel operace:Účelem operace je zvednout povislá prsa a změnit jejich tvar, aby získala pevnější a mladistvější vzhled.
Doba trvání operace :2 až 3 hodiny
Typ anestezie :Celková
Nežádoucí účinky:Dočasná bolestivost nebo znecitlivění prsou.
Rizika :Infekce, krvácení a asymetrie prsou.
Doba rekonvalescence:Úplné zotavení trvá 12 měsíců. Po 1 až 2 týdnech se můžete vrátit do práce a ke každodenním činnostem.
Jizvy:V závislosti na typu řezu jsou většinou velmi mírné.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S mastopexí jsou spojena některá vzácná rizika:

  • Vznik silných, širokých jizev;
  • Ztráta citlivosti prsu nebo bradavky;
  • Asymetrie prsou;
  • Srdeční a ledvinové problémy;
  • Poškození prsní tkáně;
  • Potíže s kojením.

Proto je důležité důvěřovat nám při výběru nejlepšího chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného lékaře se zkušenostmi.

Je třeba poznamenat, že v islámském náboženství není mastopexe haram. Je akceptována, pokud je cílem odstranit vadu postihující tělo.

Abychom zajistili vaše pohodlí, poskytli jsme speciální zařízení pro osoby se sníženou pohyblivostí na invalidním vozíku.

Mastopexe v Turecku: Itinerář

Den příjezdu

  • Vřelé přivítání: Vítejte v Istanbulu! Na letišti se s vámi setkáme. V závislosti na čase příletu budete odvezeni do svého 4 nebo 5hvězdičkového hotelu nebo do nemocnice na konzultaci.

Den 1

  • Přivítejte se se svým chirurgem: Před operací absolvujete osobní konzultaci se svým chirurgem. Budete mít příležitost podrobně probrat plán léčby a chirurg vás seznámí s podrobnostmi vaší operace, jako je typ řezu a stupeň zvednutí prsou.
  • Souhlas je nezbytný : podepíšete formulář souhlasu.
  • Lékařské testy pro vaše dobro : Váš chirurg provede před liftingem prsou lékařské testy, například krevní test.
  • Ano, nyní je čas na “velkou chvíli “: Podstoupíte operaci zvednutí prsou, která obvykle trvá 2 až 3 hodiny v závislosti na postupu.
  • A je po všem! Vzrušení je u konce! Úvodní vyšetření : První vyšetření vám chirurg provede, až se po anestezii probere z bezvědomí. Probudíte se v nemocničním pokoji a budete mít na sobě kompresní podprsenku.
  • Užijte si pobyt ve špičkové nemocnici : Noc strávíte v naší špičkové, mezinárodně akreditované nemocnici.
Bandage du corps d'une femme après opération
Obvazování ženského těla po operaci

Den 2

  • Znovu se setkáte se svým milým chirurgem : Před odchodem z nemocnice vás čeká první kontrola. Váš chirurg vám podrobně vysvětlí pooperační péči.
  • Rozloučenís nemocnicí : Pokud vše proběhne podle plánu a váš chirurg dá souhlas (což se obvykle stává), opustíte nemocnici.
  • Soukromý převoz, proč ne? Z nemocnice do hotelu vás odveze soukromé auto s řidičem.
  • Pětihvězdičkový komfort: nyní je čas užít si pobyt v hotelu.

Den 3

  • Kdo by neměl rád líný den v posteli? doporučujemevám odpočívat a relaxovat a nevěnovat se žádné fyzické aktivitě, která by vás mohla unavit.

Den 4

  • Mám zůstat, nebo odjet? buď můžete pokračovat v pohodlí svého hotelu, nebo se vydat na prohlídku a užít si Istanbul, město dvou kontinentů!
Soutien gorge de contention
Podpůrná podprsenka

Den 5

  • Závěrečná kontrola před rozloučením: Znovu se setkáte se svým chirurgem na závěrečné kontrole. Ten vám odstraní stehy a drény. Budete také podrobně informováni o pooperační péči a obdržíte bezpečnostní zprávu pro let.
  • Soukromý transfer na letiště: Využijte tento poslední výlet do Istanbulu naplno!
  • Jste připraveni vzlétnout? Domů se vrátíte s novým vzhledem a, doufejme, s dobrým zážitkem.

Závěr

Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá mastopexe v Turecku?

Pokud budete dodržovat vyváženou stravu a nepřiberete náhle příliš na váze, lze výsledky mastopexe udržet po neomezenou dobu. Alespoň pokud je operace provedena správně.

Během operace by ptóza prsou neměla způsobovat žádnou bolest, protože se provádí v celkové anestezii. Pooperační bolest je přítomna, ale je zklidněna předepsáním léků proti bolesti.

Operace zvednutí prsou je v Turecku poměrně neškodná. Jsou dobře zvládnutelné a jejich úspěšnost se odhaduje na více než 96 %, alespoň na nejrenomovanějších klinikách. Není se tedy čeho obávat.

Zvednutí prsou je možné kombinovat s dalšími krátkodobými operacemi, jako je rinoplastika nebo implantáty. U delších operací se však stává, že je tělo těžko snáší.

To, zda můžete po ptóze kojit, závisí především na rozsahu problému. Příliš velká ptóza může kojení znemožnit. Z tohoto důvodu se této operaci vyhněte, pokud kojíte.

Mastopexe trvá pouhé 4 hodiny a vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc. Lékařský zákrok však probíhá v několika sezeních (navazování kontaktů atd.). Měla byste proto počítat s tím, že v Turecku strávíte týden.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️