Stažení prsních implantátů v Turecku

odstranění cena prsní implantáty Turecko 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o odstranění prsních implantátů v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšné odstranění silikonových implantátů.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o odstranění prsních implantátů v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tureckých chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Jaká je cena odstranění prsních implantátů v Turecku?

Průměrná cena odstranění prsních implantátů v Turecku v Istanbulu je 3 000 EUR, přičemž minimální cena je 1 800 EUR a maximální cena 4 000 EUR.

ZákrokyCena Turecko
Odstranění prsních implantátů3000 €

Co je odstranění prsních implantátů?

Odstranění prsních implantátů v Turecku, známé jako revizezvětšení prsou, reverzní operace prsních implantátů nebo explantace prsou, je chirurgický zákrok k odstranění silikonových prsních implantátů.

Postup se liší v závislosti na pacientce, ale operace obvykle vyžaduje jeden až dva dny v nemocnici. V Turecku budou pacientky po kosmetické operaci požádány, aby nosily kompresní oděv, který sníží otok a podpoří prsa během hojení. S odstraněním prsních implantátů jsou spojena také určitá rizika.

Stále více žen se rozhoduje prsní implantáty nevyměňovat nebo si je nechat nahradit menšími implantáty (a/nebo s použitím tuku) a očekává se, že tento počet bude narůstat. Na tomto rozhodnutí se podílí mnoho faktorů, včetně věku, zdravotního stavu a životního stylu.

Vzhledem k tomu, že životnost implantátů se pohybuje mezi 10 a 15 lety, většina žen si musí nechat implantáty před jejich výměnou odstranit. Stále více žen se však rozhoduje, že si nové implantáty nenechají voperovat, a místo toho volí jiné postupy. Zde jsou tři hlavní důvody.

Důvody pro odstranění prsních implantátů

Zdravotní problémy

Reakce na implantát nebo operaci. Některé ženy si musí nechat implantáty odstranit velmi brzy po jejich vložení ze zdravotních důvodů. Implantáty se mohou zanítit nebo způsobit jiné problémy.

  • Usazeniny vápníku. Pokud se v prsu vytvoří vápenaté usazeniny, je často nutné implantáty odstranit.
  • Rakovina prsu. U pacientek s diagnostikovanou rakovinou prsu je někdy nutné implantáty odstranit, aby se odstranil nádor.
  • Ruptura. Někdy implantáty prasknou nebo prosakují, což si vyžádá jejich odstranění.

Někteří lidé mohou také požádat o revizi nebo odstranění prsních implantátů v Turecku, protože se nesvěřili do rukou dobrého lékaře a vyskytly se komplikace, kterým se dalo předejít. Proto našim pacientům vždy doporučujeme, aby si vybrali certifikovaného tureckého plastického chirurga, který je kompetentní v požadovaném zákroku, a aby se během konzultace vyptávali.

Otázky životního stylu

Někdy může mít větší poprsí nečekaně vliv na každodenní život, například tím, že způsobuje nepohodlí při cvičení. Do této kategorie patří také lidé, kteří implantáty dostali a zjistili, že je chtěli mít větší nebo menší, než byly, a nyní je musí vyměnit.

Další možnosti

Původně byly solné nebo silikonové implantáty jedinou možností pro lidi, kteří chtěli větší prsa. Dnes může zvednutí a zvětšení prsou pomocí vlastního tuku přinést úžasné výsledky. Některé pacientky si přejí nechat si implantáty odstranit, aby se mohly rozhodnout pro některý z těchto zákroků.

Co můžete očekávat v Turecku?

Rozhodnutí nemít již implantáty nelze učinit bez pochopení souvisejících rizik a očekávání. Po umístění implantátů se vytvoří jizva, tzv. kapsle. Pokud nejsou implantáty vyměněny, může dojít i k odstranění kapsuly. Fyziologické implantáty lze před odstraněním vyprázdnit. Turečtí chirurgové často používají k odstranění implantátů stejné místo řezu, které bylo použito k jejich umístění, což minimalizuje vznik jizev. Obecně zákrok trvá asi hodinu a mělo by se k němu přistupovat jako ke každému jinému chirurgickému zákroku.

Rizika spojená s operací odstranění prsních implantátů

Rizika spojená s operací revize zvětšení prsou jsou podobná jako u samotné operace prsních implantátů a mohou zahrnovat:

  • Infekce
  • Zjizvení
  • Ztráta citlivosti bradavek
  • Anesteziologické komplikace
  • Usazení v místě operace
  • Uvolněná kůže
  • Emocionální a psychické problémy

V závislosti na vašem věku a zdravotním stavu se kůže, která byla implantáty napnuta, nemusí zcela stáhnout, což může vést k jejímu ochabnutí nebo uvolnění. Tento problém lze vyřešit zvednutím prsou; někdy chirurg provede zvednutí prsou současně s odstraněním implantátů, aby tento problém okamžitě vyřešil. Pokud máte jakékoli pochybnosti, poraďte se se svým chirurgem.

Kapsa v místě, kam byl implantát umístěn, se časem uzavře, ale je důležité přesně dodržovat pooperační pokyny, aby se předešlo případné infekci nebo riziku naplnění kapsy tekutinou. Doporučuje se používat kompresní oděv.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️