Blefaroplastika v Tunisku

blefaroplastika Tunisko 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o blefaroplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci očních víček v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o blefaroplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí blefaroplastika v Tunisku?

Průměrná cena blefaroplastiky v Tunisku činí 1 600 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1 100 do 1 600 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 1h-2h. Délka pobytu v nemocnici je 6 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 1 měsíce.

Horní nebo dolní blefaroplastika1400 €
Blefaroplastika 4 očních víček1800 €
Asijská blefaroplastika2200 €

Blefaroplastika je velmi oblíbený zákrok v oblasti obličeje, neboť patří mezi 3 nejčastěji prováděné zákroky plastické chirurgie na světě. Zajímá vás toto téma? Pak sledujte tohoto průvodce: řekneme vám vše, co potřebujete vědět o blefaroplastice v Tunisku.

Co je blefaroplastika?

Blefaroplastika je operace plastické chirurgie určená k odstranění známek stárnutí očí. Za tímto účelem se zaměřuje na redukci přebytečného tuku a kůže, které se obecně vyznačují pokleslými víčky a váčky pod očima.

Schéma de la chirurgie des paupières
Schéma operace očních víček

Existují dva typy blefaroplastiky:

  • Horní blefaroplastika: upravuje povadlé tkáně horního víčka. Operace spočívá v odstranění přebytečné kůže a v případě potřeby ve zvednutí slzné žlázy.
  • Dolní blefaroplastika: při této operaci, která je často delší a složitější, se odstraňují tukové zásoby pod očima a zároveň se redukuje přebytečná kůže.

V závislosti na vašich potřebách je možné korigovat pouze dolní víčka, horní víčka nebo všechna čtyři víčka najednou.

V obou případech je blefaroplastika poměrně jednoduchá operace s velmi malými riziky a trvalými výsledky.

Kdo může podstoupit blefaroplastiku?

Estetická operace očních víček je oblíbeným zákrokem u lidí s váčky pod očima (lipoptózou). Často jsou ve věku nad 35 let a chtějí se zbavit tohoto přebytečného tuku, který oči zatěžuje, působí unaveně a zvýrazňuje známky stárnutí.

Blefaroplastika se doporučuje také lidem, kteří trpí dermatochalázou, poměrně častým onemocněním charakterizovaným nadbytkem kůže na horních víčkách.

Kromě toho, že tato povislá tkáň zatěžuje oči, může někdy způsobovat zrakové potíže, a proto se mnoho lidí rozhodne podstoupit kosmetickou operaci v Tunisku.

Stejně jako většina chirurgických operací má i blefaroplastika určité kontraindikace, které vám budou vysvětleny během předoperační konzultace s chirurgem.

Tato operace se nedoporučuje lidem, kteří trpí:

  • Cukrovkou
  • Kardiovaskulárním onemocněním nebo onemocněním štítné žlázy;
  • Oční onemocnění (zánět spojivek, monoftalmie, vředy rohovky, slzná nedostatečnost atd.);
  • Chronickým onemocněním.
Chirurgie des paupières : Photo avant après
Operace očních víček: fotografie před a po operaci

Kolik stojí blefaroplastika v Tunisku?

Mnoho klinik nabízí relativně přijatelné ceny, někdy až o 50 % nižší než v Evropě.

Za kompletní blefaroplastiku všech 4 očních víček byste měli zaplatit 1 400 až 1 800 eur. Pokud potřebujete korigovat pouze horní nebo dolní víčka, je cena nižší: mezi 1 100 a 1 600 EUR. Tyto ceny samozřejmě zahrnují veškeré náklady: hospitalizaci, honorář chirurga, anestezii a pobyt v Tunisku.

Pro srovnání, blefaroplastika v Evropě stojí nejméně 2 000 EUR za horní víčka, 3 000 EUR za dolní víčka a 5 000 až 6 000 EUR za kombinaci obou operací.

Předoperační konzultace

Před operací vás čeká úvodní návštěva u chirurga, kde se provede předoperační vyšetření. Chirurg nejprve posoudí vaše přání a motivaci a poté se vás zeptá na případnou zdravotní a chirurgickou anamnézu.

Chirurg poté provede podrobné vyšetření vašich očních víček, aby stanovil diagnózu a připravil se na nadcházející operaci.

Předepíše také kompletní oftalmologické vyšetření, aby zkontroloval oční tlak, zrakovou ostrost a další údaje, které by mohly mít vliv na hladký průběh operace.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Blefaroplastika v Tunisku: fotografie před a po operaci

Několik dní nebo týdnů před operací byste měli dodržovat několik pokynů: například bystese mělivyvarovat užívání některých léků, jako je aspirin a nesteroidní protizánětlivé léky.

Měsíc před operací je také vhodnépřestat kouřit, protože kouření může zhoršit vaši schopnost hojení.

Operace

Blefaroplastika je poměrně rychlý zákrok: obvykle trvá 1 až 2 hodiny v závislosti na použité technice a počtu ošetřovaných víček (horní, dolní nebo všechna čtyři najednou).

Operace se většinou provádí v lokální anestezii a ambulantně, takže pacient může ještě týž večer opustit kliniku.

U horní blefaroplastiky se provádí řez v horní palpebrální rýze, která se nachází mezi pevnou a pohyblivou částí víčka. Chirurg poté odstraní přebytečnou kůži a tuk a sešije nevstřebatelnými stehy, které je nutné po několika dnech odstranit.

U dolní blefaroplastiky jsou provedené řezy transkonjunktivální: jsou umístěny uvnitř víček (ve spojivkové sliznici), a proto nezanechávají na kůži žádnou jizvu. Následně jsou odstraněny tukové zásoby i přebytečná kůže.

Blépharoplastie en Tunisie : Photo avant après
Blefaroplastika v Tunisku: fotografie před a po operaci

Blefaroplastiku lze kombinovat s dalšími zákroky na vylepšení obličeje:

  • Spánkový lifting, který pozvedne vnější část obočí;
  • Centrofaciální lifting, který omladí centrální část obličeje (tmavé kruhy, lícní kosti a nosoretní rýhy);
  • Lifting čela k odstranění vrásek na čele.

Pooperační sledování

Blefaroplastika je relativně jednoduchá operace s rychlou rekonvalescencí. Většina pacientů necítí po operaci žádnou bolest, kromě malého nepohodlí a pocitu “suchých očí”.

Během několika prvních dnů je vhodné přikládat na oči ledový obklad, aby se snížil otok. Mohou se také objevit modřiny, které však po jednom až dvou týdnech spontánně zmizí.

Technique de blépharoplastie par laser
Technika laserové blefaroplastiky

Po odstranění stehů (4 nebo 5 dní po operaci) se budete moci vrátit ke svým pracovním aktivitám, po dvou týdnech pak ke sportovním aktivitám.

Konečné výsledky blefaroplastiky jsou obvykle viditelné asi 6 měsíců po operaci a zůstávají stabilní po dobu přibližně deseti let.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️