BBL a Tunisko

prix lifting bresilien tunisie pas chere 1
Napsal Laurence

Nenávidíte svůj plochý zadek? Chtěli byste mít kulatý, tvarovaný zadek na celý život… aniž byste museli nosit punčocháče nebo kalhotky? Vyměňte toto archaické a dočasné řešení za BBL v Tunisku. A využijte našeho ošetření za nejlepší cenu!

NejlepsiKlinika.com vás informuje o brazilském faceliftu v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí BBL v Tunisku?

Průměrná cena BBL v Tunisku je 1 700 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3-4 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici trvá 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky a podpůrné šortky. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

PostupCena Tunisko
BBL brazilský facelift1700 €

Vše, co potřebujete vědět o BBL v Tunisku

BBL, který zpopularizovala Kim Kardashian, je zkratka jeho názvu v angličtině: Brazilian Butt Lift. Což znamená: brazilský lifting zadku. Je totiž třeba říci, že tato metoda pochází z Brazílie.

Jedná se o rekonstrukční operaci prováděnou z estetických důvodů, zejména za účelem :

  • Korekce případných defektů v zadní části,
  • Zvětšit objem plochého hýždě,
  • Zaoblit a vytvarovat hýždě bez tvaru,
  • A přetvořit postavu.

Kdo může podstoupit BBL v Tunisku?

Ve skutečnosti je BBL nejoblíbenější u žen. To však neznamená, že si ji nemohou nechat provést i muži!

Ve skutečnosti to nejsou jen ženy, kdo má problémy s povislým nebo plochým hýžděm. Jedinou podmínkou je, abyste měli dostatek tuku i jinde v těle.

Brazilský lifting zadečku je navíc přirozená a účinná technika 2 v 1. Jinými slovy, zabíjí dvě mouchy jednou ranou, zeštíhluje jednu oblast a zvětšuje objem druhé. Jednoduše tím, že pacientovi odeberete a vstříknete jeho vlastní tuk.

Protože operace nevyžaduje implantáty, vyžaduje značné množství tuku. BBL se vůbec nedoporučuje hubeným lidem. Ti by měli zvolit implantáty nebo injekce kyseliny hyaluronové.

Fotografie před a po

Jak se vypočítává cena BBL v Tunisku?

Cena BBL v Tunisku, stejně jako jinde, závisí na řadě faktorů. Zejména na rozsahu operace. Cena totiž zahrnuje nejen počet oblastí, které mají být liposukcí a reinjekcí tuku odstraněny, ale také :

  • Honorář chirurga a anesteziologa,
  • Náklady na kliniku,
  • Náklady na pooperační návštěvy atd.

V Evropě může BBL stát od 5 000 do 12 000 eur. Nemluvě o tom, že zákrok není hrazen ze sociálního pojištění. V Tunisku cena začíná na 1 500 EUR a nepřesahuje 2 900 EUR.

Viz také: Ceny BBL v Turecku

Procedury BBL v Tunisku

U jakéhokoli typu zákroku je nutné absolvovat úvodní konzultaci, a to především za účelem získání odhadu. Poté budete muset počkat určitou dobu, známou jako “doba na rozmyšlenou”, než se rozhodnete.

Tunisko však není město od vedle! Přece nebudete podnikat zpáteční cestu kvůli předběžné diagnóze!

Abychom vám usnadnili práci a ušetřili čas. Zprostředkujeme vám kontakt na nejlepší chirurgy, kteří působí na předních tuniských klinikách. Ale to není všechno! Postaráme se o vaši cestu od A do Z. A to za nejlepší možnou cenu.

Protože každý případ je případ. Chcete-li tedy získat přesnou cenovou nabídku, vyzýváme vás k vyplnění uvedeného formuláře. Poté vás bude kontaktovat náš koordinátor a poskytne vám bezplatnou a nezávaznou cenovou nabídku!

Náš koordinátor se postará o předložení vašeho souboru jednomu z našich plastických chirurgů. Vezměte prosím na vědomí, že vás může požádat o zaslání potřebných dokumentů a informací, aby mohl chirurg stanovit vaši diagnózu.

Jakmile vás chirurg prohlásí za vhodného kandidáta, koordinátorka vás bude kontaktovat, aby vám sdělila odhad a poskytla veškeré podrobnosti týkající se operace BBL v Tunisku.

Jak BBL v Tunisku probíhá?

Pokud jste spokojeni s naší nabídkou a souhlasíte s ní. Pak začneme organizovat vaši cestu k novému životu! Bez dalších okolků se dozvíte, co vás čeká.

Organizace vaší cesty

Jediné, co musíte udělat, je sbalit si kufr. My se postaráme o všechno, co souvisí s operací… Opravdu o všechno. Co potřebujete vědět:

  • Rezervace letenek,
  • Ubytování,
  • Vaše konzultace,
  • Operaci a pooperační konzultace atd.

V případě potřeby vám zajistíme i překladatele.

Před operací BBL v Tunisku

BBL se provádí v celkové anestezii. Stejně jako u každého chirurgického zákroku budete muset podstoupit předoperační vyšetření krve.

Poté absolvujete předoperační konzultaci, která je o to důležitější, s anesteziologem. Tato schůzka umožní specialistovi uklidnit vás, přizpůsobit zákrok a posoudit rizika na základě výsledků vašich testů.

Den operace

Nastává den “D”. Zdravotnický personál vás připraví, odvede na operační sál a uloží na operační stůl. Jakmile usnete, budete v celkové anestezii. Váš chirurg provede dvojí operaci: Liposukci a BBL. Ale samozřejmě hned po sobě!

Ve skutečnosti se BBL v Tunisku, stejně jako jinde ve světě, provádí v celkové anestezii a může trvat 2 až 4 hodiny, na stejném operačním sále. Je to proto, že operace probíhá ve dvou fázích:

Aspirace tuku

První fáze, liposukce, spočívá v odstranění tuku z oblastí těla, které obsahují přebytečný tuk. Liposukce se obvykle provádí na stehnech, bocích a břišní stěně.

Opětovné vstřikování tuku

Druhá fáze zahrnuje vstříknutí potřebného množství odstraněného tuku do zadní části těla. Předtím je však tuk upraven a očištěn.

Po dokončení operace budete převezeni na pooperační pokoj a poté do své ložnice. Poté budete muset nosit Lipo-Panty, speciální liposukční šortky.

Po operaci BBL v Tunisku

Většina pacientů je propuštěna ještě týž večer. Od následujícího dne budete moci normálně stát a chodit. Jakmile však budete propuštěni, měli byste mít doprovod. Několik prvních dnů pro vás bude obtížné sedět.

Opatření, která je třeba dodržovat po BBL

Dobajednoho až dvou týdnů je dostatečná k tomu, abyste se zotavili a mohli pokračovat v běžném životě. Po dobu 6 týdnů však noste speciální liposukční šortky. Stlačují liposukcí odstraněné oblasti a podporují vaše hýždě. Jinými slovy, přispívají k vaší rekonvalescenci!

Také nenosíte oblečení, které by mohlo zatížit vaše hýždě. Nespěte ani na zádech. Položte se na břicho nebo na bok. Zároveň se vyhněte přímému sezení na hýždích.

Ne proto, že by to bylo bolestivé. Ale proto, že by se reinjektovaný tuk mohl tímto způsobem posunout nebo znovu vstřebat. Navíc vám lékař v případě bolesti předepíše účinné léky proti bolesti.

Na prvních několik dní vám doporučujeme zakoupit polštářek Boppy. Pokud se vám to nepodaří a musíte-li si sednout, učiňte tak na pohodlné opěrce. Nesedejte si na židli ani na tvrdý povrch. A ujistěte se, že vaše váha spočívá na stehnech, nikoli na zadečku.

Kdy mohu ocenit výsledky BBL?

Stručně řečeno,výsledky jsou okamžité. Konečný efekt Lipofillingu však můžete ocenit až za 3 až 6 měsíců po BBL operaci v Tunisku.

Jinými slovy, jakmile bude operace dokončena, vaše hýždě budou širší, kulatější a tvarovanější. Můžete však očekávat, že část tohoto objemu po 2 až 4 týdnech zmizí.

V některých případech je nutná druhá operace. Zejména pokud se během prvních měsíců resorbuje velké množství tukových buněk. Znovu vstříknutý tuk totiž nemusí přežít nebo může být z těla vyloučen. Buď přirozenou cestou. Nebo pokud se pooperační opatření neberou vážně.

BBL je tedy odstranění a přenos tuku, vlastního tuku pacienta. Tento tuk se odebírá z břicha, boků, stehen nebo madel lásky… Poté se vstřikuje do horní a dolní části hýždí.

Kombinací liposukce a tukových injekcí je BBL ideální technikou pro vytvarování vosího pasu a fantasticky zaobleného, tvarovaného hýždě… bez nutnosti implantátů.

BBL přináší krásné, trvalé a přirozeně vypadající výsledky! Nemůžete se dočkat, až budete chodit s novými hýžděmi? Požádejte o individuální nabídku již nyní a získejte tu nejlepší možnou péči v Tunisku!


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️