Gynekomastie v Tunisku

prix gynecomastie tunisie pas chere 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o gynekomastii v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou operaci gynekomastie v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o gynekomastii v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí operace gynekomastie v Tunisku?

Průměrná cena operace gynekomastie v Tunisku je 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1900 eur do 2200 eur. Tato cena zahrnuje operaci, transfer z letiště do hotelu, pooperační sledování, léky, pobyt na klinice, překladatele a pooperační sledování. Délka pobytu je 7 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc.

ZákrokCena Tunisko
Gynekomastie1900 €

Vše, co potřebujete vědět o zmenšení prsou u mužů

Velká prsa nejsou jen problémem žen. U některých mužů se v důsledku hormonální nerovnováhy nebo užívání některých léků může vyvinout nadbytek prsních žláz. Díky tomu mohou mít muži vzhled prsou. Tento stav se nazývá gynekomastie. Není sice nijak zvlášť zdravotně nebezpečný, ale může vyvolávat určitý komplex a nedostatek sebevědomí. Proto se někteří muži uchylují k operaci prsou.

Léčba gynekomastie v Tunisku je chirurgický zákrok, který spočívá v odstranění přebytečné žlázové tkáně nebo tuku z prsou. Provádějí ji plastičtí chirurgové na estetické klinice v Tunisku, a to v maximálním komfortu a bezpečí péče. Výsledek je 100% uspokojivý.

Co zahrnuje ošetření gynekomastie v Tunisku?

Operace gynekomastie v Tunisku je kosmetický chirurgický zákrok, při kterém se mužům odstraňuje nadbytečná mléčná žláza a tuk. Cílem je, aby fyzický vzhled prsou byl plošší a mužnější. Upravuje také disproporci, aby se vyvinulo harmoničtější prsní svalstvo.

Tento chirurgický zákrok, který provádí plastický chirurg, může využívat několik technik v závislosti na množství prsní tkáně, která má být odstraněna, a na požadovaném tvaru prsou. Plastický chirurg může provést liposukci tuku nebo zvednutí žlázové tkáně přes areolu, aby změnil tvar prsou. Operace gynekomastie je bezriziková rekonstrukční plastická operace. V Tunisku má 99,9% úspěšnost.

Pro koho je určena?

Operace gynekomastie je operace zmenšení prsou pro muže se zvětšenými mléčnými žlázami, klasifikovanými na Simonově stupnici. Existují tři kategorie: stupeň I, stupeň II (a a b) a stupeň III. Pokud po lékařském vyšetření spadáte do jedné z těchto kategorií, můžete mít nárok na operaci prsou.

Jak se operace gynekomastie provádí v Tunisku?

Operace prsou v Tunisku se provádí na nejlepší estetické klinice v zemi. Provádějí ji renomovaní plastičtí chirurgové s několikaletou praxí v oblasti estetické chirurgie. Pacientky mohou při operaci využít komplexní péči. Dostane se jim vysoce kvalitní péče a individuálního přístupu pro úspěšnou rekonstrukční operaci.

Před operací

Jakmile se rozhodnete pro plastiku prsou, měli byste si domluvit schůzku s chirurgem. Tato úvodní konzultace umožní posoudit váš fyzický stav a určit, která technika zmenšení prsou je pro vás nejvhodnější. Po této schůzce budete požádána, abyste podstoupila řadu vyšetření:

  • Lékařské testy k provedení kompletní předoperační kontroly;
  • Mamografické vyšetření;
  • Endokrinologické vyšetření;
  • Ultrazvukové vyšetření varlat.

Poté proběhne druhá konzultace s plastickým chirurgem a anesteziologem. V rámci přípravy na operaci by se 10 dní před operací neměly užívat žádné léky obsahující aspirin. Pacient nesmí na operačním stole nic jíst ani pít. Den před operací mohou být podány premedikace, které pomohou pacienta uklidnit nebo zmírnit případnou předoperační úzkost.

Během operace

Operace rekonstrukce prsu se provádí v celkové anestezii. Na operačním sále trvá přibližně 2 až 3 hodiny. Vzhledem k tomu, že pacientka bude spát, nebude pociťovat žádné nepohodlí ani bolest. Plastický chirurg může použít různé techniky v závislosti na stavu gynekomastie.

  • V případě nadbytku žlázové tkáně spočívá operace gynekomastie v odstranění zvětšené žlázy řezem v dolní polovině areoly. Po odstranění nadbytečné žlázy se kůže sešije a zanechá prakticky neviditelnou jizvu.
  • Pokud je nadbytečné tkáně hodně a hrozí, že kůže bude povislá, chirurg provede vodorovné řezy kolem areoly, aby tkáň prsu přetvořil.
  • Pokud je v prsou nadbytek tuku, chirurgický zákrok zahrnuje liposukci prsou. Lékař provede malý řez a zavede jemnou kanylu. Ta přebytečný tuk odsaje.
  • U forem gynekomastie, kde je nadměrné množství tuku i žlázové tkáně, může chirurg kombinovat obě techniky: odstranění žláz a odsátí tuku.

Viz také: Cena gynekomastie v Turecku

Po operaci

Po uzavření stehů se na prsa přiloží odsávací drenáž a kompresivní obvaz. Přestože se obvaz musí v průběhu několika následujících dnů obnovovat, drenáž není vůbec systematická.

Po operaci a po probuzení můžete pociťovat bolestivý pocit v prsou. Ten po několika hodinách ustoupí a lze jej tlumit užíváním léků proti bolesti.

Po dobu následujících čtyř týdnů budete neustále nosit kompresivní podpěru nebo bolerko. Pravidelný vzhled hrudníku a prsních svalů se dostaví až po několika týdnech. Mohou se objevit modřiny a otoky. Ty však během několika týdnů zmizí.

Bezpečnostní opatření po operaci gynekomastie v Tunisku

Chirurgická léčba gynekomastie v Tunisku není sama o sobě složitou operací. K řádné rekonvalescenci a k tomu, aby se vaše tělo zotavilo, bude nutná doba rekonvalescence v délce 15 až 20 dnů. Aby se předešlo komplikacím, je třeba přijmout několik opatření:

  • Nedělejte žádné prudké nebo násilné pohyby.
  • Po dobu 1 až 2 měsíců nesportujte ani nevykonávejte žádnou jinou namáhavou fyzickou aktivitu.
  • Nevystavujte trup slunci po dobu 6 měsíců.
  • Nenosit těžká nebo objemná břemena.
  • Kompresní oděv si ponechte nasazený po dobu 1 až 2 měsíců.

Kolik stojí operace gynekomastie v Tunisku?

Cena operace gynekomastie v Tunisku se pohybuje mezi 1900 a 2200 EUR. Tato cena zahrnuje operační výkon, dopravu do hotelu a na letiště, pooperační sledování, léky, pobyt na klinice a také lékařskou a jazykovou asistenci.

Cena rekonstrukční a estetické operace mužských prsou se liší podle použitých technik a individuálních okolností každého pacienta.


Pokud se neumíte rozhodnout, pomůžeme vám, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu. Kontaktujte nás a získejte cenovou nabídku na míru pro vaši cestu do Tuniska na operaci gynekomastie.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️