Zvětšení prsou v Tunisku

zvětšení prsou cena Tunisko 1
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení prsou v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro zvětšení prsou v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozvětšení prsou v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zvětšení prsou v Tunisku

Průměrná cena zvětšení prsou v Tunisku činí 1 800 eur. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky a kompresní oděv. Konečný výsledek je viditelný do 1 měsíce.

ProceduryCena Tunisko
Zvětšení prsou pomocí protézy1800 €
Výměna prsní protézy2000 €
Odstranění prsní protézy2000 €

Prsní implantáty v Tunisku

Ve světě, kde je estetika stále důležitější, se mnoho lidí obrací na kosmetickou chirurgii, aby napravili nedokonalosti nebo nedostatky. To platí zejména pro ženy a jedním z nejoblíbenějších typů operací je zvětšení prsou.

Prsa jsou důležitou součástí ženského vzhledu a ženy s malými prsy si mohou nechat zvětšit jejich objem pomocí operace. Tunisko je jednou z nejoblíbenějších destinací pro zvětšení prsou.

Existuje několik důvodů, proč je tato země atraktivní destinací pro lékařskou turistiku, počínaje cenami. Objevte našeho kompletního průvodce zvětšením prsou v Tunisku.

Zvětšení prsou: známá operace

Zvětšení prsou je po liposukci druhým nejoblíbenějším typem kosmetické operace na světě. Ve skutečnosti ne méně než 17 % kosmetických operací zahrnuje zvětšení objemu prsou. To podtrhuje význam estetického aspektu ženských prsou v dnešní společnosti.

Jak již název napovídá, cílem této operace je změna tvaru prsou, a to především zvětšením jejich objemu pomocí prsních implantátů. V současné době je zvětšení prsou stále lépe kontrolováno a nepředstavuje již rizikovou operaci. Také používané prsní implantáty jsou stále dokonalejší a poskytují pacientce anatomicky a esteticky uspokojivé výsledky.

Hrozí při zvětšení prsou nějaká nebezpečí?

Vzhledem k míře úspěšnosti není zvětšení prsou operací, které by se dnes bylo třeba obávat. Je to bezpečná operace za předpokladu, že jdete na dobrou kliniku s kompetentními chirurgy. Jako u každého typu operace však existují určitá rizika, i když jsou vzácná:

  • Krvácení
  • Nezhoubná nebo závažná infekce
  • Změny citlivosti prsou.

Jak se zvětšení prsou provádí v Tunisku?

Operace má několik fází, které je třeba dodržet, aby byl zajištěn úspěšný výsledek a co nejrychlejší zotavení. Vše začíná předoperační konzultací.

prsní implantáty v Tunisku

Předoperační konzultace

Před operací je nezbytné absolvovat úvodní schůzku s lékařem. Důvodů pro tuto konzultaci je mnoho, počínaje kontrolou, zda neexistují žádné kontraindikace zvětšení prsou. Zde jsou uvedeny kontraindikace tohoto typu operace:

  • Zánět žil nebo plicní embolie v anamnéze
  • Nadměrné kouření. Této kontraindikaci se lze snadno vyhnout tím, že přestanete kouřit alespoň jeden měsíc před operací.
  • Těhotenství a kojení
  • Tkáňová nedostatečnost
  • Obezita

Během konzultace provede chirurg také analýzu vašich fyzických vlastností, jako je výška, hmotnost, svalstvo, rozložení tuku a morfologie hrudníku a prsou. Během této konzultace uvedete svá přání a typ prsou, který byste chtěla získat.

Na oplátku vám lékař sdělí, jak bude operace probíhat a jakých výsledků lze dosáhnout. Budete také informována o době rekonvalescence.

Postup zvětšení prsou

Zvětšení prsou se provádí v celkové anestezii. V závislosti na okolnostech může operace trvat 50 minut až hodinu a půl. Pacientce jsou nasazeny podpůrné punčochy, aby se předešlo riziku zánětu žil. Pro lepší kontrolu symetrie a změny polohy prsou chirurg umístí pacientky do polosedu.

Operaci pak lze provést několika technikami. Provedou se řezy pro zavedení silikonového implantátu do každého prsu. Řezy mohou být provedeny v podpažní rýze, na areolách, pod prsním svalem nebo mezi tímto svalem a mléčnou žlázou. Chirurg může provést pouze jednu z těchto technik s vaším souhlasem, jak jste se o tom domluvili při úvodní konzultaci.

Prsní implantáty

Existují dva typy prsních implantátů, které lze při této operaci použít. Prvním je implantát plněný silikonovým gelem, který se používá nejčastěji. Silikonový implantát dodává prsům estetický vzhled i přirozený pocit.

Druhou kategorií je fyziologický vodou plněný implantát, který poskytuje méně přirozený vzhled, ale umožňuje výrazné zvětšení prsou, se značným objemem a pevnými prsy.

Pooperační péče

Po vložení implantátů jsou řezy sešity a na následujících 24 hodin může být zaveden drén k odtoku případné tekutiny. Chirurg předepíše léky proti bolesti na dobu 15 až 20 dnů. Výsledek není viditelný okamžitě, protože během rekonvalescence budete muset nosit obvaz ve tvaru podprsenky podepřený elastickými pásky.

Po zvětšení prsou si také budete muset vzít dovolenou v zaměstnání po dobu nejméně 2 týdnů, stejně jako na 2 měsíce přerušit veškeré sportovní aktivity. Budete muset chodit na čtvrtletní kontroly k chirurgovi, abyste po roce dosáhla konečného výsledku.

Existuje také možnost opakování operace, pokud nebudete se změnou zcela spokojeni nebo pokud se objeví komplikace (což se stává poměrně zřídka).

Zde je videoreportáž o zvětšení prsou v Tunisku

Fotografie před/po zvětšení prsou

Proč si pro zvětšení prsou vybrat Tunisko?

Tunisko nabízí lékařské služby pro nasazení prsních protéz a láká mnoho pacientek z celého světa. Především cena protéz a zákroku jsou hlavními důvody, proč se do země sjíždějí zdravotničtí turisté. Zvětšení prsou je v Tunisku mnohem levnější než v Evropě.

Kolik stojí zvětšení prsou v Tunisku?

Cena zvětšení prsou v Tunisku závisí na lékaři a typu použitého implantátu. Obecně se cena operace pohybuje mezi 1 800 a 2 200 EUR. Vzhledem k tomu, že se jedná o kosmetickou operaci, zdravotní pojišťovna zvětšení prsou zpravidla nehradí.

Pomůžeme vám s organizací vaší zdravotní cesty

Pokud se chcete konečně cítit lépe ve svém těle a dosáhnout dlouho očekávaného zvětšení prsou, můžeme vám pomoci se k tomu poměrně rychle dostat. Postaráme se o veškerou administrativní stránku vaší lékařské cesty, od rezervace letenky až po výběr správné kliniky a rezervaci hotelového pokoje. O vše se postaráme, abyste si mohli co nejrychleji užít pohodlný pobyt.

Můžete nám neprodleně zaslat žádost o cenovou nabídku na zvětšení prsou v Tunisku a my se vám co nejdříve ozveme.


Máte potíže s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️