Transplantace vlasů v Tunisku

transplantace vlasů cena tunisia 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů FUE a FUT v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích vlasů v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace vlasů v Tunisku

Průměrná cena transplantace vlasů v Tunisku činí 1 850 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá 6 až 8 hodin. Délka pobytu je 4 dny. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 5 měsíců.

ProceduryCeny Tunisko
Transplantace vlasů1800 €

Transplantace vlasů je poslední nadějí pro lidi trpící plešatostí nebo na pokraji plešatosti. Jedná se o poměrně nový lékařský zákrok, a přestože je v Evropě dostupný, mnoho lidí si jej chce nechat provést jinde.

Tunisko je obzvláště oblíbenou destinací pro Evropany a další zájemce z celého světa. Příznivé ceny v kombinaci s odbornými znalostmi místních lékařů z něj činí atraktivní destinaci pro tento typ operace.

Před podstoupením transplantace vlasů v Tunisku je důležité zjistit si o tomto tématu co nejvíce informací. Zveme vás, abyste se zde dozvěděli vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů v Tunisku.

Co je transplantace vlasů v Tunisku?

Jak všichni víte, transplantace vlasů je operace, která spočívá v opětovném doplnění vlasů na hlavě, které byly ztraceny nebo jsou v procesu mizení. Jedná se o techniku vlasové chirurgie založenou na odběru štěpů z dárcovské oblasti, které budou znovu implantovány do oblasti příjemce. Štěpy se odebírají od samotného pacienta, jedná se tedy o autotransplantaci.

Zákrok lze provést téměř u jakéhokoli profilu pacienta, muže či ženy, a v jakémkoli věku. Plešatostí trpí stále více lidí na celém světě. V Evropě jí trpí přibližně 13 % populace, tedy něco přes 8,5 milionu lidí. V důsledku toho se stále zvyšuje poptávka po transplantacích vlasů.

Jak transplantace vlasů probíhá

Transplantace vlasů probíhá v několika fázích, které lékaři dbají na dodržování. Pojďme si tyto fáze postupně přiblížit.

Předoperační konzultace

Předtím si musíte domluvit úvodní schůzku s lékařem, který má operaci na starosti, aby mohl diagnostikovat stav vašich vlasů.

Rozhovor trvá od půl hodiny do 45 minut a během něj budete mít možnost dozvědět se co nejvíce o povaze operace, o tom, jak bude probíhat a co se bude dít po ní.

Během tohoto pohovoru budete mít možnost položit lékaři jakékoli otázky, které vás napadnou. Předtransplantační konzultace slouží také ke zjištění možných kontraindikací, i když ty jsou vzácné.

Zde jsou uvedeny potenciální kontraindikace, které by mohly způsobit, že nebudete mít nárok na transplantaci vlasů:

  • Některá onemocnění vlasové pokožky
  • Některá kardiovaskulární a respirační onemocnění
  • Pokročilé problémy se srážlivostí krve
  • Některé typy alergií
  • Těhotenství nebo kojení.

Průběh operace

Průběh transplantace vlasů závisí na zvolené technice. Ta bude stanovena během konzultačního sezení před transplantací. V Tunisku existují dva hlavní typy operací transplantace vlasů: FUE transplantace vlasů a DHI transplantace vlasů.

Metoda FUE

Jedná se o nejběžnější typ operace transplantace vlasů prováděné v Tunisku. Zkratka FUE znamená “Follicular Unit Extraction” (extrakce folikulární jednotky). Technika FUE zahrnuje extrakci každého vlasového folikulu od jeho kořene. K tomu se používá nástroj zvaný mikroperforátor, který má obvykle průměr 0,7 až 1,1 mm. Vlasový folikul je extrahován z dárcovské oblasti a implantován do oblasti příjemce.

V některých případech lze techniku FUE provést také pomocí ručního děrovače. Jedná se o metodu transplantace vlasů, která údajně nezanechává na pokožce hlavy lineární jizvu. Při transplantaci FUE vznikají pouze mikrojizvy o průměru menším než 1 mm, které nejsou po odrostu viditelné pouhým okem. Tento zákrok se provádí v lokální anestezii.

Technika DHI

Další technikou, která se v Tunisku hojně používá, je štěp DHI. Provádí se pomocí DHI implantátů. Tato metoda je také známá jako Choiovo pero. Pomocí DHI implantátového styletu se vlasové folikuly zavádějí do oblasti příjemce, aniž by byl proveden řez ve vlasové pokožce. Chirurg nasaje folikul a poté jej vloží přímo do oblasti příjemce. Tato metoda umožňuje snadnou kontrolu úhlu a hloubky implantace.

Díky možnosti přesné kontroly implantace vlasů lze dosáhnout dobrých estetických výsledků.

Pooperační péče

Stejně jako každý typ operace vyžaduje i implantace vlasů po zákroku pečlivou pozornost. Na tom, jak vážně budete brát pokyny lékaře týkající se pooperační péče, závisí, zda bude operace úspěšná. Kromě úspěchu transplantace je důležitá také rekonvalescence, aby se předešlo infekcím vlasové pokožky, která je po operaci dočasně oslabená.

V první řadě byste měli do jednoho dne navštívit chirurga, který vám transplantaci vlasů provedl. Chirurg zkontroluje cibulky a použije antiseptikum. Postup, který vám doporučí k urychlení rekonvalescence, závisí na typu transplantace, kterou jste podstoupili, a také na vašem profilu.

Obecně však platí doporučení nepít alkohol a nekouřit a nejíst příliš mnoho soli a koření. V závislosti na charakteru vaší pracovní činnosti vám bude doporučeno její přerušení na dobu 3 dnů až týdne. Rekonvalescence po transplantaci vlasů tedy není tak omezující a náročná, jak byste si mohli myslet. Sexuální aktivita je zakázána po dobu 10 až 15 dnů, aby se zabránilo náhlému zvýšení teploty kraniální epidermis.

Pozorování výsledků

Výsledky se objeví po 3 až 4 měsících, kdy začnou vlasy dorůstat. Všimněte si, že v týdnu po transplantaci se vám na lebce začnou tvořit strupy. To je zcela přirozené a postupně odpadnou mezi 8. a 30. dnem po transplantaci.

Ideální profil pro transplantaci vlasů

Jak jsme již uvedli, pro transplantaci vlasů neexistují žádné zvláštní podmínky. Stačí, abyste byli starší 18 let a neměli žádnou z výše uvedených vylučujících kontraindikací. Existuje však jedno doporučení týkající se věku pacienta, a to být starší třiceti let. Důvodem je skutečnost, že před třicátým rokem věku se ještě nestabilizovala hormonální aktivita a s tím úzce souvisí vypadávání vlasů. Pokud začnete plešatět před třicítkou, je nejlepší počkat, až sfouknete třicetiletou svíčku.

Proč podstoupit transplantaci vlasů v Tunisku?

Tunisko je oblíbenou destinací pro lékařskou turistiku, zejména v oblasti transplantace vlasů. Spolu s Tureckem patří k nejoblíbenějším atrakcím. Důvody spočívají především v ceně transplantací, která je mnohem dostupnější než v Evropě. Lékařská kvalita je však vynikající a kliniky disponují nejmodernějším vybavením, které umožňuje provádět transplantace vlasů efektivně a podle nejvyšších standardů.

Schopnosti chirurgů, kvalita dostupného vybavení a cenová dostupnost jsou tři faktory, které dohromady dělají z Tuniska oblíbenou destinaci pro transplantace vlasů.

Proč jsou ceny dostupnější?

Cena vlasového implantátu se liší podle konkrétních požadavků na operaci. Podrobný odhad vám poskytneme během konzultace. Cena transplantace vlasů v Tunisku se často pohybuje mezi 1 700 a 2 500 EUR. Většina pacientů obdrží v průměru 2000 až 3000 štěpů během jednoho sezení.

Mnoho lidí se diví, proč jsou ceny tak rozdílné, když jsou techniky stejné a lékařská kvalita je tak vysoká. Jednoduchým vysvětlením je, že kupní síla v Tunisku je mnohem nižší než v Evropě. V důsledku toho jsou ceny mnohem nižší.

Náklady na operaci v Tunisku budou mnohem nižší než v Evropě, a to i po připočtení cestovních nákladů a rezervace hotelu!

Jak si nechat transplantovat vlasy v Tunisku?

Postup transplantace vlasů v Tunisku je poměrně složitý. Musíte si vybrat dobrou kliniku, rezervovat si hotelový pokoj v okolí a vzít si letenku. Abychom vám vše usnadnili, je vám k dispozici naše agentura, která se o celou cestu postará. Stačí jen chytit letadlo, navštívit chirurga, užít si hotelový pokoj a vrátit se domů!

Chcete-li využít našich služeb, můžete si nyní vyžádat cenovou nabídku a my se vám co nejdříve ozveme.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️