Genioplastika v Tunisku

genioplastie tunisie cena 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o genioplastice v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou genioplastiku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o genioplastice v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena genioplastiky v Tunisku

Průměrná cena genioplastiky v Tunisku činí 2 000 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 2-3 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 5 dní a pobyt v nemocnici je 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 3 měsíců.

Genioplastika v Tunisku2000 €

Co je genioplastika?

Genioplastika je především kosmetická chirurgická operace, jejímž cílem je upravit a přetvořit vzhled a tvar brady s cílem dosáhnout harmoničtějšího vzhledu obličeje.

Pacienti obvykle podstupují genioplastiku, pokud trpí bradou, která je příliš vzadu, příliš vpředu nebo křivá, nebo pokud mají pocit, že jejich brada je příliš velká, a proto není esteticky příjemná.

Existují 2 typy genioplastiky:

Genioplastika pro korekci zakřivené brady

Pokud je brada příliš vpředu, je třeba provést genioplastiku, která posune bradu dozadu a zlepší vzhled obličeje. Existují dvě možné varianty: buď chirurg rovná čelist vypilováním dolního okraje čelistní kosti.

Nebo se výčnělek odřízne a v takovém případě se přední část brady znovu připevní pomocí kovových destiček a šroubů. Tomuto postupu se říká osteotomie.

Genioplastika ustupující brady

Pokud je brada příliš ustoupená dozadu, je nutné provést advancement genioplastiku. Jinými slovy, chirurg posune bradu jednou ze tří metod:

  • Osteotomie, při které se čelistní kost rozřízne a posune se vodorovně dopředu;
  • Silikonový štěp, který vyplní mezeru;
  • Kostní štěp, při kterém se odebere kost z těla, a to buď z pánve, nosu nebo dokonce lebky, a poté se transplantuje do brady. Tento postup se nazývá autotransplantace.

Výběr závisí na preferencích pacienta a indikacích chirurga.

Kdo může využít genioplastiku v Tunisku?

Genioplastiku může podstoupit každý, kdo je starší 18 let a trpí podbradkem příliš vzadu nebo příliš vpředu.

Co se děje během operace genioplastiky v Tunisku?

Stejně jako každá jiná kosmetická operace probíhá i genioplastika ve třech různých fázích:

Předoperační fáze

Tato úvodní konzultace je ideální příležitostí položit určité otázky a vyjádřit své pochybnosti, obavy a očekávání.

Plastický chirurg je vždy schopen pacienta uklidnit a zodpovědět případné dotazy ještě před vstupem na operační sál. Je to především diskuse zaměřená na nalezení ideálního řešení, které odpovídá potřebám každého jednotlivce.

Operace

Genioplastika v Tunisku obvykle trvá 1 až 2 hodiny v závislosti na složitosti operace. Obvykle se provádí v celkové anestezii, ale lze ji provést i v lokální anestezii.

Pokud se jedná o protézu, zavádí se buď endobukálně přes několik centimetrů dlouhý řez. Další možností je provést řez v záhybu pod bradou, aby na obličeji pacienta nezůstaly žádné stopy.

Za druhé lze genioplastiku kombinovat s dalšími kosmetickými operacemi, jako je například rinoplastika nebo dokonce profiloplastika pro harmoničtější obličej.

V neposlední řadě vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc, pokud ošetřující personál neshledá, že pacient může odejít ihned, v takovém případě se provádí jako ambulantní zákrok.

Přehled zákroku

Operace :Genioplastika
Účel operace:Účelem je korekce čelisti
Typ anestezie:Celková
Doba trvání operace :1 až 2 hodiny
Délka pobytu v nemocnici :1 noc
Délka pobytu :4 noci / 5 dní

Pooperační sledování

Obecně platí, že jizvy po genioplastice jsou téměř neviditelné. Konečný výsledek se objeví přibližně 1 měsíc po operaci, což odpovídá vymizení otoku ve tvářích a rtech.

Konečně, bolest je většinou mírná a ve všech případech jsou pacientům předepsána analgetika a léky proti bolesti, aby se minimalizovalo jejich utrpení.

Jaká opatření je třeba přijmout?

Po operaci se pacientům doporučuje, aby :

  • Jíst měkkou stravu a vyhýbat se pevným potravinám;
  • Dodržovat důkladnou ústní hygienu a po každém jídle si vyplachovat ústa, aby se předešlo infekcím;
  • Vyhýbat se příliš horkým, kyselým nebo kořeněným jídlům;
  • 6 týdnů po operaci se vyhýbat fyzické aktivitě;
  • Vezměte si alespoň dva týdny volno v práci.

Plastická operace samozřejmě nikdy není bez rizika. V případě genioplastiky jsou komplikace vzácné, ale přesto je důležité se o nich zmínit.

Hlavní rizika jsou :

  • Posunutí implantátu nebo asymetrie, což může ve vzácných případech vést k druhé kosmetické operaci;
  • Mírné krvácení;
  • Ztráta citlivosti dolního rtu, dásní nebo zubů. Problém postupně mizí;
  • Infekce vyžadující podání antibiotik;
  • Poškození zubů, tj. může dojít k postižení kořenů zubů, které vyžaduje léčbu, ale to je vzácné;
  • Riziko odmítnutí protézy, pokud existuje.

Proč si pro genioplastiku vybrat Tunisko?

Zdá se, že Tunisko má z hlediska plastické a rekonstrukční chirurgie co nabídnout. Země se totiž v posledních letech dokázala rozvíjet a nyní přitahuje pacienty z celého světa, a to z několika důvodů:

  • Atraktivní, bezkonkurenční ceny;
  • Nové, nejmodernější vybavení a operační sály;
  • Zkušení chirurgové, z nichž někteří absolvovali školení v Evropě;
  • Velmi přísná hygienická pravidla;

Kolik stojí genioplastika v Tunisku?

Průměrná cena genioplastiky v Tunisku je 2 000 EUR. Tato cena zahrnuje náklady na hospitalizaci, zobrazovací vyšetření, jako je rentgen a snímky, operaci, anestezii a léky. Ve všech případech se odhaduje, že celkové náklady jsou třikrát nižší než v Evropě.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️