Zvednutí prsou v Tunisku

cena liftingu prsou Tunisko 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o liftingu prsou v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšný lifting prsou v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liftingu prsou v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena liftingu prsou v Tunisku

Průměrná cena za lifting prsou v Tunisku v Tunisu je 2 000 eur, přičemž minimální cena je 1 800 eur a maximální cena 2 700 eur. Na základě plně individuálního posouzení plastický chirurg posoudí vaše potřeby a ideální typ zákroku. Délka pobytu je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 7 měsíců.

ZákrokCena Tunisko
Zvednutí prsou bez protézy1800 €
Zvednutí prsou s prsní protézou2700 €

Lifting prsou je známou a uznávanou formou kosmetické chirurgie. V Tunisku je lifting prsou neboli mastopexe chirurgický zákrok, jehož cílem je omladit vzhled prsou. Zpevňuje prsa a zvětšuje jejich objem, aby je znovu vytvaroval. Rozlučte se s povislými prsy: zůstanou vám pevná, zaoblená prsa.

Kvalita estetické chirurgie je v zemi vyhlášená a nabízí také atraktivní ceny těchto operací. Zjistěte vše, co potřebujete vědět o liftingu prsou.

Definice pojmu lifting prsou

Lifting prsou je známý také jako mastopexe nebo zvednutí prsou. Jedná se o zákrok kosmetické chirurgie, jehož cílem je změna tvaru prsou. Operace zvětšení prsou zlepšuje obraz ženských prsou. Odstraněním přebytečné kůže z prsou operace léčí ptózu prsou a prsa zvětšuje.

S přibývajícím věkem nebo po těhotenstvích mají prsa tendenci ochabovat a jejich areoly směřovat dolů. Prsa ztrácejí svou pružnost a pevnost. Zvednutí prsou s protézou nebo bez ní prsa pozvedne a vrátí ženám plné sebevědomí.

Operaci lze kombinovat s dalšími technikami, zejména se zmenšením nebo zvětšením prsou.

Zvednutí prsou v Tunisku: pro koho?

Prsa podléhají vlivům věku, úbytku nebo přírůstku hmotnosti, těhotenství a kojení. Postupem času mohou ztrácet svůj tonus, pružnost a pevnost. Přesto zůstávají symbolem ženskosti. Některé ženy proto při změně poprsí propadají komplexům.

Když prsa poklesnou, bradavky se svěsí nebo se hrudník stane asymetrickým, může být řešením pro znovuzískání mladistvějšího vzhledu operace prsou.

Stručně řečeno, lifting prsou můžete využít, pokud:

  • vaše prsa klesají ;
  • vaše bradavky směřují dolů;
  • jsou vaše prsní dvorce roztažené;
  • vaše prsa jsou asymetrická, jedno klesá níže než druhé.

Postup při liftingu prsou

Projekt mastopexe začíná úvodní schůzkou s chirurgem. Ta se koná v průběhu měsíce předcházejícího operaci. V této době lékař provede předoperační vyšetření. To zahrnuje mamografické vyšetření a ultrazvuk prsou.

Chirurg vám také poskytne pokyny, kterými se budete před operací řídit. Zejména vás upozorní, že měsíc před operací a až dva týdny po ní musíte zcela přestat kouřit. Abyste předešla riziku krvácení, neměla byste 10 dní před operací užívat žádné léky na bázi aspirinu.

Operace zvednutí prsou se provádí v celkové anestezii. Operace trvá v závislosti na použité technice 1 až 3 hodiny. Volba závisí na tvaru a objemu prsou, poloze areol, vzhledu kůže pacientky a stavu ptózy prsou. Řezy budou mít různou podobu:

  • pokud je ptóza prsou mírná, provede se pouze kruhový řez kolem areoly. Ten je maskován přirozenou pigmentací této oblasti;
  • pokud je ptóza prsu středně těžká, provedou se řezy kolem areoly a vertikálně až k záhybu prsu;
  • pokud je ptóza prsu výrazná, provede se třetí vodorovný řez v podjazykové řase, který vytvoří obrácené T.

Pokud je lifting prsou kombinován se zmenšením prsou nebo implantáty, není nutný žádný další řez.

V obou případech chirurg nahradí prsní žlázu a poté odstraní přebytečnou kůži, aby prs zvedl. Výsledkem je zvednutí bradavek a narovnání prsu.

Na konci operace se přiloží obvazy, které chrání operovanou oblast.

Opatření, která je třeba dodržovat po zvednutí prsou

Zvedání prsou způsobuje malou bolest. Ke zmírnění nepříjemných pocitů, které mohou být po operaci pociťovány, postačí jednoduché léky proti bolesti. Obvykle se objevují otoky a modřiny a pacientka bude mít několik dní potíže se zvedáním paží.

Měla by se také vyvarovat nošení těžkých břemen. Měla by se také vyvarovat spánku na břiše. Nejedná se o velké nepříjemnosti a trvají pouze několik dní.

Po jednom nebo dvou dnech se obvaz přiložený na konci faceliftu odstraní a nahradí se pružnějším obvazem. Pacientka bude muset nosit podpůrnou podprsenku ve dne i v noci po dobu jednoho měsíce, poté pouze přes den po dobu šesti měsíců.

Lékaři doporučují vzít si 7 až 10 dní dovolené a počkat dva měsíce, než se vrátí ke sportovním aktivitám. Doporučuje se také počkat rok před kojením.

Konečný výsledek zvednutí prsou bude viditelný 6 až 10 měsíců po operaci. Poté si budete moci naplno užívat svých nových prsou.

Kolik stojí lifting prsou v Tunisku?

Průměrné náklady na lifting prsou v Tunisku činí 1 700 až 1 900 eur za lifting prsou bez implantátů a 2 650 až 2 750 eur za lifting prsou s implantáty

Tyto ceny obvykle zahrnují pobyt na klinice, náklady spojené s operací, nezbytné převozy, léky a poskytnutou péči. Cenové rozdíly závisí na rozsahu ptózy prsou, použité technice a klinice, která byla pro operaci zvolena


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️