Tummy Tuck v Turecku

výhra za břišní svalstvo krůta 1
Napsal Émilie

Tummy Tuck v Turecku, známý také jako abdominoplastika nebo plastika břicha, je chirurgický zákrok, jehož cílem je vytvořit vypnuté, pevné a ploché břicho odstraněním přebytečné kůže a tuku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Tummy Tuck v Turecku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena operace břicha v Turecku

Průměrná cena operace Tummy Tuck v Turecku v Istanbulu je 3 400 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 3100 eur do 3700 eur. Tato cena zahrnuje hotel, taxi, překladatele, operaci, léky a kompresní oděv. Pobyt v Istanbulu trvá 7 dní, z toho 1 noc v nemocnici.

PostupCena Turecko
Břišní plastika3400 €

Co je to plastika břicha?

Zákrok břišní plastiky odstraní část přebytečné kůže a tuku a zpevní svaly břišní stěny.

Tummy Tuck v Turecku, známý také jakoabdominoplastika nebo plastika břicha, je chirurgický zákrok v Turecku v Istanbulu, jehož cílem je vytvořit vypnuté, pevné a ploché břicho odstraněním přebytečné kůže a tuku. Má kosmetické i zdravotní výhody, protože dokáže zpevnit břišní svaly, obnovit kontury břicha, zlepšit držení těla, korigovat kýlu a snížit inkontinenci moči.

Tommy Tuck je vhodný pro lidi, kteří chtějí odstranit přebytečnou kůži v důsledku výrazného úbytku hmotnosti, stárnutí nebo těhotenství. Ne každý však může podstoupit plastiku břicha. Turecký chirurg v Istanbulu vám může zákrok zakázat, pokud plánujete výrazně zhubnout, pokud chcete v budoucnu otěhotnět, pokud je váš index tělesné hmotnosti (BMI) vyšší než 30, pokud kouříte, pokud trpíte závažným chronickým onemocněním a pokud jste již podstoupili operaci břicha, po které vám zůstaly jizvy.

Je třeba si uvědomit, že plastika břicha není alternativou k redukci hmotnosti nebo vhodnému cvičebnímu programu. Přestože jsou výsledky z velké části trvalé, udržení pozitivního výsledku bude vyžadovat, abyste si osvojili zdravější životní styl.

Navíc tento typ ošetření není stejný jako liposukce. Břišní plastika je závažná operace a ne každý, kdo ji chce podstoupit, je vhodným kandidátem. Obecně lze říci, že tento specifický typ ošetření je vhodný pro muže i ženy v dobrém zdravotním stavu. Je vhodný také pro ženy, které prodělaly více než jedno těhotenství, a pro muže a ženy, kteří byli dříve obézní a stále mají přebytečný tuk a povolenou kůži v oblasti břicha.

Pokud jste obézní, bude vám doporučeno, abyste plánovaný Tommy Tuck odložili:

  • Uvažujete o otěhotnění – tuto možnost můžete zvážit, až budete mít děti. Abdominoplastika zpevní vaše vertikální svaly a budoucí těhotenství by mohlo tyto svaly znovu oddělit.
  • Plánujete zhubnout – plastika břicha by měla být provedena až poté, co zhubnete.

Při přípravě na zákrok Tummy Tuck v Turecku se musíte poradit s tureckým chirurgem. Během této konzultace se vás zeptá na váš požadovaný výsledek a cíle. Kromě toho s vámi chirurg probere také následující možnosti:

  • Částečná abdominoplastika (miniabdominoplastika ) – je určena pro osoby, které mají tukové zásoby pod pupkem. Tento typ Tummy Tuck trvá obvykle asi dvě hodiny, v závislosti na konkrétním případu.
  • Úplná abdominoplastika – při tomto typu zákroku se obvykle provádí řez od jedné kyčelní kosti ke druhé, přičemž se podle potřeby sleduje obrys kůže, tkání a svalů. Bude také nutné posunout pupek pacienta; pacienti také musí mít po několik dní pod kůží trubicovou drenáž.

Před operací můžete být požádáni o následující úkony:

  • Dva týdny před operací a dva týdny po ní přestaňte kouřit.
  • Jezte vyváženou, plnohodnotnou stravu.
  • Přestaňte před operací a po ní užívat některé léky (léky na předpis, bylinné přípravky a doplňky stravy)

Operace břicha v Turecku trvá 1 až 5 hodin. Během operace vám bude také podána celková anestezie, což znamená, že budete po celou dobu operace spát.

Jak dlouho musíte zůstat po operaci Tummy Tuck v Turecku?

V závislosti na rozsahu operace Tummy Tuck může být nutné zůstat v nemocnici přes noc nebo opustit nemocnici ještě týž den. Protože však budete muset podstoupit následná vyšetření a umožnit tělu, aby se zhojilo, musíte zůstat v Turecku nejméně 7 dní po opuštění nemocnice. Chirurg zkontroluje váš celkový zdravotní stav a během následných vyšetření odstraní stehy.

Jaká je doba rekonvalescence?

Doba rekonvalescence po operaci Tummy Tuck v Turecku závisí na různých faktorech, jako je váš celkový zdravotní stav, vaše hmotnost a váš věk. Obecně platí, že se můžete vrátit do práce (pokud vaše zaměstnání nevyžaduje velkou fyzickou aktivitu) a provozovat lehké cvičení (například chůzi) do dvou až tří týdnů po operaci. Je možné, že budete muset počkat přibližně 6-8 týdnů, než se budete moci vrátit k obvyklým aktivitám, včetně těch intenzivních. Vaše tělo se však bude hojit ještě několik měsíců, takže je lepší se šetřit, dokud vám chirurg nedovolí obnovit plnou aktivitu.

Pooperační péče v Istanbulu

Váš chirurg vám poskytne podrobné pokyny pro následné sledování. Abyste se vyhnuli případným komplikacím, je důležité, abyste je pečlivě dodržovali. Tyto pokyny mohou zahrnovat omezení (například zákaz alkoholu a nikotinu), lehké cvičení a zdravou stravu. Chirurg vám také řekne, jak si najít optimální klidovou polohu, abyste se během rekonvalescence cítili pohodlně. Po operaci je důležité udržovat pohyb a provádět lehké cvičení, aby se udržel krevní oběh a snížilo se riziko vzniku krevních sraženin.

Pro udržení výsledků operace Tummy Tuck byste měli jíst vyváženou stravu a pravidelně cvičit, a to alespoň 30 až 60 minut denně. Měli byste také omezit příjem alkoholu. Pro trvalé výsledky je nezbytné zůstat fit a zdravý.

Úspěšnost operace Tummy Tuck

Většina pacientů, kteří podstoupili plastiku břicha, uvádí pozitivní výsledky. Pouze u 3,1 % lidí se po operaci vyskytly komplikace. Přestože je míra úspěšnosti vysoká, měli byste si být vědomi, že zákrok s sebou nese určitá rizika komplikací, včetně otoku (nahromadění tekutiny pod kůží), neočekávaného zjizvení, špatného hojení, poškození tkáně, krvácení, infekce, alergické reakce na anestetikum a změny kožního čití. Proto je velmi důležité dodržovat pokyny chirurga pro následnou péči, protože se tím sníží riziko komplikací.

Alternativy operace Tummy Tuck

Ačkoli existují nechirurgické možnosti, které lze považovat za alternativu k tomuto typu léčebného postupu v Istanbulu, uvědomte si, že tyto alternativy vám neposkytnou stejné výsledky jako Tummy Tuck. Tyto nechirurgické alternativy vedou pouze k omezenému vypnutí kůže a malému zmenšení tuku.

CoolSculpting – Při tomto zákroku budou vaše tukové buňky zmrazeny a nakonec z těla odstraněny. Výsledky obvykle uvidíte po několika týdnech a jeho konečné účinky se obvykle projeví do tří měsíců.

SculpSure – Na rozdíl od zákroku CoolSculpting využívá SculpSure laserový paprsek, který vaše tukové buňky zničí. Během zákroku se laser použije k zahřátí tukových buněk, dokud nedojde k jejich nevratnému poškození. Jakmile jsou tukové buňky poškozeny, budou nakonec odvedeny lymfatickým systémem vašeho těla. Stejně jako u zákroku CoolSculpting trvá přibližně tři měsíce, než se dostaví plné výsledky.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️