360 body lift v Turecku

cena liftingové karoserie 360 Turecko 1
Napsal Émilie

Součástí operace 360° liftingu těla v Turecku je liposukce, která odstraňuje odolný tuk. Díky tomu se váš pas zlepší po celém obvodu.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o 360 body liftingu v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena 360 body liftingu v Turecku

Průměrná cena 360 body liftingu v Turecku v Istanbulu je 1 600 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1400 eur do 1800 eur.

ZákrokCena Turecko
360° lifting těla1600 €

Co je to 360° lifting těla?

Pas je jednou z nejúpornějších oblastí, pokud jde o hubnutí. Po 25. roce věku se množství kolagenu v těle výrazně snižuje. Pokud jste před zhubnutím neměli deformaci kůže, nefunguje to tak.

Přebytečná kůže kolem břicha přidává na objemu. Krémy vám bohužel nepomohou. Zejména pokud jste podstoupili operaci na snížení hmotnosti, jako je sleeve nebo gastrický bypass, a máte hodně volné kůže, je nejlepším řešením 360 body lifting v Turecku.

Zatímco plastika břicha zlepšuje pouze přední část spodní části břicha, 360 body lifting zlepšuje i spodní část zad.

Při této operaci se odstraní tuk a volná kůže z okolí břicha. Vylepšeny budou také vaše boky, spodní část zad (pas) a horní část hýždí. Součástí 360° body liftingu je liposukce, která odstraní nepoddajný tuk.

Výsledkem je, že se váš pas zlepší na všech stranách. Součástí operace 360° body lifting v Istanbulu je také oprava břišního svalstva, která rovněž zmenší objem vašeho pasu.

Náklady na 360 body lifting v Turecku

Nejdůležitější věc, kterou musíte vědět, je, že tuto operaci může provést každý mladý lékař. Nelze ji provést. Musíte si vybrat dobrého lékaře i dobrou kliniku.

Váš pobyt v nemocnici bude trvat přibližně 2 nebo 3 noci, což má vliv na celkovou cenu balíčku. Hotel musí být také pohodlný a umístěný nedaleko nemocnice, kde budete operováni.

Vhodní kandidáti na 360° lifting těla

Velmi vhodnými kandidáty jsou lidé, kteří hodně zhubli a mají povolenou kůži na břiše, bocích a hýždích. Někdy, i když jste nezhubli mnoho, ale máte v těchto oblastech povislou kůži a tuk, můžete mít z této operace také prospěch.

Výsledky vašich krevních testů musí být dobré. Tato operace zahrnuje odstranění velkého množství tkáně. Spolu s touto tkání přijdete také o určité množství krve. Slabost a závratě bezprostředně po operaci jsou zcela normální.

Pokud však máte velmi nízké hladiny železa, hemoglobinu, feritinu a vitaminu D3, neměli byste operaci podstoupit, dokud vaše výsledky nedosáhnou přijatelné úrovně. Barva kůže se stává méně dobrou a ztrácí svou pružnost.

Stejně jako u všech operací prováděných v celkové anestezii byste měla 3 až 4 týdny před operací přestat užívat antikoncepční pilulky a neužívat žádné potravinové doplňky nebo potraviny, které mají protisrážlivý účinek.

Rekonvalescence po 360° liftingu těla

Rekonvalescence probíhá stejně jako po plastické operaci břicha, ale může trvat o něco déle, protože operace je rozsáhlejší. Po operaci musíte velmi přísně dodržovat všechna doporučení lékaře.

Na tom závisí téměř 90 % úspěchu operace. Protože po operaci nebudete moci dva měsíce sportovat jako obvykle, budete muset dodržovat velmi zdravou dietu s nízkým obsahem cukru. Do práce můžete nastoupit 3 týdny po operaci, ale pouze pokud se jedná o kancelářskou práci.

Minimálně dva měsíce se vyhýbejte namáhavé fyzické aktivitě! Nejlepší je 4 až 6 týdnů odpočívat. Tato doba se však může měnit v závislosti na stavu vašeho těla.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️