Zvětšení hýždí v Tunisku

zvětšení hýždí 1
Napsal Maria

Vše, co potřebujete vědět o zvětšení hýždí v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné zvětšení hýždí v Tunisu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje ozvětšení hýždí v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zvětšení hýždí v Tunisku

Průměrná cena zvětšení hýždí s implantáty v Tunisku činí 2 800 EUR, bez implantátů 2 500 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 3-4 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci, léky a kompresní oděv. Konečný výsledek je viditelný do 4 měsíců.

PostupCena Tunisko
Zvětšení hýždí pomocí implantátů2800 €
Zvětšení hýždí bez implantátů2500 €

Zvětšení hýždí v Tunisku nebylo nikdy tak úspěšné a pacienti z celého světa už neváhají přijet. Důvody? Jednak velmi atraktivní cena , ale také díky množství stále zkušenějších chirurgů a ultramoderních zdravotnických zařízení.

Co je to zvětšení hýždí?

Operace hýždí je zákrok, který obecně spočívá v:

  • Zvětšení objemu hýždí;
  • Zlepšení vzhledu hýždí;
  • Zpevnění hýždí, které jsou trochu povislé a ochablé.

Hlavním důvodem jsou obvykle hýždě, které jsou považovány za příliš ploché, nebo hýždě, které jsou trochu ochablé či povadlé, zejména v důsledku rychlého úbytku hmotnosti.

Jaké typy implantátů se používají?

Existují 2 typy operací:

Transplantace tuku (známá také jako brazilský lifting zadečku – BLL).

To znamená, že se tuk odebere z jiné části těla a poté se transplantuje do hýždí. Výhodou této metody je, že je 100% přirozená. Spočívá vlastně v reinjekci vlastního tuku bez použití cizího tělesa. Tím se předchází jakémukoli riziku odmítnutí nebo alergické reakce.

Vložením silikonových hýžďových implantátů.

Tyto implantáty, vyrobené z velmi pružného materiálu a umístěné za sval, mají tu výhodu, že vypadají co nejpřirozeněji. Je třeba také poznamenat, že gel obklopující implantáty je ultraodolný, což zabraňuje jakékoliv formě úniku silikonu dovnitř těla.

Kdo může podstoupit operaci zvětšení hýždí v Tunisku?

Hýžďové implantáty může podstoupit kdokoli, pokud je pacient v dobrém zdravotním stavu.

Pokud však jde o transplantaci tuku, musí mít pacient dostatečný objem tuku , aby mohl být tuk odebrán. Pokud tomu tak není, musí se lidé, kteří jsou příliš hubení, uchýlit k silikonovým implantátům.

V obou případech je důležité probrat situaci s chirurgem, který operaci provádí. Nejlepší řešení bude záviset na požadovaných výsledcích.

Jak operace probíhá a jaká opatření je třeba dodržovat?

Před velkým dnem je důležité být dobře připraven a plně si uvědomit, co se bude dít.

Před

Stejně jako u každého zákroku kosmetické chirurgie se pořádá úvodní konzultace s chirurgem. Ta umožní pacientovi sdělit plastickému chirurgovi své potřeby a společně vypracují plán postupu.

Po několika otázkách bude plastický chirurg schopen naznačit, jaká jsou možná řešení. Bude také schopen pacienta ujistit o tom, jak bude operace probíhat. Jedná se o důležitý moment, který by neměl být opomenut.

Každá plastická operace s sebou nese určité možné komplikace, jako je infekce, krvácení, modřiny, nadměrný otok nebo prostě jen neuspokojivý výsledek. Ačkoli je to vzácné, plastický chirurg je povinen na všechna možná rizika před operací upozornit.

Opatření, která je třeba dodržovat: Pacienti jsou zpravidla požádáni, aby měsíc před operací přestali kouřit a 10 dní před operací přestali užívat jakékoli protizánětlivé nebo protisrážlivé léky. Veškeré informace jsou však poskytnuty během předoperační konzultace.

V průběhu

V den operace jsou pacienti vyzváni, aby se dostavili do vybraného tuniského zdravotnického centra, kde podstoupí zákrok.

V případě přenosu tuku

Operace se obvykle provádí v celkové anestezii a trvá jednu až tři hodiny. Tuk se odebírá z boků a sedlových váčků. Poté se odstředí a následně se rovnoměrně rozprostře po horní části hýždí.

Jedná se o minimálně invazivní zákrok, který zanechává velmi jemné jizvy.

Na závěr zůstává pacient přes noc v nemocnici, někdy se však operace provádí ambulantně, tj. pacient je po několika hodinách propuštěn.

Výsledky: Hýždě jsou pevnější a lépe tvarované a výsledky se začínají projevovat 3 až 6 měsíců po operaci. Odhaduje se, že hýždě se po operaci zmenší přibližně o 30 %, protože se přirozeně zmenší objem tuku. V důsledku toho může být nutná druhá operace, aby byl štěp trvalý.

V případě hýžďových implantátů

I zde se operace často provádí v celkové anestezii. Na operačním sále chirurg vloží silikonový implantát za sval velmi jemným řezem v hýžďovém záhybu. Protéza je poté umístěna mezi tkáně hýžďového svalu. Operace trvá 1 až 3 hodiny a vyžaduje pobyt v nemocnici přes noc.

Výsledky: Definitivního tvaru dosáhnou hýždě po 3 měsících, jakmile opadne otok. Pokud jde o jizvu, trvá přibližně 12 měsíců, než získá svůj konečný vzhled, takže musíte být trpěliví. A konečně, hýžďový implantát může vydržet až 20 let, ale je nutná pravidelná kontrola. Ruptury jsou vzácné, ale je důležité je sledovat.

Po

  • Bolest je často mírná, ale někdy může být o něco silnější, v takovém případě jsou doma předepsány vhodné léky. Léky proti bolesti jsou pacientovi podávány také během hospitalizace;
  • Po operaci zvětšení hýždí je vhodné 8 dní nesedět;
  • Pacienti se mohou vrátit k fyzické aktivitě až po 6 týdnech;
  • Je také povinné nosit podpůrné punčochy podle pokynů ošetřujícího personálu;
  • Pacient se může vrátit do zaměstnání 2 až 4 týdny po operaci;
  • Otok bude postupně ustupovat, až po několika měsících dosáhne svého konečného tvaru .

Kolik stojí operace zvětšení hýždí v Tunisku?

Náklady na zvětšení hýždí v Tunisku činí 2 500 eur. Liší se podle použité metody, zdravotnického zařízení a plastického chirurga, který operaci vede. V každém případě se odhaduje, že náklady na kosmetickou operaci jsou 2 až 3krát nižší než v Evropě.

Tunisko se rychle stalo oblíbenou destinací estetické turistiky. Zvětšení hýždí v Tunisku je jedním z nejoblíbenějších zákroků. Zejména u pacientů, kteří chtějí podstoupit operaci v některé z evropských zemí.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️