Zvedání stehen v Tunisku

cena stehenní výtah Tunisko levné 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o liftingu stehen v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšný lifting stehen v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o liftingu stehen v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí lifting stehen v Tunisku?

Průměrné náklady na lifting stehen v Tunisku činí 2 200 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 2600 eur. Cílem tohoto chirurgického zákroku je zlepšit vzhled stehen a siluetu. Délka pobytu je 7 dní a pobyt v nemocnici trvá 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 7 měsíců.

PostupCena Tunisko
Zvednutí stehen2200 €

Navrácení pevnosti a křivek z minulých let je to, co každoročně přitahuje tisíce pacientů z celého světa. Zvláště atraktivní je Tunisko, které v posledních letech zažívá obrovský boom.

Co je to lifting stehen?

Stehenní lifting, známý také jako cruroplastika, je kosmetický chirurgický zákrok, při kterém se odstraňuje přebytečná kůže nebo tuk z horní a dolní části stehen, aby se dosáhlo hladšího a vypnutějšího vzhledu. Přirozený proces stárnutí těla někdy způsobuje, že kůže na vnitřní straně stehen je povislá. Toto ochabnutí se může rychle stát nevzhledným a zdrojem komplexů.

Operaci lze kombinovat s liposukcí a dosáhnout tak ještě působivějších výsledků. Někteří pacienti podstupují také zvětšení hýždí, aby dosáhli harmoničtější postavy.

Existují 2 typy operace liftingu stehen:

  • Vnitřní lifting stehen, nejčastější operace
  • A vnější lifting stehen

Kdo může podstoupit stehenní lifting v Tunisku?

Obecně lze říci, že lifting stehen v Tunisku může podstoupit každý dospělý člověk starší 18 let, pokud je v dobrém zdravotním stavu a jeho lékař mu nedá žádné kontraindikace.

Pro tuto volbu existují 3 hlavní důvody:

  • Nepřitažlivý vzhled a ochablost v důsledku přirozeného stárnutí kůže;
  • Nadbytečný tuk způsobený přibýváním na váze;
  • Přebytečná kůže po náhlém a rychlém úbytku hmotnosti.

Jak se operace provádí?

Stejně jako při každém chirurgickém zákroku v Tunisku jsou pacienti po celou dobu zákroku vedeni.

Předoperační konzultace

Úvodní konzultace probíhá s plastickým chirurgem, který má operaci na starosti.

Během této diskuse plastický chirurg :

  • Určí, zda je pacient způsobilý k operaci;
  • Vyslechne a zodpoví všechny otázky pacienta;
  • Stanoví diagnózu a akční plán na základě toho, co lze a nelze provést;
  • Informuje pacienta o postupu, pokynech a rizicích spojených s operací.

Komunikace během tohoto úvodního rozhovoru je zásadní, protože od ní závisí, jak hladce bude probíhat zbytek zákroku.

Den operace

Datum bylo stanoveno a nastal velký den. Pacient je pozván do vybrané tuniské nemocnice. Tým zdravotnického personálu ho přivítá a ujistí se, že vše proběhne hladce, než vstoupí na operační sál.

Doba trvání operace

Operace se vždy provádí v celkové anestezii a trvá v průměru 2 hodiny. Doba trvání však může být kratší nebo delší v závislosti na množství přebytečného tuku, který má být odstraněn.

Vnitřní lifting stehen

Při vnitřním liftingu stehen plastický chirurg provede řez v záhybu mezi perineem a stehnem a poté přistoupí k liftingu a liposukci. Při tomto zákroku dochází pouze k napnutí kůže horní a vnitřní části stehna.

Laterální lifting stehen

Vnější lifting je vzácnější než vnitřní lifting. Ošetřuje přebytečnou kůži, která tvoří sedlové vaky, když by samotná liposukce poskytla špatný výsledek.

Pooperační sledování

Pacienti zůstávají v nemocnici 1 noc na pozorování a druhý den mohou odejít domů. Operace se zřídka provádí ambulantně.

Mohou být pociťovány určité bolesti, ale jsou předepisovány léky proti bolesti, aby pacienti trpěli co nejméně. Pokud jde o jizvy, některé jsou mírně viditelné, ale chirurg zajistí, aby nebyly vidět, když pacient stojí. Délka jizvy opět závisí na množství přebytečného tuku odstraněného během operace.

Konečný výsledek je viditelný asi 3 měsíce po operaci, jakmile zmizí pooperační otok. Všimněte si, že jizvy se mění až 1 rok po operaci, takže se nemusíte obávat.

Jaká opatření bych měl/a přijmout po liftingu stehen v Tunisku?

Před

  • Přestaňte 10 dní před operací užívat protizánětlivé léky;
  • Přestaňte kouřit 10 dní před operací;
  • Hmotnost musí být stabilní během šesti měsíců před operací;
  • Index tělesné hmotnosti musí být menší nebo roven 30 kg/m2.

Po

Po operaci je třeba dodržovat několik zásad:

  • Po dobu 1 měsíce neobnovujte fyzickou aktivitu. Podléhat problémům s hojením;
  • Jizvy by se měly denně čistit mýdlem a poté pečlivě osušit čistým ručníkem;
  • Je předepsán preventivní antikoagulační přípravek a nošení podpůrných ponožek. Je předepsán preventivní antikoagulant a čtrnáct dní po propuštění je nutné nosit kompresní ponožky, aby se omezilo riziko flebitidy a plicní embolie;
  • Vezměte si alespoň 2 týdny volno;
  • Ochrana jizev před sluncem je povinná po dobu jednoho roku po operaci.

V každém případě jsou všechny pokyny sděleny pacientovi během první konzultace s chirurgem.

Rizika liftingu stehen v Tunisku

Každá kosmetická nebo rekonstrukční operace s sebou samozřejmě nese určitá rizika. I když jsou velmi vzácná, pacienti by o nich měli být informováni. U liftingu stehen jsou nejčastějšími komplikacemi hematom, infekce a nevzhledné jizvy.

Kolik stojí lifting stehen v Tunisku?

Lifting stehen v Tunisku je individuální zákrok, který se plánuje a provádí podle vašich preferencí, zdravotních potřeb a oblasti stehen, na kterou se zaměřuje. Proto se ceny za lifting stehen nebo stehenní svaly mohou značně lišit. Cena liftingu stehen se pohybuje mezi 2 000 a 2 600 EUR, přičemž průměrná cena operace se pohybuje kolem 2 200 EUR.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám zdarma pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️