Prsní implantáty v Tunisku

prsní implantát Tunisko 1
Napsal Émilie

Vše, co potřebujete vědět o prsních implantátech v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšný zákrok s prsními implantáty v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o prsních implantátech v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Cena prsních implantátů v Tunisku

Průměrná cena prsního implantátu v Tunisku je 2 000 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 do 2200 eur. Odstranění prsních implantátů může stát více než 1300 eur, a to bez započtení dalších nákladů spojených s operací. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 3 měsíců.

PostupCena Tunisko
Prsní implantát2000 €

Co je prsní implantát?

Zvažujete operaci zvětšení prsou v Tunisku? Většina pacientů začne okamžitě přemýšlet o velikosti, aniž by zvážila další faktory nezbytné k dosažení požadovaných výsledků v rámci vašeho rozpočtu. Průměrná cena prsních implantátů se může lišit mimo jiné v závislosti na typu implantátu, preferenci místa řezu a umístění.

Prsní implantáty v Tunisku jsou k dispozici ve formě silikonového gelu nebo fyziologického roztoku. Zatímco skořápka implantátu zůstává stejná, obě výplně nabízejí různé možnosti, pokud jde o velikost a pocit, což může mít významný vliv na cenu prsních implantátů.

Cena prsních implantátů

Rychlým vyhledáním na internetu snadno zjistíte průměrnou cenu prsních implantátů, která může být zavádějící; tyto statistiky zřídkakdy zahrnují náklady spojené s operací, jako je anestezie, vybavení a honoráře chirurgů.

Než se v duchu vydáte na nákup nových bikin nebo si vytvoříte novou nástěnku na Pinterestu, zvažte následující faktory, které mohou ovlivnit cenu prsních implantátů v Tunisku:

Rozdíly v cenách prsních implantátů v Tunisku

  • Zeměpisná poloha – ceny se liší v závislosti na tom, kde se ve světě nacházíte. K tomuto bodu se podrobněji vrátíme o něco později..
  • Honoráře chirurgů – o výši honoráře rozhoduje nejen to, kde se váš chirurg nachází, ale i to, kdo to je.
  • Poplatky za operační sál – ordinace, stejně jako chirurgové, mají variabilní poplatky, které jsou částečně určeny místem a pověstí.
  • Spotřební materiál – Typ zvoleného implantátu, kanyly, laserová vlákna a další materiály potřebné k provedení zákroku.
  • Anestezie, léky..
  • Následné schůzky

Další náklady na prsní implantáty

Jak dlouho můžete zůstat mimo domov? Váš tuniský chirurg vám může poskytnout obecnou představu o standardní době rekonvalescence pacientek se zvětšením prsou v Tunisu, ale u každého je to jiné. Doporučuje se, abyste nejméně měsíc po operaci necestovala.

Mějte připravený plán pro případ pozdní komplikace a zajistěte si následnou péči po návratu domů. V ideálním případě se můžete domluvit, že na následnou péči vycestujete se svým chirurgem. Před operací si domluvte schůzku s místním chirurgem, abyste mohli sledovat stav vašich prsních implantátů.

Cestování za zvětšením prsou má řadu výhod i nevýhod. S řádným průzkumem a přípravou může pacientka maximalizovat výhody a minimalizovat rizika.

Každý chirurg je jiný a je důležité vybrat si toho, který je pro vás ten pravý. Pokud vás zajímá, “kolik stojí zvětšení prsou?”, nezapomeňte, že cena závisí na chirurgovi, vybavení, které má vybraná ordinace k dispozici, zeměpisné poloze a nákladech spojených s operací prsních implantátů.

Mnozí chirurgové nabízejí financování prsních implantátů, zatímco jiní začínají s nabídkou cenově dostupných možností zvětšení prsou. Při zvažování kosmetického zákroku byste se měli pohybovat v cenovém rozmezí, které vám vyhovuje. O cenách a možnostech financování se poraďte s koordinátorem operace ještě před první konzultací.

Náklady na revizi prsních implantátů

Bez předchozí konzultace může být obtížné vypočítat náklady na odstranění a výměnu prsních implantátů. Každá pacientka a každá situace je jiná.

Některé pacientky se mohou rozhodnout pro odstranění prsních implantátů a jejich výměnu, zatímco jiné přejdou rovnou k odstranění prsních implantátů a výměně se vyhnou.

Průměrná životnost prsního implantátu je 10 až 25 let, pokud nedojde k jeho prasknutí nebo pokud se časem nezmění jeho objem. Chirurgové doporučují, aby ženy se silikonovými implantáty každé dva roky podstoupily magnetickou rezonanci, aby se zkontrolovala těsnost.

Náklady na odstranění prsního implantátu

Rozhodnout se v určitém okamžiku pro odstranění prsních implantátů představuje další náklady. Pokud jsou vaše implantáty relativně nové, obvykle pět let nebo méně, a nedochází u nich k deflaci, kalcifikaci nebo kontraktuře, lze prsní implantáty snadno odstranit.

Před rozhodnutím, jaký postup odstranění prsních implantátů je pro vás nejvhodnější, vás lékař požádá o ultrazvukové vyšetření prsů nebo magnetickou rezonanci, aby zjistil stav vašich implantátů. Odstranění prsních implantátů může stát více než 1 300 EUR, a to bez započtení dalších nákladů spojených s operací.

Náklady na zotavení po zvětšení prsou

Náklady na rekonvalescenci se mohou u jednotlivých pacientů lišit. Nezapomeňte, že vaše zotavení je do značné míry závislé na vaší schopnosti dodržovat pokyny chirurga. Je nezbytné, abyste si vybrali chirurga s konkrétním přístupem a úrovní potřebných zkušeností, abyste si mohli užít kvalitní zákrok a příjemnou rekonvalescenci po zvětšení prsou.

Váš rozpočet na zotavení po zvětšení prsou může zahrnovat:

  • Volno v práci a další povinnosti – Většina lidí si na zotavení bere týdenní volno. Pokud nemáte placené volno, musíte počítat i s těmito náklady. Naštěstí se většina pacientů vrací do práce během tří až pěti dnů. Pokud máte děti, můžete zahrnout také náklady na péči o ně.
  • Náklady na léky proti bolesti – Po operaci bude většina pacientů pociťovat mírnou až silnou bolest. Někteří pacienti neužívají žádné léky proti bolesti, zatímco jiní volí různé druhy léků proti bolesti podle předpisu chirurga. Narkotika se nedoporučují, protože mohou být návyková. Počítejte s tím, že za neopioidní léky proti bolesti, které nejsou antikoagulanty, utratíte 25-35 EUR.
  • Typ zvoleného zákroku – Každý zákrok zvětšení prsou a implantát se liší a s tím souvisí i náklady na rekonvalescenci. Například tradiční zvětšení prsou zahrnuje více prostojů, které mohou být dražší.
  • Podpůrná podprsenka – Náklady na chirurgickou nebo kompresní podprsenku byste neměli přehlížet, protože ji musíte nosit přibližně dva týdny po operaci, abyste minimalizovali otok. Počítejte s částkou 25-35 EUR.
  • Najměte si pečovatele – Nejlepšími pečovateli jsou rodina, manžel/manželka nebo přítel, protože jsou důvěryhodní a nic nestojí. Někdy však tento podpůrný systém není k dispozici a musíte si najmout pečovatele, ať už na doporučení vašeho chirurga nebo na základě vlastního průzkumu. Pokud plánujete najmout pečovatele, měli byste tyto náklady zahrnout do svého rozpočtu.
  • Náklady na kontrolní návštěvy – Pacienti se musí účastnit kontrolních návštěv, aby bylo zajištěno uspokojivé zotavení.
  • Lékařská masáž – Často uváděnou komplikací po operaci prsních implantátů je kapsulární kontraktura, které lze snadno předejít masážní terapií. I tyto náklady byste měli vzít v úvahu.
  • Náklady na dopravu a ubytování – Pokud přijíždíte z jiného státu, musíte myslet na náklady na dopravu během pobytu v oblasti v závislosti na vašich preferencích ubytování.

Máte potíže s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️