Zmenšení prsou v Tunisku

zmenšení prsou Tunisko 1
Napsal Erika

Zaměřte se na zmenšení prsou v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné zmenšení prsou v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zmenšení prsou v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zmenšení prsou v Tunisku

Průměrná cena zmenšení prsou v Tunisku je 2 100 EUR. Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 4 hodiny. Délka pobytu v nemocnici je 7 dní a pobyt v nemocnici 1 noc. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný do 4 měsíců.

PostupCena Tunisko
Zmenšení prsou2400 €

Pro ženy, které trpí velkými prsy, může být zmenšení prsou v Tunisku skutečnou úlevou. Tunisko se stalo velmi oblíbenou destinací a mnoho žen se sem každoročně vydává. Důvody, proč tomu tak je? Velmi atraktivní cena.

Co je to zmenšení prsou?

Zmenšení prsou je kosmetická operace, která spočívá v odlehčení příliš těžkého hrudníku odstraněním některých přebytečných tkání a tuku. Cílem je obnovit příjemnější velikost a hmotnost v souladu se zbytkem těla.

Viz také: Zmenšení prsou v Tunisku

Kdo a proč může podstoupit zmenšení prsou v Tunisku?

Příliš těžká prsa často způsobují řadu problémů a někdy mohou vyvolat estetické komplexy nebo dokonce ztrátu sebevědomí.

Zde jsou uvedeny nejčastější příčiny:

  • Bolesti zad jsou nejčastějším důvodem konzultace. Kromě bolestí zad pacienti obvykle trpí také chronickými bolestmi krku nebo ramen;
  • Prsa časem povadnou, což může vést k velkým komplexům a nepohodlí;
  • Některé ženy se nesmíří se svými velkými prsy a zájmem, který mohou vzbuzovat;
  • Nepohodlí při některých každodenních činnostech, například při sportu. Stejně tak oblékání a hledání vhodného oblečení nebo spodního prádla může být někdy obtížné.

Kontraindikace

O zmenšení prsou v Tunisku mohou požádat všechny ženy, které trpí příliš velkými prsy. Existuje však několik kontraindikací:

Musí vám být alespoň 18 let

Doporučujeme počkat, až vám budealespoň 18 let, až se vaše prsa plně vyvinou.

Žádná abnormalita prsou

Před každým chirurgickým zákrokem musí být provedeno mamografické vyšetření, aby se vyloučila jakákoli abnormalita nebo kontraindikace, například rakovina prsu nebo nádor.

Obezita

Žena s BMI (Body Mass Index) vyšším než 35 by měla před zmenšením prsou zhubnout, protože obezita výrazně zvyšuje riziko komplikací.

Kouření

A konečně, pokud pacientka intenzivně kouří, je vystavena mnohem většímu riziku komplikací a problémů s jizvením. Několik týdnů před operací a po ní bude muset přestat kouřit.

Před operací zmenšení prsou v Tunisku

Opatření, která je třeba přijmout

Pacientka je požádána, aby před operací zmenšení prsou přestala kouřit a přestala užívat antikoagulancia nebo protizánětlivé léky.

První konzultace

První konzultace se koná u plastického chirurga. Chirurg s pacientkou probere její očekávání, doporučení, možná rizika, kontraindikace a plán operace.

Během operace

V den operace je pacientka pozvána do vybraného tuniského zdravotnického střediska a před vstupem na operační sál je přivítána ošetřujícím personálem.

Jak probíhá operace zmenšení prsou v Tunisku?

Především existují 3 typy operací v závislosti na velikosti prsou:

  • U malých prsou plastický chirurg provede velmi jemný a jednoduchý řez kolem areoly;
  • U středně velkých prsou mohou být nutné dva řezy. Jeden kolem areoly a druhý mezi bradavkou a spodní částí prsu;
  • U větších prsou se v tomto případě provedou 3 řezy ve tvaru obráceného T, tj. jeden pod prsem, jeden vertikální a jeden kolem areoly.

Z dolní části prsu se poté odstraní přebytečná tkáň a tuk a plastický chirurg ji přetvoří tak, aby bylodosaženo harmonického, estetického výsledku. Zmenšení prsou může být v případě potřeby doplněno také liposukcí nebo liftingem prsou.

Ve všech případech se operace provádí v celkové anestezii, obvykle ambulantně. Někdy je však nutný pobyt v nemocnici přes noc. Samotná operace trvá obvykle 2 až 5 hodin v závislosti na velikosti prsou a použitém postupu.

Rizika a komplikace zmenšení prsou v Tunisku

Přestože rizika a komplikace spojené se zmenšením prsou jsou vzácné, je důležité se o nich zmínit. Mohou zahrnovat opožděné hojení, vznik hematomu doprovázeného otokem, asymetrii prsou, vznik cysty nebo sníženou citlivost bradavky. Citlivost se ve většině případů vrací k normálu mezi 6 a 18 měsíci po operaci.

Viz také: Zvětšení prsou v Tunisku

Po operaci

Po operaci jsou prsa zabalena do obvazů, které jim poskytují oporu. Rovněž jsou nasazeny drenážní trubičky, které umožňují odtok krve a sekretu z rány.

Bezpečnostní opatření, která je třeba přijmout

  • Pacientka musí poté po dobu jednoho měsíce neustále nosit podpůrnou podprsenku;
  • Sportovní aktivity lze obnovit přibližně po 6 měsících;
  • Pacientka si musí vzít alespoň týdenní dovolenou;
  • Vyhněte se jakýmkoli prudkým pohybům nebo pohybům, které vyžadují zvedání paží;
  • Po dobu nejméně jednoho roku používejte na jizvy opalovací krém;
  • Nespěte na břiše.

Bolest

Bolest po zmenšení prsou je velmi často mírná, ale systematicky se předepisují analgetika a léky proti bolesti, aby se pacientce co nejvíce ulevilo po celé pooperační období.

Výsledky a viditelné jizvy

Jizvy v prvních měsících po operaci postupně blednou, až se stanou téměř neviditelnými. Proces hojení je možné urychlit nebo usnadnit každodenním používáním krémů pro péči o pokožku.

Nakonec je prs zpočátku velmi vysoký a kulatý, definitivního tvaru dosáhne přibližně po třech měsících.

Kolik stojí zmenšení prsou v Tunisku?

Cena zmenšení prsou v Tunisku závisí na několika faktorech:

  • Na typu operace, která je na prsou nutná;
  • Zkušenosti a pověsti plastického chirurga, který operaci provádí;
  • Zvoleného zdravotnického zařízení.

Závěrem lze říci, že zmenšení prsou v Tunisku vyžaduje několik opatření, která by se neměla přehlížet. Jakmile jsou splněny všechny podmínky a dokumentace je potvrzena, může se přistoupit k operaci.

Tunisko se dnes může pochlubit zkušenými chirurgy a nejmodernějšími zdravotnickými zařízeními, která pacientkám zvažujícím operaci prsou zaručují to nejlepší.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže zajistit úspěch vaší operace v Tunisku. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️