Zubní péče v Tunisku

zubní péče v Tunisku 1
Napsal Maria

Stomatologické ošetření v Tunisku vám umožní obnovit a zlepšit stav vašich zubů. Tunisko je skutečnou referencí v parodontologické praxi, kde najdete nejlepší odborníky na světě. Pokud uvažujete o dovolené se zuby v Tunisku, využijte našeho komplexního průvodce, kde se dozvíte o cenách a postupu stomatologického ošetření.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubní péči v Tunisku a pomůže vám objednat se ke kvalifikovaným zubařům. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Cena zubního ošetření v Tunisku

Cena zubního ošetření Hollywood Smile v Tunisku je 3 400 eur. Zubní implantát stojí 500 eur. Zubní korunka stojí 180 eur. Cena zubní dýhy v Tunisku je 250 € a bělení zubů stojí 350 €. Tyto ceny se mohou lišit v závislosti na prestiži kliniky a autoritě zubaře.

PostupCena v eurech
Hollywoodský úsměv (14 zubů)3400 €
Zubní implantát500 €
Zubní korunka180 €
Zubní dýha250 €
Zubní bělení350 €

Jaká je zubní péče v Tunisku?

Stomatologické ošetření probíhá výhradně na stomatologické klinice. Postará se o vás zubní lékař, který ošetří vaše zuby nebo dásně podle vašeho přání a problému, který vás trápí.

Péče o dásně a chirurgické zákroky

Především je možné v Tunisku provést širokou škálu ošetření dásní. V případě velmi výrazného ústupu dásní, který může ovlivnit váš každodenní život, je možné zvážit transplantaci dásní.

Mnoho lidí přijíždí do Tuniska také kvůli ošetření dásní, což je menší operace, která může obnovit dobře proporcionální úsměv.

Hollywoodský úsměv

Hollywoodský úsměv v Tunisku neboli úsměv hvězd obnovuje dokonale srovnané, bílé zuby a oslnivý úsměv.

Na povrch zubů se umístí tenká vrstva porcelánu, která se přizpůsobí tvaru, poloze a velikosti vašich zubů. Vybrat si můžete z několika odstínů bílé barvy.

Zubní dýhy

Zuby mohou být z různých důvodů poškozené, odbarvené nebo prasklé. Dentální dýhy jsou tím pravým řešením, které vám umožní okamžitou změnu vzhledu a zajistí vám krásný úsměv a lepší ústní hygienu.

Dnes je možné v Tunisku zhotovit zubní dýhy, které vypadají přesně jako přírodní zubní sklovina. Ve skutečnosti lze tvar a odstín přizpůsobit vašim přáním a vkusu.

Bělení zubů

Bělení zubů je ošetření, které vám zajistí bělejší zuby, aniž by se změnil jejich tvar nebo velikost.

Tento postup spočívá v nanesení gelu přímo na povrch zubů a použití speciální modré lampy, která zesílí účinky peroxidu, a výsledkem jsou zuby bělejší až o 9 odstínů.

Zubní implantáty

Pokud jste přišli o jeden nebo více zubů, měli byste vědět, že je zcela možné to napravit volbou zubního implantátu v Tunisku. Jedná se o umělý kořen, který udrží můstek nebo náhradní zub na svém místě.

Implantáty mají podobu titanového šroubu, který je umístěn přímo na kost a poskytuje pevný základ pro můstky nebo korunky.

Jaký je profil ideálního kandidáta pro tuto operaci?

Stomatologická léčba v Tunisku a různé estetické zákroky pro zuby a ústa jsou určeny lidem s problémy se zuby. Pacienti obecně usilují o dokonalý, bezchybný úsměv.

Pokud však jde o kosmetické ošetření, jako je bělení zubů, fazety nebo hollywoodský úsměv, nesmí mít žádné problémy s ústní dutinou. Zuby a dásně pacienta musí být zdravé.

Těhotné nebo kojící ženy by bělení zubů neměly podstupovat kvůli peroxidu obsaženému v gelu. Obecně platí, že před zvažováním jakéhokoli ošetření je nejlepší požádat o radu svého praktického lékaře.

Je důležité upřesnit, že některá stomatologická ošetření by se neměla kombinovat. Nedoporučuje se provádět bělení zubů na fazetách nebo zubních implantátech, protože by mohlo dojít k jejich poškození.

Jak probíhá ošetření zubů v Tunisku?

Nyní vás seznámíme s celým postupem, abyste věděli, co můžete očekávat a jak se připravit.

Před zákrokem

Před ošetřením zubů nebo zákrokem podstoupíte kompletní vyšetření , které odhalí případné problémy. Nejprve vám zubař položí otázky týkající se ošetření, které chcete. Může vám dokonce navrhnout nejlepší možnosti.

Také v případě, že bude zjištěn problém s vašimi zuby nebo dásněmi, zubař jej nejprve ošetří, než přistoupí k ošetření.

Během zákroku

Doba trvání ošetření nebo zákroku závisí na tom, co hodláte provést, a může se pohybovat od 20 minut do 1 hodiny. Ošetření se obvykle provádí v lokální anestezii.

Většina zákroků se provádí ambulantně, což znamená, že pacient může opustit kliniku ještě týž den.

Po operaci

Obecně lze říci, že všechny stomatologické zákroky jsou prakticky bezbolestné. Lékař však může předepsat léky proti bolesti, které je třeba užívat první den, aby se omezil nástup bolesti.

Po ošetření by měla být po 2 až 3 dnech naplánována návštěva zubního lékaře, aby se zkontrolovalo, zda během operace proběhlo vše v pořádku. Minimálně jednou ročně po ošetření by měla být naplánována také běžná kontrola, aby se zjistily případné problémy a zajistila jejich náprava.

Klinika Pasteur Tunis

Jaká opatření je třeba přijmout po ošetření zubů v Tunisku?

Zubní ošetření je obecně rutinní zákrok téměř bez vedlejších účinků. Je však důležité dodržovat dobrou ústní hygienu, aby se předešlo zánětům a infekcím.

Také je docela možné, že po ošetření, jako je bělení zubů, budou zuby citlivější než obvykle. Z tohoto důvodu zubní lékaři důrazně nedoporučují konzumaci příliš horkých nebo příliš studených nápojů.

Při jakémkoli stomatologickém ošetření se důrazně doporučuje přestat kouřit a konzumovat všechny formy tabáku, aby výsledky vydržely déle.

Při zavádění zubního implantátu byste měli dbát na to, abyste prvních 24 hodin po zákroku jedli pouze tekutou stravu. Poté byste měli jíst pouze měkké potraviny, jako jsou marmelády, těstoviny nebo banány.

Měli byste také alespoň jednou ročně navštívit svého zubního lékaře na běžnou kontrolu.

Kolik stojí ošetření zubů v Tunisku?

Léčebný pobyt v Tunisku zahrnuje kompletní ošetření: ubytování, transfer z letiště, zubní péči, léky a překladatele. Vzhledem k tomu, že ošetření zubů nepředstavuje velký zákrok, můžete využít i možnost trochu si prohlédnout památky.

Zde je seznam cen, abyste si mohli udělat představu. Podrobnější nabídku je možné získat, až budete na místě:

  • Hollywoodský úsměv: od 3 000 EUR.
  • Zubní implantáty: od 2 000 €.
  • Bělení zubů: od 800 €.

Máte potíže s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš koordinátor vám bezplatně pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Maria

Jmenuji se Maria. Mám více než 10 let zkušeností jako marketingová manažerka ve zdravotnictví. Úspěšně jsem uvedla na trh několik výrobků, včetně zdravotnických prostředků, a mám velkou vášeň pro prodej a marketing.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️