Zubní korunka v Tunisku

cena zubní korunky 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o zubních korunkách v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou zubní korunku v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních korunkách v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena zubní korunky v Tunisku

Průměrná cena zubní korunky v Tunisku, Tunisko je 180 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 150 eur do 210 eur.

PostupCena Tunisko
Zubní korunka180 €

Co je to zubní korunka?

Zubní korunka v Tunisku se používá ke zlepšení celkového vzhledu vašich zubů a také ke zlepšení zdraví vaší ústní dutiny. Je to v podstatě čepička ve tvaru zubu, která se nasadí na zub a obnoví jeho velikost, funkci a tvar. Přečtěte si další informace o postupu nasazení zubní korunky a o tom, zda ji potřebujete.

Z čeho se zubní korunky vyrábějí?

K výrobě zubních korunek se používají různé materiály, včetně porcelánu spojeného s kovem, kovových slitin, keramiky, kompozitní pryskyřice a porcelánu. Korunky se obvykle barví tak, aby odpovídaly přirozené barvě vašich zubů. Váš zubní lékař zohlední tyto faktory, aby vytvořil zubní korunky nejvhodnější pro váš případ:

  • Barva nebo odstín zubu
  • Funkce a umístění zubu
  • vaše osobní preference
  • Polohu dásní
  • množství zubu viditelného při úsměvu.

Kdy je korunka nutná?

Zub se obnovuje zubní korunkou v následujících situacích:

  • K zakrytí deformovaného nebo odbarveného zubu, aby se zlepšil váš úsměv.
  • K ochraně slabého zubu před kazem, zlomením nebo prasklinami.
  • K ochraně obnoveného zubu, pokud jste podstoupili ošetření kořenových kanálků.
  • K obnově zlomeného zubu
  • K ošetření zubního kazu, který je příliš velký na plombu
  • K upevnění zubního můstku
  • K provedení kosmetické úpravy

Jak probíhá zákrok zubní korunky? Jak dlouho trvá?

Zákrok zubní korunky vyžaduje dvě návštěvy zubního lékaře. Zde jsou uvedeny následující kroky:

Příprava zubu na zubní korunku

Tato fáze trvá zpravidla 50 až 90 minut. Tuniský zubní lékař nejprve odstraní případný kaz a změří vnější stranu zubu, aby se ujistil, že korunka bude správně a přesně sedět. Poté váš zubní lékař zrekonstruuje jádro zubu, pokud korunka vyžaduje dodatečnou podporu. Po přetvoření zubu váš zubní lékař pořídí jeho otisk pomocí digitálního skeneru, pasty nebo tmelu a vytvoří korunku.

Převzetí dočasné korunky

Zubní lékař v Tunisku vám poskytne dočasnou korunku, která bude chránit preparovaný zub po dobu zhotovování trvalé korunky, což může trvat méně než dva týdny. Váš zub může být v době, kdy máte dočasnou korunku, citlivý na chlad a teplo, proto se vyhněte konzumaci lepkavých potravin a žvýkání žvýkaček. Zubní korunku můžete obdržet ještě týž den, pokud má váš zubní lékař k dispozici speciální nástroj pro zhotovení korunky.

Obdržení trvalé korunky

Dočasná korunka bude ve vašich ústech nahrazena stálou korunkou, až bude připravena. Před nasazením nové korunky váš zubní lékař zkontroluje, zda korunka sedí a jakou má barvu. Pokud bude vše v pořádku, bude korunka na místo zacementována. To obvykle trvá 20 až 30 minut.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️