Transplantace vlasů v zahraničí

transplantace vlasů u mužů 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o transplantaci vlasů v zahraničí! Jaká je průměrná cena? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů v zahraničí.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantacích vlasů v zahraničí a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Je bezpečné cestovat do zahraničí na transplantaci vlasů? Transplantace vlasů v zahraničí se může zdát jako dobrý nápad. Hlavním důvodem, proč se někteří lidé rozhodnou odjet na transplantaci vlasů do zemí, jako je Turecko, Maďarsko a Mexiko, je obvykle cena operací a kvalita služeb. Stojí však tyto úspory za to?

Ceny transplantace vlasů podle zemí

Transplantace vlasů Turecko1750 €
Transplantace vlasů Tunisko1850 €
Transplantace vlasů Polsko2400 €
Transplantace vlasů Maďarsko2800 €
Transplantace vlasů Německo3000 €
Transplantace vlasů Španělsko3300 €
Transplantace vlasů Mexiko3500 €
Transplantace vlasů Francie6400 €
Transplantace vlasů Dubaj6800 €
Transplantace vlasů Velká Británie9500 €
Transplantace vlasů Irsko10500 €

Co je transplantace vlasů?

Operace vlasů (neboli transplantace vlasů) spočívá v odebrání nejsilnějších vlasů ze zadní části hlavy na temeni (které rostou ve “folikulárních jednotkách”) a jejich přesunutí do přední části hlavy. To znamená, že pokud máte velmi málo vlasů, nemusíte být ideálním kandidátem na léčbu plešatosti.

Pokud je dárcovská oblast řídká, bude obtížné získat dostatečné množství vlasů k pokrytí řídkých oblastí hlavy.

Oficiální zpráva uvádí, že dvě třetiny mužů trpí vypadáváním vlasů (alopecií) před dosažením třicítky. A v době, kdy dosáhnou padesátky, bude mít většina mužů (85 %) výrazně méně vlasů.

Protože trávím spoustu času psaním a natáčením videí na YouTube o mužských vlasech a péči o ně, problematika vypadávání vlasů byla vždy tématem, které mě zajímalo. Přesto se jí zabývám méně než dříve. Proč bych si měl dělat starosti?

Pokud začnu ztrácet vlasy, vím, že existují postupy, které mi pomohou ztrátu zpomalit nebo obnovit prostřednictvím transplantace vlasů v zahraničí.

Existují dvě metody transplantace vlasů:

  1. FUE (Follicular Unit Extraction – extrakce folikulární jednotky)
  2. FUT (Follicular Unit Transplant).

FUE je dražší, protože zahrnuje přesun folikulárních jednotek po jedné, zatímco FUT zahrnuje přesun malého proužku vlasové pokožky z dárcovské oblasti a jeho nahrazení v přijímající oblasti lebky.

FUE umožňuje lékaři zajistit, aby vlasy vypadávaly přirozeně a aby linie vlasů byla co nejkrásnější.

Jaký je rozdíl mezi vypadáváním vlasů a plešatostí?

Vypadávání vlasů a plešatost jsou ve skutečnosti dva odlišné problémy.

Vypadávání vlasů může být vyvoláno řadou faktorů, včetně stresu, jídla, které jíte, některých léků a dokonce i způsobu mytí vlasů.

Skutečná “plešatost” je genetický problém, který se s věkem obvykle zhoršuje. Může začít v jakémkoli věku, dokonce i před dvacítkou.

Zajímavé je, že plešatost (která není jen problémem mužů, ale trpí jí i ženy) obvykle začíná na přední části hlavy a na temeni; zatímco vlasy na zadní části hlavy (na temeni) přestávají růst s nejmenší pravděpodobností, protože jsou geneticky naprogramovány tak, aby nevypadávaly.

Přečtěte si také: Kompletní průvodce transplantací vlasů

Kolik stojí transplantace vlasů v zahraničí?

Metoda FUE je účinná, ale bolestivě pomalá. A čas jsou peníze.

Metoda FUE nemůže trvat déle než 8 hodin denně. Pacient může potřebovat několik dní léčby. To vysvětluje, proč v Evropě můžete za léčbu vlasů na renomované klinice snadno zaplatit až 45 000 eur (i více!).

Metoda FUT je levnější. Spočívá v odstranění tenkého proužku vlasů ze zadní části hlavy, který se následně skryje spojením se zbývající pokožkou hlavy, čímž vznikne jizva. K vyplnění prořídlých míst v přední části hlavy jsou odebrány folikulární jednotky.

V roce 2011 Wayne Rooney údajně zaplatil 15 000 dolarů za svůj první zákrok na klinice v Manchesteru a provedl další zákrok, aby “vyplnil” nové oblasti.

Viz také: Transplantace vlasů pro hvězdy

Levné transplantace vlasů

Transplantace vlasů se stala nejoblíbenější operací v rámci lékařské turistiky. Turecko, Polsko a Maďarsko zaznamenávají výrazný nárůst počtu pacientů z Evropy.

Za tuto cenu získáte balíček all-inclusive: Letenky Taxi Hotel Operace

Ceny v Evropě se však staly mnohem konkurenceschopnějšími, protože se zvyšuje počet klinik, které tuto operaci nabízejí. V Paříži je ne méně než 75 klinik zaměřených na transplantaci vlasů. Kromě specializovaných klinik existuje více než 100 klinik zabývajících se vypadáváním vlasů, které nabízejí vše od masáží a léků až po akupunkturu ke zmírnění problému.

Stále více lidí vyhledává účinnou léčbu ve východní Evropě a Asii, kde mohou být ceny až o 90 % levnější než na klinikách v jejich domovské zemi.

Ve skutečnosti se poptávky po klinikách v zahraničí od roku 2016 do února 2017 meziročně více než zdvojnásobily (105% nárůst), a to zejména díky balíčkům All-Inclusive, které nabízejí kliniky v Turecku.

Co je to balíček All-Inclusive?

Balíček All-Inclusive nabízí lékařský zájezd s kontrolovanými výdaji:

  • Transfery z letiště do hotelu a z hotelu na kliniku
  • Léky před operací, během ní a po ní.
  • Ubytování ve 4hvězdičkovém nebo 5hvězdičkovém hotelu
  • Rodilý mluvčí
  • Bezplatné následné online služby

Tento typ balíčku umožňuje zájemcům o transplantaci vlasů metodou FUE nebo DHI naplánovat si cestu do Turecka s tím, že předem znají celkové náklady.

Fotografie před a po

Transplantace vlasů v zahraničí: kam jezdí Evropané?

Největší podíl na trhu zdravotní turistiky v oblasti léčby vlasů má Turecko. Je nejoblíbenější zahraniční destinací Evropanů. Přijímá 70 % světové poptávky po léčbě vlasů.

I když je to působivá statistika, rozpočtová omezení pacientů je nutí jezdit ještě dál a rezervovat si cesty do Indie a Thajska za levnějšími zákroky.

Blíže k domovu začaly tureckým klinikám konkurovat také Španělsko a Česká republika, které nabízejí balíčky lékařské turistiky all-inclusive, které zahrnují ubytování, transfery z letiště do hotelu na kliniku a pro větší jednoduchost i následné kliniky v Evropě.

Chirurgická transplantace vlasů je velmi zajímavé téma, které přitahuje pozornost stále více mužů. S nárůstem poptávky po léčbě vlasů bude toto odvětví pokračovat v růstu…

Videoreportáž o vlasových implantátech :

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️