All-on-4 a Tunisie

Cena vše na 4 tunisie 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o all-on-4 v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše tipy pro úspěšné all-on-4 v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o all-on-4 v Tunisku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena all-on-4 v Tunisku

Průměrná cena operace all-on-4 v Tunisku činí 2 800 EUR. Zákrok se provádí v lokální anestezii a trvá jeden týden se třemi návštěvami u zubaře. Délka pobytu je 7 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

PostupCena Tunisko
All-on-42800 €

Co je all-on-4 v Tunisku?

Pokud jste přišli o zuby, ať už v důsledku nemoci nebo úrazu, může být zvážení celoústních zubních implantátů velmi vítaným řešením.

Když chybí zuby, ovlivní to mnoho věcí. Nejenže jste ztratili schopnost správně žvýkat a jíst, ale může se změnit tvar vašeho obličeje a můžete vypadat mnohem starší, než ve skutečnosti jste. Ovlivněna bude také vaše řeč. Naši zubní lékaři vám však pomohou pomocí sofistikovaného ošetření zubními implantáty, které vám vrátí úsměv, a místo toho, abyste se trápili dlouhé měsíce, lze vše zvládnout během jediného dne.

Ať už budete mít 4 nebo 6 zubních implantátů, postup bude stejný. Do čelistní kosti budou zavedeny čtyři nebo šest implantátů. Tyto titanové abutmenty pak budou sloužit jako kořeny pro nové zuby, které budou upevněny nad implantáty.

Léčba pomocí implantátů all-on-4 v Tunisku zahrnuje umístění 4 nebo 6 implantátů do čelistní kosti. Titanové kovové abutmenty budou kořeny vašich nových zubů, které budou připevněny na tyto implantáty.

ZUBNÍ IMPLANTY – All on 4 a All on 6

V současné době jsou zubní implantáty “all-on-4” nebo “all-on-6” dvě možnosti ošetření, které se často označuje jako “zuby za den”. Toto ošetření je určeno všem, kterým chybí několik zubů, a dokáže problém vyřešit během jediného dne tím, že nahradí zuby v horním a dolním oblouku. Náhrada se provádí pomocí fixního můstku, který je připevněn k vašim zubním implantátům.

Viz také: Ošetření All-on-4 v Turecku

Tato léčba je oblíbená zejména proto, že pacienti nemusí zůstat delší dobu bez zubů, protože celá léčba je provedena během jediného dne. Pro ty, pro které je důležité, aby jejich život, řeč a stravování byly co nejméně ovlivněny, může být toto ošetření ideálním řešením.

JAKÉ JSOU VÝHODY?

  • Prvním krokem je pečlivé naplánování ošetření s vaším zubním lékařem tak, aby vám nové zuby mohly být nasazeny ještě týž den a váš nový úsměv se mohl objevit již po několika hodinách.
  • Oblouk nebo sadu zubů podpírá pouhých 6 nebo 4 implantáty, což představuje finanční výhodu oproti alternativě osmi až deseti implantátů.
  • Toto řešení chybějících zubů je nejblíže tomu, abyste měli zpět své vlastní zuby.
  • Delší implantáty se často používají u osob s menším množstvím kosti a vyhýbají se nutnosti kostního štěpu.
  • Zubní implantáty samozřejmě vyžadují řádnou péči a údržbu, ale na rozdíl od zubních náhrad u nich nehrozí problémy s opotřebením, uvolněním, sklouznutím nebo třením o dásně.
  • Ošetření je velmi rychlé, s výsledky v ten samý den.
  • Tato řešení mohou být účinná i ve složitějších případech, pro které by dříve žádné podobné řešení nebylo možné.

POSTUP

Před zahájením jakéhokoli ošetření vás náš zubní lékař důkladně vyšetří, aby se ujistil, že existuje dostatečná kostní hmota pro ukotvení sloupků. V této fázi může být nutné podstoupit rentgenové vyšetření nebo CT vyšetření k získání potřebných informací. Umístění implantátů All-on-4 v Tunisku je nejúspěšnějším zákrokem díky důkladnému plánování a práci, která se provádí před umístěním mladých implantátů. Jsme pyšní na velmi vysokou úspěšnost implantátů.

  • Před zákrokem bude zhotoven model vašeho chrupu nebo předchozího stavu chrupu, který může být vylepšen a upraven podle vašich potřeb.
  • Na začátku zákroku provede zubní lékař malé řezy v dásni, aby mohl vložit titanové abutmenty.
  • V této fázi bude k implantátu připojena sada dočasných zubů.
  • Jakmile se zubní lékař ujistí, že kost zregenerovala a rány způsobené řezy se zahojily, může léčba začít.
  • Přibližně po 4 až 6 měsících bude nasazena konečná protéza. Zubní implantáty jsou funkčně i esteticky k nerozeznání od přirozených zubů.

PÉČE PO IMPLANTACÍCH

Péče o nově vsazené implantáty není náročná. Zuby si budete nadále čistit běžným standardním zubním kartáčkem a používat zubní nit. Obdržíte kompletní pokyny, jak o své nové implantované zuby pečovat. Budete také chodit na pravidelné kontroly, aby vám zubní lékař mohl zkontrolovat ústa a ujistit se, že implantáty správně fungují.


Máte problém s výběrem správné kliniky za nejlepší cenu? Náš bezplatný koordinátor vám pomůže, aby vaše operace v Tunisku byla úspěšná. Požádejte nás o bezplatnou cenovou nabídku.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️