Metoda ROPA ve Španělsku

cenová metoda ropa španělsko 1
Napsal Émilie

Metoda ROPA v Barceloně ve Španělsku je vynikající volbou pro lesbické páry, které chtějí založit rodinu, a umožňuje každé z partnerek podílet se na procesu těhotenství.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o metodě ROPA ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Sommaire
 [show]

    Cena metody ROPA ve Španělsku

    Průměrná cena metody ROPA ve Španělsku v Barceloně je 4800 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 4400 eur do 5000 eur.

    PMACena v eurech
    IVF ICSI3100 eur
    IVF ICSI Dárcovství vajíček3800 eur
    IVF ICSI Dvojí darování vajíček4100 eur
    IVF ICSI Darování spermií3200 eur
    Dárcovství spermií800 eur
    Vitrifikace vajíček2600 eur
    Umělé oplodnění1000 eur
    Darování embryí3150 eur
    Technika ROPA (sdílené mateřství)4800 eur
    Zaručené nebo hrazenétěhotenství 15 000 eur

    Co je metoda ROPA?

    Španělské kliniky v Barceloně vám nabízejí nejen nejlepší odborníky, ale také nejkomplexnější a nejinovativnější léčebné postupy, jako je například reciproční IVF pro lesbické páry (metoda ROPA). Tento postup je vynikající volbou pro lesbické páry, které si přejí založit rodinu, a umožňuje každé z partnerek podílet se na procesu otěhotnění.

    JAK FUNGUJE RECIPROČNÍ IVF METODOU ROPA VE ŠPANĚLSKU?

    Reciproční IVF pro lesbické páry funguje stejně jako standardní IVF. Metoda ROPA v Barceloně, známá také jako “sdílené mateřství”, znamená “příjem oocytů od partnerky”. Spolu s umělým oplodněním je IVF s darováním spermatu obvyklou léčbou první volby pro páry stejného pohlaví, které chtějí založit rodinu.

    Reciproční IVF se od standardního IVF liší tím, že umožňuje oběma partnerům fyzicky se podílet na početí jejich dítěte. Jeden z partnerů poskytne vajíčka, která budou použita při IVF, zatímco druhý partner bude nositelem těhotenství, když budou výsledná embrya přenesena do jeho dělohy. Oba partneři hrají při budování rodiny důležitou roli: jedna žena je biologickou matkou dítěte (poskytuje vajíčka), zatímco druhá je těhotnou matkou (přenáší těhotenství a porodí dítě).

    Kliniky ve Španělsku vyvinuly metody pro stanovení očekávané úspěšnosti vaší léčby neplodnosti. Je bezplatná a výsledky studie obdržíte předem a vždy před zahájením léčby, abyste si byli plně vědomi svých šancí na dosažení pozitivního výsledku při každém léčebném cyklu.

    METODA ROPA VE ŠPANĚLSKU KROK ZA KROKEM

    Metoda ROPA ve Španělsku umožňuje dvěma ženám sdílet proces porodu a zahrnuje následující fáze:

    1. STIMULACE VAJEČNÍKŮ U PARTNERKY, KTERÁ POSKYTUJE VAJÍČKA

    Partnerka poskytující vajíčka podstoupí cyklus stimulace vaječníků a postup odběru vajíček, který je totožný se standardními postupy IVF. Ovariální stimulace zahrnuje použití hormonů k produkci několika vajíček. V přirozeném menstruačním cyklu žena produkuje pouze jedno vajíčko. Léky na podporu plodnosti se používají ke stimulaci vaječníků, aby produkovaly více vajíček. To znamená, že lze odebrat více vajíček k oplodnění.

    Díky většímu počtu oplozených vajíček bude k dispozici větší výběr embryí, která lze použít při léčbě. Pravidelně se budou provádět ultrazvuková vyšetření a v některých případech i hormonální krevní testy, aby se sledoval růst folikulů a zajistila optimální reakce na stimulaci.

    2. VYDÁNÍ VEJCOVEK

    Jakmile folikuly dosáhnou určité velikosti měřené ultrazvukem, bude vám podán jiný hormon, který pomůže vajíčkům dozrát. Přibližně po 36 hodinách jsou vaše vajíčka připravena k odběru. Odběr vajíček se provádí na operačním sále v lehké anestezii (sedace), abyste se cítila zcela pohodlně a necítila během zákroku žádnou bolest.

    Odběr vajíček trvá jen asi 10 až 15 minut. Provádí se pod ultrazvukovou kontrolou, aby bylo možné zobrazit dutinu děložní a dostat se k vaječníku a folikulům. Zákrok je prakticky bez rizika.

    3. OPLODNĚNÍ A KULTIVACE EMBRYÍ

    Odebraná vajíčka se v laboratoři pomocí malé sterilní pipety (skleněné trubičky) smíchají se spermiemi vašeho partnera nebo případně dárce. Následující den se zkontroluje, zda byla oplodněna (oplodněné vajíčko se nazývá zygota).

    4. PARTNER, KTERÝ BUDE TĚHOTENSTVÍ PŘENÁŠET

    Partnerka, která bude těhotenství nosit, je připravena na přenos embrya. Podstoupíte jednoduchý, přímý zákrok, který připraví vaši dělohu a endometrium (vnitřní výstelku dělohy) na přenos embrya. Tato léčba pomůže udržet Vaši dělohu v dobrém stavu, dokud nedojde k přenosu. Budete dostávat léky (běžně známé jako hormonální substituční terapie), které zahušťují sliznici vaší dělohy. Bude nutné provést několik kontrol, aby se zajistilo, že příprava probíhá dobře.

    Oba partneři musí synchronizovat své menstruační cykly. Pokud synchronizace není možná, lze vytvořená embrya zmrazit a přenést partnerce během následné hormonální přípravy.

    5. PŘENOS EMBRYÍ

    Transfer embryí je posledním rozhodujícím krokem v procesu dosažení těhotenství po oboustranném IVF. Transfer embryí je rozhodující fází postupu a obvykle se provádí 72 hodin (3 dny) po odběru vajíček. Při jednom zákroku se přenesou maximálně dvě embrya.

    Proces přenosu embryí je velmi jednoduchý a provádí se na operačním sále, stejně jako odběr vajíček. Embrya jsou do dělohy umístěna pomocí tenké, ohebné trubičky (katétru pro přenos embryí), která nepoškozuje reprodukční trakt (sliznici dutiny děložní). Přenos embryí je bezbolestný a nevyžaduje sedativa ani anestetika.

    Využijte bezplatné vyhodnocení!

    Na vyžádání a
    bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

    Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

    Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

    O autorovi

    Émilie

    Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

    ‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️