Cena zubního můstku v Tunisku

ceny zubních můstků v Tunisku 1
Napsal William

Vše, co potřebujete vědět o zubních můstcích v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné zubní můstky v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o zubních můstcích v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu zdravotnického pracovníka.

Cena zubního můstku v Tunisku

Průměrná cena zubního můstku v Tunisku je 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 420 eur do 580 eur.

PostupCena Tunisko
Zubní můstek500 €

Co je to zubní můstek?

Zubní můstek v Tunisku je běžně používaná stomatologická pomůcka, která se skládá z jednoho nebo více umělých zubů vyrobených z pryskyřice nebo porcelánu, které nahrazují chybějící přirozené zuby. Můstek, často označovaný jako výplň mezer, umělý chrup nebo částečná zubní protéza, je spojen s korunkami, které zařízení ukotvují k přirozeným zubům.

Korunka může pokrývat dva nebo více zubů, aby byl můstek řádně zajištěn a umělé zuby držely na svém místě. Pokud nejsou k dispozici přirozené zuby, může vám zubní lékař doporučit implantaci zubů na obou stranách, aby můstek držel na místě.

Co můžete očekávat během instalace

Poté, co se svým zubním lékařem určíte, že zubní můstek je nejlepším řešením pro náhradu chybějících zubů, začne váš zubní lékař připravovat kotevní zuby neboli opěrky. Toto předběžné ošetření se obvykle provádí v místním znecitlivění a proces se obvykle nepovažuje za bolestivý.

Při druhé návštěvě vám bude můstek nasazen. Bezprostředně po nasazení můstku vám může nový můstek připadat objemný, ale tento pocit by se měl zmenšit, jakmile si na novou protézu zvyknete. Třetí a závěrečná kontrolní prohlídka umožní vašemu zubnímu lékaři zkontrolovat můstek a provést případné úpravy, pokud pocítíte nepohodlí nebo bolest.

Údržba a následná kontrola

Údržba zubního můstku se příliš neliší od údržby vašich přirozených zubů. Americká dentální asociace doporučuje pravidelné čištění zubů zubním kartáčkem s měkkými vlákny po dobu dvou minut každý den. Pravidelné čištění zubní nití také pomáhá předcházet onemocnění dásní a zubnímu kazu.

Při používání můstku byste měli zubní nití procházet kolem svých přirozených zubů a pohybovat se s ní mezi základnou můstku a dásní.

Zubní nit jednou denně je nejúčinnějším způsobem odstranění plaku a nečistot ze spodní strany můstku. Tradiční dentální nit může být dostačující, ale mnoho pacientů s rovnátky dává přednost pohodlí Waterpiks.

Související náklady

Zubní můstky v Tunisku jsou jednou z cenově nejdostupnějších možností náhrady chybějících zubů a je také pravděpodobnější, že budou hrazeny z vašeho zubního pojištění.

V průměru může zubní můstek stát 500 až 1 200 USD za zub, zatímco zubní implantát může stát 1 000 až 3 000 USD za zub. Váš zubní lékař vám pomůže najít nejlepší řešení pro váš rozpočet.

Zubní můstky nejsou trvalým řešením

Při správné údržbě může kvalitní zubní můstek vydržet desítky let. Zbytečnému poškození lze předejít tím, že se vyhnete žvýkání žvýkaček a konzumaci tvrdých potravin, jako jsou ořechy, zmrzlina a tvrdé sladkosti.

Dokonalá ústní hygiena a pravidelné návštěvy zubního lékaře pomohou udržet vaše umístění pohodlné, čisté a trvanlivé. Přestože je zubní můstek odolný, není považován za trvalé řešení chybějících zubů.

Další možnosti náhrady chybějících zubů

Pro trvalejší a méně omezující řešení náhrady chybějících zubů mohou být možností, kterou je třeba zvážit, zubní implantáty. Jednou z nejdůležitějších výhod zubních implantátů je, že méně zatěžují okolní zuby a zároveň podporují strukturu kosti a zdraví dásní. Obecně platí, že kvalitní zubní implantát může vydržet celý život.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️