Cena plastické operace břicha v Tunisku

břicho tuck tunisia 1 cena
Napsal Erika

Vše, co potřebujete vědět o plastické operaci břicha v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše tipy pro úspěšnou plastiku břicha v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o Tummy Tuck v Tunisku a pomůže vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Cena operace Tummy Tuck v Tunisku

Průměrná cena operace Tummy Tuck v Tunisku v Tunisu je 1700 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1500 do 1900 eur.

ZákrokCena Tunisko
Tummy tuck1700 €

Co je to plastika břicha?

Hubnutí, těhotenství a stárnutí jsou jen některé z důvodů, proč kůže ztrácí svou pružnost a může vést k povislá kůže na břiše. Tummy tuck v Tunisku, známý také jako abdominoplastika, je účinný kosmetický chirurgický zákrok, který odstraňuje přebytečnou kůži a tuk, aby se dosáhlo pevnějšího a ploššího břicha.

Plastická operace břicha v Tunisku je nejvhodnější pro osoby, které dosáhly své cílové hmotnosti, a není účinnou strategií hubnutí. Pokud si myslíte, že by plastika břicha mohla být pro vás tou správnou volbou, objednejte si schůzku s naším zkušeným lékařským týmem, kde s vámi probereme vaše individuální potřeby a poskytneme vám odborné poradenství.

Co se děje během operace břicha?

Chirurg vám provede řez v dolní části břicha, obvykle pod linií bikin. To mu umožní odstranit přebytečnou kůži nebo tuk a zpevnit svaly, abyste získali pevnější a plošší vzhled. Úplná plastika břicha v Tunisku vyžaduje také řez kolem pupku, aby se změnila jeho poloha.

Tento zákrok se provádí v celkové anestezii a můžete očekávat, že po něm strávíte jednu nebo dvě noci v nemocnici.

Co mohu očekávat od procesu hojení?

Bezprostředně po operaci břicha počítejte s bolestí a otokem. Je důležité dát si několik týdnů na odpočinek, hojení a ujistit se, že nevyvíjíte žádnou fyzickou námahu, která by mohla poškodit stehy nebo vaše nové bříško.

Náš zdravotnický personál vás připraví na to, co vás čeká, a poskytne vám léky na zvládnutí případných potíží. Bude trvat několik týdnů, než se vaše tělo zotaví a než budou výsledky plastiky břicha plně viditelné.

V nemocnici vám také poskytnou speciální kompresní oděv, který budete nosit po stanovenou dobu.

Jak velká bude jizva?

V místě řezu zůstane jizva, ale chirurg udělá vše pro to, aby ležela pod linií bikin, a nebyla tedy okamžitě viditelná, když budete mít na sobě spodní prádlo nebo plavky.

Časem a vhodným sledováním tato jizva zmizí a vy se vrátíte k normálnímu odstínu kůže.

Co je to mini plastika břicha?

Mini břišní plastika zahrnuje pouze řez v podbřišku, v podobné pozici jako při císařském řezu. V okolí pupku se nevede žádný řez, protože není třeba s pupkem hýbat. Chirurg tak může zpevnit břišní svaly a odstranit kůži pouze z dolní části břicha.

Měl/a bych se rozhodnout pro mini Tummy Tuck?

Vhodným kandidátem pro mini Tummy Tuck na rozdíl od kompletní operace břicha můžete být, pokud se vaše nežádoucí nadbytečná kůže nachází pouze v dolní polovině břicha, tj. pod pupkem.

Vhodní kandidáti na mini i full tummy tuck by měli být spokojeni se svou současnou váhou a mít dobré fyzické zdraví.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️