Liposukce břicha v Tunisku

liposukce břicha 1
Napsal Manuella

Vše, co potřebujete vědět o liposukci břicha v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšnou plastiku břicha v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o liposukci břicha v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje rady odborného lékaře.

Kolik stojí liposukce břicha v Tunisku?

Průměrná cena liposukce břicha v Tunisku je 1 700 EUR. Tato cena zahrnuje doprovod překladatele, transfer z letiště do hotelu, operaci, podpůrný pás a pooperační sledování.

Zákrok se provádí v celkové anestezii a trvá 1 hodinu. Pacient zůstává v nemocnici 7 dní a 1 noc. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

PostupCena Tunisko
Liposukce břicha1700 €

Kompletní průvodce liposukcí břicha v Tunisku

Pokud vás už nebaví sportovat a držet řadu různých diet, aniž byste dosáhli nějakého výsledku na tom malém bříšku, které prostě nechce zmizet, liposukce břicha v Tunisku je tu pro vás.

Tato operace břicha odstraní přebytečný tuk a tu nevzhlednou malou bouli na břišním pásu. Provádí ji zkušení chirurgové a umožní vám také zapracovat na plochém břiše nebo na těch pověstných čokoládových tyčinkách. A pokud se rozhodnete pro liposukci břicha v Tunisku, to vše vám bude k dispozici za nejlepší možnou cenu. V zemi jsou nízké ceny a 99,9 % uspokojivých výsledků.

Co je to plastika břicha?

Liposukce břicha je chirurgický zákrok, který se používá ke zbavení nevzhledných válečků a přebytečného tuku na břiše. Provádí se na operačním stole a spočívá právě v odsátí nepoddajného tuku na břiše s cílem vytvarovat břicho a odstranit nedokonalosti. Tato kosmetická operace se provádí z čistě estetických důvodů.

Co liposukce břicha není: operace k odstranění viscerálního tuku v důsledku nadváhy nebo obezity.

Různé techniky liposukce břicha

Liposukce břicha zahrnuje několik technik. Můžete si vybrat mezi :

  • Liposukci: která spočívá v jednoduchém odsátí přebytečného břišního tuku.
  • Šetrná liposukce: ideální pro odstranění malého, těžkého břicha a malého množství tuku.
  • Vaser lipo: která využívá ultrazvukovou technologii ke zničení přebytečných tukových buněk.

Chirurg po konzultaci rozhodne, která technika je nejvhodnější.

Une femme avec une bedaine
Žena s bříškem

Pro koho je liposukce břicha v Tunisku určena?

Liposukce břicha je rekonstrukční operace určená k vyhlazení břicha. Ideálními profily pro liposukci břicha jsou proto :

  • Muži nebo ženy s lokalizovaným nadbytkem tuku: madla lásky, sedlové vaky atd
  • Ženy s nadbytečným tukem nebo uvolněnou kůží po opakovaných těhotenstvích.
  • Muži nebo ženy, kteří se nemohou zbavit tuku, který jim na břiše zůstal po dietě nebo hubnutí.
  • Lidé s průměrným BMI, stabilní hmotností a kůží, která si zachovala svou pružnost.

Jak se liposukce břicha v Tunisku provádí?

Liposukce břicha v Tunisku je kompletní plastická a estetická operace. O všechny zahraniční pacienty, kteří chtějí přijet do Tuniska na operaci, bude postaráno od A do Z: transfer z letiště do hotelu, ubytování a pobyt v nemocnici, lékařská a jazyková pomoc, ošetření a léky, pooperační sledování atd.

Operaci provádějí zkušení chirurgové, a to moderními a inovativními metodami, bez rizik a nežádoucích účinků na zdraví.

Před operací

Než přistoupíte k liposukci břicha, je nutná úvodní konzultace s vaším chirurgem a anesteziologem. Během této schůzky chirurg vyšetří vaše tělo a určí oblasti, které mají být ošetřeny. Samotná operace sice není složitá, ale vyžaduje přesnost. Proto je důležité pečlivě ohraničit oblasti, které mají být ošetřeny.

Během této schůzky vám plastický chirurg také vysvětlí všechna opatření, která je třeba přijmout, aby byl zákrok snazší a úspěšnější. Tím je myšleno vysazení některých léků a přijetí zdravé, vyvážené stravy.

Během operace

V den operace se o vás postará kompetentní a pozorný lékařský tým. Operace se obvykle provádí v celkové anestezii. Pro šetrnou liposukci na malé ploše však lze použít i lokální anestezii. Operace trvá 1 až 2 hodiny.

  • Při liposukci břicha chirurg nejprve provede řez. Pomocí chirurgického fixu určí ideální místo pro řez. Po dezinfekci této oblasti může být řez proveden.
  • Chirurg poté zavede pod kůži jemné kanyly, které připojí k odsávacímu zařízení. Poté odsává veškerý potřebný tuk.
  • Po odsátí tuku chirurg řez uzavře stehy. Jizvu zajistí obvazem. Chirurg může nad ošetřovanou oblast umístit drenážní systém. To však není vždy automatické.
  • Velmi často si pacienti přejí využít této operace k operaci jiných částí těla. Není proto neobvyklé, že ženy kombinují liposukci břicha s liposukcí stehen. Ani muži nezůstávají pozadu, neboť liposukci využívají k provedení liposkulptury.
Bourrelet abdominal sur une femme
Břišní tuk u ženy

Po operaci

Po operaci je nutný pobyt na klinice přes noc a následně 2 až 3 dny odpočinku, abyste se řádně zotavili. Jsou předepsány léky proti bolesti a jsou naplánovány pravidelné kontroly u chirurga. Může nastat období rekonvalescence.

Bezpečnostní opatření po liposukci břicha v Tunisku

Po operaci břicha musí pacient :

  • Nosit kompresní korzet, aby se usnadnil krevní oběh a zabránilo se vzniku otoků a hematomů.
  • Jíst zdravou, vyváženou stravu, aby se zabránilo přibývání na váze.
  • Přijmout zdravý životní styl, bez stresu a s kvalitním spánkem, protože tuk lokalizovaný na břiše je obvykle způsoben stresem a hormonální nerovnováhou.
  • Po několika týdnech začnětecvičit, abyste si udrželi harmonickou postavu, zpevnili tělo a podpořili stažení kůže.
Tracés du chirurgien sur le ventre d'un patient
Chirurgické stopy na břiše pacienta

Kolik stojí liposukce břicha v Tunisku?

Tunisko patří mezi země, kde se liposukce břicha provádí za nižší cenu. Za plnou úhradu operace břicha byste měli počítat s částkou mezi 1 500 a 2 200 EUR.

Tato částka zahrnuje samotnou operaci, ale také péči během pobytu, pooperační sledování, léky atd. Cena se liší podle řady faktorů.


Pokud se neumíte rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu. Vyžádejte si cenovou nabídku na míru pro váš projekt plastické operace břicha v Tunisku. Získejte přístup k nejlepší péči poskytované nejlepšími klinikami.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️