Ultrazvuková rinoplastika ve Španělsku

ultrazvuková rinoplastika barcelona 2

Vše, co potřebujete vědět o ultrazvukové rhinoplastice ve Španělsku! Jaká je průměrná cena v Madridu nebo Barceloně? Naše rady pro úspěšnou ultrazvukovou rinoplastiku ve Španělsku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o ultrazvukové rhinoplastice ve Španělsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena ultrazvukové rinoplastiky ve Španělsku

Cena ultrazvukové rinoplastiky ve Španělsku, v Madridu nebo Barceloně, je 3 500 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena balíčku all-inclusive může pohybovat od 2 800 do 3 900 eur.

Ultrazvuková rinoplastika3500 €

Španělsko je preferovanou destinací pro cesty za lékařskou péčí. Rhinoplastika je jednou z nejoblíbenějších operací kosmetické chirurgie ve Španělsku a ultrazvuková technika je stále populárnější. A není to náhoda: trvale odhalený nos uprostřed obličeje je pro mnoho lidí zdrojem komplexů.

V posledních zhruba deseti letech byla vyvinuta nová technika rinoplastiky, která lépe splňuje očekávání pacientů: ultrazvuková rinoplastika.

Co však tato operace obnáší? Pro koho je určena? A proč je lepší jet na ni do Španělska? Podívejme se na hlavní body, které je třeba mít na paměti.

Co je to ultrazvuková rhinoplastika?

Zatímco cílem tradiční rinoplastiky je zlomení kostí za účelem změny tvaru nosu, ultrazvuková rinoplastika je mnohem šetrnější a přesnější technika.

Místo tradičních kladívek, rašplí a dlát se používají miniaturní nástroje: právě jejich oscilace na ultrazvukové frekvenci vyhlazuje kostní strukturu nosu, přičemž se zachovává trvalá vizuální kontrola nad místem operace.

Ultrazvuková rinoplastika nabízí oproti tradičním technikám řadu výhod. Například omezuje krvácení tím, že zachovává tkáně v okolí nosu (kůži, sliznici, cévy atd.).

Tato metoda také nabízí větší přesnost, protože chirurg může během operace vidět celou nosní pyramidu. Může také velmi přesně kontrolovat linii zlomeniny, aby se vyhnul nežádoucím zlomeninám.

To vše samozřejmě znamená, že výsledek je mnohem příjemnější a přirozenější než u tradiční techniky, a proto se pro ni každoročně rozhodne tolik lidí.

Komu může ultrazvuková rinoplastika prospět?

Stejně jako všechny plastické a estetické operace je i ultrazvuková rinoplastika určena lidem, kteří mají komplex z tvaru svého nosu. Tato operace jim může pomoci získat zpět sebevědomí a postupně zlepšit kvalitu jejich společenských vztahů.

Konkrétněji je tato metoda vhodná zejména pro provedení změn na hřbetu nosu, kde je asymetrie nebo nepravidelnost.

Minimálně invazivní a netraumatická povaha tohoto chirurgického zákroku je také vhodná pro ošetření křehkých nosů a nosů s četnými úrazy.

Závěrem je třeba poznamenat, že nos lze operovat až po dokončení růstu, tj. mezi 16. a 18. rokem věku. Přestože tuto operaci mohou využít i kuřáci, měli by se zhruba měsíc před operací zdržet kouření, aby se omezily pooperační komplikace.

Postup ultrazvukové rinoplastiky

Ať už podstoupíte operaci v Evropě nebo kdekoli jinde na světě, postup ultrazvukové rinoplastiky zůstává v podstatě stejný: zde jsou uvedeny hlavní fáze.

Před operací: konzultační návštěva

Stejně jako u každé jiné plastické operace začnete setkáním s chirurgem během úvodní konzultace. Ten s vámi poté provede celkové zhodnocení, aby mohl sestavit operační plán přizpůsobený vaší situaci.

Během této návštěvy můžete lékaři vysvětlit, co byste chtěli na svém nose změnit, jaké máte pochybnosti a zeptat se na všechny otázky týkající se operace.

Chirurg poté posoudí proveditelnost vašeho projektu a povede vás k řešení, které splní vaše očekávání, přičemž zohlednípůvodní anatomii vašeho nosu.

Tato konzultace bude také příležitostí ke zhodnocení vašeho zdravotního stavu, abyste se ujistili, že nemáte žádné patologické stavy (zejména dýchacích cest), které by vám bránily v podstoupení rinoplastiky.

Pomocí softwaru pro zpracování obrazu pak chirurg provede simulaci(morfing), aby vám poskytl představu o požadovaném výsledku.

Mezi touto první návštěvou a operací pak uplyne minimálně 15 dní, abyste měli čas promyslet si plán předložený chirurgem.

Samotná operace

V den operace se budete muset dostavit asi dvě hodiny předem, abyste byli uvedeni do celkové anestezie. Chirurg vám poté provede předoperační označení sterilním fixem a vstříkne vám do nosu sérum, které omezí krvácení a zajistí bezbolestnost operace.

Na začátku operace bude odstraněn kožní obal, aby se odhalily kostěné a chrupavčité struktury vašeho nosu. Poté chirurg přistoupí k úpravě tvaru nosu: kosti budou obroušeny, vyhlazeny nebo vyleštěny v závislosti na požadovaném výsledku.

Na konci operace bude kožní obal uzavřen velmi jemnými stehy, poté vám bude na hřbet nosu nasazena podpůrná dlaha s knoty v nosních dírkách nebo bez nich. V závislosti na postupech prováděných chirurgem trvá operace 1? až 3 hodiny.

Pooperační sledování

Po operaci ultrazvukové rinoplastiky zůstanete několik hodin na pozorování, než budete moci odejít domů. Často se však doporučuje strávit noc na klinice, abyste se mohli zotavit v co nejlepších podmínkách.

Dlahu si pak budete muset ponechat 7 až 10 dní, než vám ji chirurg odstraní. Prameny se odstraňují několik hodin po operaci.

Abyste nezpomalovali proces hojení, nepokoušejte se odstraňovat strupy z řezů ve sliznici: během několika týdnů samovolně zmizí. První měsíc po operaci byste se také měli vyhnout sportovním aktivitám a lázním.

Kolik stojí ultrazvuková rhinoplastika ve Španělsku?

Průměrná cena ultrazvukové rinoplastiky v Madridu nebo Barceloně je 4 000 eur. Tato cena zahrnuje náklady na hospitalizaci, chirurga, předoperační vyšetření, dlahu, léky a pooperační sledování.

Závěr

Naše týmy s vámi budou na každém kroku, od příjezdu na letiště až po pooperační vyšetření, takže můžete s naprostým klidem podniknout všechny potřebné kroky. Pokud podniknete první kroky na vlastní pěst, nezapomeňte se podívat na :

  • Pověst kliniky
  • Kvalifikaci chirurga
  • Názory bývalých pacientů

Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️