Cena kočičích očí v Tunisku

cat eyes tunisia prize 1
Napsal Laura

Vše, co potřebujete vědět o kočičích očích v Tunisku! Jaká je průměrná cena v Tunisu? Naše rady pro úspěšné kočičí oči v Tunisku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o kočičích očích v Tunisku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných tuniských chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena operace kočičích očí v Tunisku

Průměrná cena operace Cat Eyes v Tunisku v Tunisu je 2000 eur. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1800 eur do 2200 eur.

ZákrokCena Tunisko
Kočičí oči2000 €

Co je operace kočičích očí?

Cat Eyes, běžně známá jako operace kočičích očí nebo kantoplastika, je jemný kosmetický zákrok, jehož cílem je prodloužit oční otvor a zároveň zvýšit vnější koutek, čímž se dosáhne mandlového a svůdnějšího vzhledu.

Kdo potřebuje operaci kočičích očí?

Téměř ve všech případech je lifting kočičích očí volitelným kosmetickým zákrokem, který pacientům pomáhá dosáhnout atraktivnějšího tvaru očí. Muži a ženy, kteří mají nápadně kulatý oční otvor nebo rotaci vnějšího oka směrem dolů, mohou mít z této revoluční operace prodloužení očí prospěch.

Jak operace kočičích očí probíhá?

Během operace kantoplastiky v Las Vegas, kterou lze často provést v lokální anestezii, lékař s mimořádnou přesností zvedne vnější oční koutek v místě, kde se stýkají oční víčka, oficiálně nazývané kantus. Obvykle se ve vnějším koutku oka provede malý řez, který umožní chirurgovi přístup k pod ním ležícím strukturám, včetně šlachy kanthalu. Chirurg šlachu opatrně přeřízne, natáhne a vytáhne do vyšší polohy a před uzavřením řezu ji zajistí stehy.

Jak dlouhá je doba rekonvalescence po operaci kočičích očí v Tunisku?

Oční lifting, Cat Eyes nebo kantoplastika, je považován za relativně minimálně invazivní zákrok, bez dlouhé doby rekonvalescence. Určité nepohodlí, otoky a minimální modřiny jsou normální a očekávají se během 1-2 týdnů po operaci, ale většina pacientů se cítí dostatečně jistě, aby se zhruba po týdnu vrátila do práce a k dalším společenským aktivitám.

Je nezbytné, aby pacienti pečlivě dodržovali pooperační pokyny svého chirurga, aby bylo zajištěno správné hojení a ideální výsledky. Tyto pokyny mohou zahrnovat spaní na zádech, vyhýbání se únavě očí a nošení brýlí místo kontaktních čoček.

Vznikají po liftingu kočičích očí nějaké jizvy?

Stejně jako u každého zákroku, který vyžaduje řez, bude mít i lifting kočičích očí za následek určitý stupeň jizvení. Kromě toho jsou řezy používané při kantoplastice extrémně malé a výsledné jizvy jsou často nepostřehnutelné i pro samotné pacienty.

Jaký je rozdíl mezi blefaroplastikou a kočičíma očima?

Jak blefaroplastika (operace očních víček), tak operace kočičích očí (kantoplastika) mají jedinečné výhody a mohou pomoci omladit celkový vzhled pacienta. Je však důležité pochopit rozdíly mezi jednotlivými zákroky, abyste mohli určit, který z nich vám pomůže dosáhnout vašich osobních cílů.

Blefaroplastika je často považována za zákrok proti stárnutí a může být použita ke zlepšení horních a/nebo dolních víček pomocí různých technik. Nejčastěji blefaroplastika zahrnuje ořezání přebytečné kůže z horního víčka a/nebo odstranění nadbytečného tuku pod očima, abyste získali mladistvější a živější vzhled.

Kantoplastika v Tunisku se naopak obvykle provádí u mladších pacientů, aby se změnil oční otvor, což vede k mandlovému nebo liščímu vzhledu očí. Z liftingu kočičích očí, blefaroplastiky nebo obou těchto zákroků však mohou těžit pacienti všech věkových kategorií. Mnoho pacientů se ve skutečnosti rozhoduje podstoupit více kosmetických zákroků na obličeji a očích během jedné operace, aby snížili náklady a dosáhli ještě výraznější proměny.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laura

Jmenuji se Laura. Od roku 2004 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Díky více než patnáctileté praxi v oboru mám rozsáhlé zkušenosti s psaním, překládáním a úpravou široké škály dokumentů, včetně vědeckých a lékařských výzkumných článků a konferenčních sborníků.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️