Cena bělení zubů v Maďarsku

bělení zubů Maďarsko 1
Napsal Erika

Bělení zubů v Maďarsku může být velmi účinný, ale jednoduchý způsob zesvětlení barvy zubů bez odstranění povrchu zubu. Nemění barvu zubů, ale zesvětluje stávající barvu.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o bělení zubů v Maďarsku a pomůže vám objednat se na zákrok u kvalifikovaných lékařů . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena bělení zubů v Maďarsku

Průměrná cena ošetření bělení zubů v Maďarsku v Budapešti je 190 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 140 eur do 240 eur.

PostupCena Maďarsko
Bělení zubů190 €

K čemu se bělení zubů používá?

Bělení zubů v Maďarsku může být velmi účinný, ale jednoduchý způsob zesvětlení barvy zubů bez odstranění povrchu zubu. Nemění barvu zubů, ale zesvětluje stávající barvu.

Co zahrnuje bělení zubů v Maďarsku?

Maďarský zubní lékař aplikuje na dásně chemickou bariéru, která je bude chránit během procesu bělení. Poté se na zuby nanese bělící roztok a chemická látka se aktivuje teplem nebo kombinací tepla a světla. Po dokončení procesu bělení se bariéra snadno odstraní vcelku. Pokud byl zub ošetřen u kořene, lze kanálek, v němž se dříve nacházel nerv, znovu otevřít a vložit do něj bělící přípravek.

Jak dlouho zákrok trvá?

Zákrok bělení zubů v Maďarsku obvykle trvá více než hodinu, ale váš zubní lékař vám poradí podle vašich konkrétních potřeb.

Budu s výsledky spokojen?

Výsledky bělení zubů v Maďarsku se mohou lišit v závislosti na původním odstínu zubů. Zuby mají tendenci v průběhu času mírně ztmavnout. Efekt vydrží přibližně 1 až 3 roky, i když někdy může trvat déle.

Kdy bělení nemusí fungovat?

Bělení zubů Hongriene může pouze zesvětlit barvu vašich stávajících zubů. Další možností je změna odstínu zubu na určitý odstín. Bělení funguje i na přírodních zubech. Není účinné na “falešné” zuby jakéhokoli druhu. Patří sem zubní náhrady, korunky a fazety. Pokud jsou zubní náhrady zabarvené nebo změnily barvu, možná by stálo za to navštívit zubaře v Budapešti a požádat ho o jejich vyčištění. Zabarvené fazety, korunky a zubní náhrady může být nutné vyměnit. I v tomto případě se obraťte na svého zubního lékaře.

Jak se starat o zuby po bělení zubů v Maďarsku?

Poraďte se se svým zubním lékařem, jak udržet barvu zubů a jaké přípravky jsou k dispozici pro udržení tohoto efektu. Je třeba posoudit životní styl každého člověka, ale dobrá ústní hygiena a pravidelné návštěvy hygienisty pomohou udržet efekt po delší dobu. Někteří lidé zjistí, že jejich zuby jsou prvních několik dní po ošetření citlivé, ale tato citlivost brzy zmizí. Váš zubní lékař vám poradí, jaké přípravky můžete proti této citlivosti používat.

Co zákrok obnáší?

V případě živého zubu stomatolog v Budapešti aplikuje bělící přípravek pomocí speciálně navržené vaničky, která se vkládá do úst jako štít na dásně. Chemická látka se poté aktivuje teplem nebo kombinací tepla a světla. Účinnou složkou přípravku je obvykle peroxid vodíku nebo karbamid peroxid. Pokud byl zub ošetřen u kořene, může být kanálek, v němž se dříve nacházel nerv, znovu otevřen a vložen bělící přípravek. V obou případech je třeba postup opakovat, dokud není dosaženo správného odstínu.

Jak dlouho zákrok trvá?

Nejprve budete muset dvakrát nebo třikrát navštívit svého zubního lékaře. Váš zubní lékař bude muset zhotovit chránič zubů a při první návštěvě bude muset pořídit otisky pro jeho zhotovení. Jakmile váš zubní lékař zahájí léčbu, budete v ní muset pokračovat doma. To znamená aplikovat bělidlo pravidelně po dobu 2 až 4 týdnů, vždy na 30 minut až 1 hodinu. Některé novější produkty však lze aplikovat až 8 hodin v kuse, což znamená, že uspokojivého výsledku lze dosáhnout již za týden.

Proč potřebuji bělení zubů?

Každý člověk je jiný a stejně jako se liší barva našich vlasů a pleti, liší se i barva našich zubů. Některé zuby mají nažloutlý nádech, jiné jsou spíše béžové a jen málokteré jsou skutečně “bílé”. Zuby také žloutnou s věkem a na povrchu se mohou zabarvit od potravin a nápojů, jako je čaj, káva a černý rybíz. Barvu zubů může ovlivnit také zubní kámen. Někteří lidé mohou mít skvrny i na vnitřní straně zubů. To může být způsobeno některými antibiotiky nebo drobnými prasklinami v zubech, které skvrnu absorbují.

Budu s výsledky v Maďarsku spokojen/a?

Výsledky ošetření se mohou lišit v závislosti na původním odstínu zubů. Zuby budou mít tendenci časem mírně ztmavnout. Efekt trvá přibližně 1 až 3 roky, i když někdy může trvat déle. Někteří lidé zjistí, že jejich zuby jsou prvních několik dní po ošetření citlivé, ale to po krátké době odezní.

Jak je to s domácími sadami?

Volně prodejné soupravy se nedoporučují, protože obsahují pouze malé množství peroxidu vodíku, což snižuje účinnost přípravku. Některé obsahují také mírné kyseliny, zatímco jiné jsou abrazivní. I když jsou tyto výrobky levnější, bělení je složitý léčebný postup a měl by ho provádět pouze zubní lékař po důkladném vyšetření a posouzení vašich zubů. Je velmi důležité dodržovat pokyny zubního lékaře a dbát na to, abyste se účastnili doporučených kontrolních návštěv.

Kdy bělení nemusí fungovat?

Bělení může pouze zesvětlit barvu vašich stávajících zubů. Další možností je změna odstínu zubu na určitý odstín. Bělení funguje i na přírodních zubech. Není účinné na “falešné” zuby jakéhokoli druhu. Patří sem zubní náhrady, korunky a fazety. Pokud jsou zubní náhrady zabarvené nebo změnily barvu, možná by stálo za to navštívit zubního lékaře a požádat ho o jejich vyčištění. Zbarvené dýhy, korunky a zubní náhrady může být nutné vyměnit. Opět se zeptejte svého zubního lékaře.

Co bělící zubní pasta?

V současné době je k dispozici několik bělicích zubních past, které lze zakoupit. Přestože nemají vliv na přirozenou barvu zubu, účinně odstraňují skvrny a zlepšují tak celkový vzhled zubu. Bělící zubní pasty mohou také pomoci udržet vzhled zubů poté, co byly profesionálně vyběleny.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Erika

Jmenuji se Erika. Po více než deseti letech, kdy jsem se věnovala lékařskému výzkumu, jsem se rozhodla od roku 2018 věnovat vědeckému a lékařskému psaní. Získala jsem odborné znalosti pokrývající různé oblasti, jako je kosmetická, zubní, bariatrická a oční chirurgie. Tento nový směr mi umožňuje podělit se o své znalosti.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️