All-on-4 v Turecku

vše na 4 Turquie pas chere 1
Napsal Manuella

All-on-4 v Turecku je léčebný postup nabízený společností Nobel Biocare. Systém All-on-4 využívá zubní implantáty k podpoře kompletní sady zubů na čelistní kosti.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o all-on-4 v Turecku a pomáhá vám rezervovat si operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí all-on-4 v Turecku?

Průměrná cena operace all-on-4 v Turecku je 2 500 EUR. Tato cena závisí na zdravotním stavu čelisti pacienta a počtu implantátů, které mají být voperovány. Zákrok se provádí v lokální anestezii a během 1 týdne léčby jsou 2 návštěvy. Délka pobytu v Istanbulu je 7 dní. Cena zahrnuje anestezii, operaci a léky. Konečný výsledek je viditelný okamžitě.

All-on-42500 €
All-on-64900 €
All-on-87000 €
Zubní implantáty (10)5000 €

Předmluva

Ztráta zubů, ať už je její příčina jakákoli, může být těžkým břemenem. Tváří v tvář zářivým úsměvům hollywoodských hvězd můžete rychle pocítit, jak vám klesá sebevědomí. Naštěstí to však není nevratné.

Dnes je možné a cenově dostupné chybějící zuby napravit. Implantáty, fixní nebo snímatelné protézy, zubní můstky nebo korunky – řešení ztráty zubů jsou stále sofistikovanější.

Image de synthèse d'une mâchoire superieure avec un All-on-4
Počítačově generovaný snímek horní čelisti s implantátem All-on-4

Nejnovější a nejoblíbenější technikou je protéza all-on-4. Jedná se o zubní protetické ošetření, které podporuje všechny zuby na dolní čelisti. Tím je zajištěno, že skupiny zubů jsou správně vyrovnané a poskytují pacientovi potřebný komfort.

Implantát All-on-4, který se praktikuje v mnoha zemích, se v Turecku těší velké oblibě. Jelikož je tato země proslulá svou lékařskou turistikou, je vybírána také pro kvalitu zákroků a především pro cenu, která zůstává dostupná pro všechny rozpočty. Zde je vše, co potřebujete vědět o této technice zubní protézy.

Fotografie před a po

Implant dentaire Turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
Extraction dentaire   Implant dentaire à Istanbul

Co je to all-on-4?

All-on-4 v Turecku je protetické ošetření, které doplňuje chybějící zuby. Zákrok je vhodný pro muže i ženy. Zahrnuje umístění 4 zubních implantátů, které podpírají fixní protézy na horní nebo dolní čelisti. Název odkazuje na 4 implantáty, které jako jediné podpírají všechny zuby připevněné k dásním.

Pro připomenutí, zubní implantát je zařízení ve tvaru šroubu upevněné do čelistní kosti, které funguje jako nový kořen. Když implantát splyne s okolní kostní tkání, podpírá fixní protézu.

Image de synthèse d'une mâchoire supérieure et inférieure avec un All-on-4
Počítačem vytvořený snímek horní a dolní čelisti s implantátem All-on-4

Moderní a revoluční implantát all-on-4 se odlišuje od ostatních konvenčních metod implantace zubů. Nevyžaduje vysokou hustotu kosti, takže nemusíte podstoupit kostní štěp.

Skutečná novinka v oblasti protetiky pomocí implantátů, metoda All on 4, technicky spočívá v umístění implantátů na horní nebo dolní oblouk. První dva implantáty jsou upevněny rovnou vpředu.

Další dva jsou upevněny vzadu ve vnitřní čelisti pod úhlem 45°. Cílí se zejména na oblast s vysokou hustotou kosti. Čtyři implantáty mohou podporovat 10 až 14 zubů.

Pro zajímavost, metodu all-on-4 poprvé použil Dr. Paulo Malo v roce 1998 s použitím implantátů Nobel Biocare.

Jaké jsou výhody metody all-on-4 v Turecku?

Minimálně invazivní a vysoce účinná metoda all-on-4 umožňuje i těm nejbezzubějším pacientům znovu se usmívat během jediného ošetření. Ať už je příčina ztráty zubů jakákoli, systém all-on-4 dokáže tyto problémy vyřešit a obnovit plnou funkci úst.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Počítačově generovaný snímek dolní čelisti se systémem all-on-4

Zatímco zubní náhrady se předčasně uvolňují a mohou časem degradovat, implantáty all-on-4 jsou extrémně odolné. Protože jsou snadno ukotveny v čelistní kosti, nabízejí bezpečné spojení.

Tento přístup poskytuje stejnou stimulaci jako přirozené zuby a zabraňuje tak ztrátě hustoty kosti. Navíc díky stabilitě implantátů all-on-4 nehrozí náhodné uvolnění nebo oddělení protéz při žvýkání.

V neposlední řadě je jednou z velkých výhod této čelistní protetiky to, že pacientům nabízí větší pohodlí. Všechny skupiny zubů jsou umístěny současně a v jedné linii, což urychluje operaci. Znamená to také, že nepotřebujete rovnátka.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure et supérieure avec un All-on-4
Počítačově generovaný obrázek horní a dolní čelisti se systémem All-on-4

Pro koho je implantát all-on-4 v Turecku určen?

Ošetření All-on-4 v Turecku je určeno pro pacienty, kteří:

  • Pacienti s výraznou ztrátou zubů. V případě jednoho chybějícího zubu se můžeme rozhodnout pro zubní korunku nebo jednoduchý zubní implantát.
  • Kteří mají vážně zlomené, poškozené nebo zkažené zuby.
  • Kteří mají zbývající zuby oslabené nebo poškozené v důsledku onemocnění dásní.
  • Kteří mají nízkou hustotu kosti a nejsou kandidáty na kostní štěp.
  • U nichž je funkce hlavního zubu narušena z důvodu věku, špatné ústní hygieny nebo z jiné příčiny.
Image de synthèse vue de l'intérieur avec un All-on-4
Počítačově generovaný obrázek vnitřního pohledu na All-on-4

Jak funguje systém All on 4 v Turecku?

V Istanbulu nebo Antalyi provádějí protetiku All-on-4 přední světové stomatologické kliniky, a to odborní a renomovaní chirurgové. Chirurgické ošetření se provádí podle pravidel tohoto oboru a probíhá v kompletních fázích.

Před pobytem v Turecku

Nejprve kontaktujete zubního chirurga, aniž byste museli cestovat. Na úvodní videokonzultaci se zjistí aktuální stav vašeho chrupu a také váš zdravotní stav. Na této schůzce se také určí další postup.

Po domluvě termínu chirurgického zákroku se můžete připravit na cestu a pobyt v Turecku. V této fázi si můžete vybrat z několika balíčků: zvolte si balíček all-inclusive, který se postará o celou vaši cestu a pobyt v Istanbulu nebo Antalyi (ubytování, pobyt na klinice, operace). Nebo se rozhodněte pro balíček na míru či volný pobyt.

Dentiste qui pratique un bilan dentaire
Zubní lékař provádějící prohlídku zubů

Operace all-on-4 v Turecku

Po příjezdu do Turecka jsou kroky spojené s umístěním zubních implantátů all-on-4 v Istanbulu následující:

Vstupní vyšetření

Při prvním vyšetření u chirurga vám bude proveden rentgenový snímek čelisti, horního a dolního zubního oblouku. Ten určí, kam budou zubní implantáty umístěny.

Pokud se v zubní dutině nacházejí sousední zuby nebo jednotlivé zuby, které by mohly umístění implantátů bránit, může vám chirurg doporučit extrakci zubu. V této fázi se také určí, zda bude ošetření zubními implantáty provedeno v lokální nebo celkové anestezii.

Image de synthèse d'une mâchoire inférieure avec un All-on-4
Počítačem vytvořený snímek dolní čelisti s implantátem All-on-4

Operace

Zubní zákrok se provádí v lokální anestezii, která znecitliví dásně. V některých případech může chirurg operovat v celkové anestezii v závislosti na zdravotním stavu pacienta.

První fáze operace zahrnuje přípravu dásní pro implantáty. To zahrnuje odstranění poškozených zubů namísto zdravých a následné odstranění nemocné nebo poškozené tkáně dásní.

Chirurg poté provede několik malých řezů v dásni, aby se do ní implantáty vešly a upevnily. Použité implantáty mohou být vyrobeny z titanu nebo kompozitu.

Po zavedení implantátů chirurg sešije dáseň, aby se zlepšilo hojení. Poté ošetřovanou oblast vyčistí. Provede se první operace.

Implant dentaire sur 4 piliers
Zubní implantát na 4 pilířích

Na zotavení budete mít několik dní. V několika hodinách po zavedení implantátu můžete pociťovat bolest nebo zánět. Bude vám předepsána protizánětlivá léčba a léčba na bázi antibiotik.

Po operaci můžete také zaznamenat určité krvácení a otok. Ten po několika dnech zmizí. Ujistěte se, že máte dostatek odpočinku, abyste se vyhnuli komplikacím.

Váš první pobyt v Istanbulu nebo Antalyi se chýlí ke konci. Na fixní protézy si budete muset počkat 3 až 4 měsíce. To je doba potřebná k tomu, aby se kostní tkáň znovu vytvořila a zformovala kolem implantátů.

Implantáty budou sloužit jako umělé kořeny pro nové zuby, které budou nasazeny. Návrat do Turecka vám umožní získat stálé zuby, které budou trvale fixovány.

Sourire après un All-on-4
Úsměv po zákroku All-on-4

Po dokončení protetického ošetření budete mít nové zuby, které vám nejen umožní správně jíst, ale také vám opět poskytnou krásný úsměv. Aby Vám zubní náhrada vydržela co nejdéle, je předepsána dobrá ústní hygiena, zdravá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během ošetření all-on-4 se mohou vzácně vyskytnout komplikace:

  • Zápach z úst ;
  • Oteklé nebo zanícené dásně;
  • Horečka a bolesti hlavy;
  • Nadměrné krvácení;
  • Znecitlivění rtů a brady;
  • Bolest krku nebo obličeje.

Proto byste nám měli důvěřovat při výběru chirurga v Istanbulu a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

A co víc, protéza All-on-4 je v islámu povolena. Jedná se o halal, nikoli haram, operaci, protože nabízí zdravotní výhody a zlepšuje kvalitu života pacienta.

Pro osoby se zdravotním postižením (OZP) je k dispozici půjčovna invalidních vozíků se snadným přístupem.

Proč si vybrat Turecko pro operaci all-on-4?

Ačkoli se zákrok all-on-4 provádí v mnoha evropských zemích, volba Turecka nabízí více výhod. Turecko, které je nezbytnou turistickou destinací, má jedny z největších zubních klinik v Evropě s odbornými chirurgy a profesionálními lékařskými týmy.

Máte HIV? Pro vás byla vyčleněna speciální klinika, kde můžete podstoupit zákrok All-on-4 v naprostém bezpečí pro vás i personál.

Absolvovat All-on-4 v Turecku znamená také využívat vysoce kvalitní zubní zákroky díky technologickému a lékařskému pokroku na místě. Turecké kliniky, zejména v Istanbulu a Antalyi, také nabízejí nejnižší ceny v Evropě, a to o 42 % nižší než v Evropě. Přesto je kvalita péče lepší.

Dentition qui repose sur 4 piliers
Stomatologie založená na 4 pilířích

Turecko se navíc může pochlubit až 95% úspěšností při zavádění implantátů all-on-4. A co víc, když si necháte v Turecku implantovat all-on-4, užijete si užitečnou a příjemnou dovolenou a budete moci objevovat další stránky země a jejích měst.

Kolik stojí all-on-4 v Turecku?

Cena all-on-4 v Turecku závisí na profilu pacienta a složitosti a značce zubního implantátu. V závislosti na zvolené značce a způsobu implantace se cena zubní náhrady all-on-4 v Istanbulu může pohybovat od 2 300 do 2 700 eur.

La coordinatrice qui prend en charge une patiente
Koordinátor pečující o pacienta

Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci zajistit úspěch operace, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jaké jsou výhody systému All-on-4?

Implantáty All-on-4 umožňují obnovit 12 až 14 zubů pomocí pouhých čtyř implantátů. Skutečnou výhodou je zde cena, která je mnohem nižší než umístění 12 jednotlivých zubních implantátů. Nemluvě o velmi rychlých konečných výsledcích.

Po vytržení zubu musíte zpravidla čekat 2 až 6 měsíců, než se kost zhojí. Díky stále dokonalejším technikám však někdy může zubní chirurg umístit implantát okamžitě.

Protéza all-on-4 je zubní protéza s dlouhou životností a velmi vysokou trvanlivostí. Míra retence protézy se odhaduje na více než 96 % mezi 3 a 4 lety a více než 94 % mezi 5 a 10 lety. Při správné péči o chrup může dokonce vydržet až 20 let.

V Istanbulu bylo provedeno několik studií, které zjišťovaly úspěšnost implantace All-on-4, a výsledky jsou vynikající. Tyto studie uvádějí téměř 98% úspěšnost u zubních implantátů na dolním oblouku a 97% úspěšnost u implantátů na horním oblouku.

Po 3 měsících od zavedení implantátů All-on-4 se můžete vrátit ke své obvyklé stravě. Předtím se doporučuje na implantáty vyvíjet co nejmenší tlak konzumací měkkých potravin. To podpoří hojení.

Délka pobytu na implantátu All-on-4 v Turecku se může lišit v závislosti na počtu ošetřovaných zubů, zdravotním stavu pacienta a době potřebné k zotavení po zákroku. Obecně platí, že byste měli počítat přibližně s týdnem na kompletní ošetření.

O autorovi

Manuella

Jmenuji se Manuella Fiorentini. Jsem zkušená marketingová pracovnice v oblasti zdravotnických prostředků a farmaceutického průmyslu. S více než sedmiletou praxí jsem pracovala na kreativních a strategických pozicích při přípravě marketingových kampaní, uvádění výrobků na trh a mezinárodních konferencí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️