Vaginoplastika a Thailande

vaginoplastika thajsko 1
Napsal Émilie

Vaginoplastika v Thajsku je zákrok určený ke zpevnění pochvy. Alternativou je neinvazivní zpevnění pochvy pomocí ohřevu tkáně nebo laseru.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o vaginoplastice v Thajsku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena vaginoplastiky v Thajsku

Průměrná cena vaginoplastiky v Thajsku v Bangkoku je 1150 €. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 1000 eur do 1300 eur.

ZákrokCena Thajsko
Vaginoplastika1150 €

Co je vaginoplastika?

Vaginoplastika v Thajsku v Bangkoku (známá také jako zadní kolporrhaphy) je zákrok určený ke zpevnění pochvy. Alternativou je neinvazivní zpevnění pochvy zahřátím tkání pomocí radiofrekvenčních vln (Femilift) nebo laseru.

Pacientky s výrazným ochabnutím pochvy nemusí mít z těchto neinvazivních zákroků prospěch a mohou být lepšími kandidátkami na chirurgické zpevnění pomocí vaginoplastiky na klinice v Bangkoku.

Po porodu si ženy mohou stěžovat na ochablost pochvy, která je důsledkem natažení tkání a oddělení svalů, někdy až do té míry, že vypadává tampon, a tento nedostatek tonusu může přispívat k sexuálním dysfunkcím.

Proč podstoupit vaginoplastiku v Thajsku?

Vaginoplastika v Thajsku znovu spojí oddělené svaly a odstraní přebytečnou kůži ze zadní části pochvy. Pro estetičtější vzhled může být odstraněna i vnější kůže.

Anestezie při vaginoplastice v Thajsku

Vaginoplastiku v Thajsku lze provést v lokální anestezii, mnozí se však pro větší pohodlí rozhodnou pro celkovou anestezii.

Příprava na vaginoplastiku

Kliniky v Thajsku vám poskytnou veškeré pokyny, jak se na operaci vaginoplastiky připravit, což zahrnuje gynekologické vyšetření a těhotenský test.

Operace vaginoplastiky v Bangkoku

Pod kůží se tkáně stáhnou pomocí silných stehů. Jakmile je poševní kanál stažen, je kůže sliznice sešita. Pokud je nějaká vnější kůže vystouplá, může být pro estetičtější výsledek také zmenšena.

Jaká jsou rizika vaginoplastiky?

Každá operace s sebou nese rizika a možné komplikace. Naštěstí naprostá většina pacientek, které vaginoplastiku podstoupí, nemá s operací žádné problémy a s výsledky je nadmíru spokojena. Rizika jsou vzácná, ale pokud se vyskytnou, může být nutná další medikace nebo dokonce operace.

Mezi tato rizika patří infekce, krvácení, jizvy, bolest při pohlavním styku a deformace. Operace může mít za následek bolestivý pohlavní styk. Většina našich pacientek, které podstoupily vaginoplastiku v Bangkoku, se však s těmito riziky nikdy nesetká.

Nezapomeňte, že kliniky v Thajsku korigují případné problémy nebo komplikace zdarma. Pokud máte neuspokojivý výsledek a domníváme se, že další operace problém vyřeší, klinika vám operaci provede zdarma.

Rekonvalescence po vaginoplastice

Po operaci vaginoplastiky si budete muset oblast pravidelně jemně omývat vodou a mýdlem. Po dobu 2 až 4 týdnů se objeví mírný otok a modřiny. Asi týden po operaci vaginoplastiky může být přítomna určitá bolest, ale obvykle je s touto operací spojena jen velmi malá bolest.

Všem pacientkám je před operací vaginoplastiky předepsán lék proti bolesti a antibiotika, aby se zmírnila bolest a zabránilo infekci.

Po dobu 6 týdnů se musíte zdržet jakéhokoli zavádění do pochvy, včetně pohlavního styku a tamponů. To umožní úplné zahojení řezů a zabrání jakémukoli opětovnému otevření. Měla byste se také vyvarovat zvedání těžkých předmětů a přílišného namáhání při vyprazdňování, protože by to mohlo zhoršit hojení. Stehy po vaginoplastice se samy rozpustí a stáhnou.

Týden po operaci byste měla být schopna vrátit se do práce a pokračovat v programu lehkého cvičení. Po dobu 4 až 6 týdnů se vyhněte zvedání těžkých břemen nebo namáhavému cvičení.

Jaké jsou výsledky vaginoplastiky?

Výsledkem tohoto zákroku je obvykle zúžení poševního kanálu, což může přispět ke zvýšení sexuálního uspokojení.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Émilie

Jmenuji se Emilie Gervaisová a žiji v tureckém Istanbulu. Jsem lékařka s rozsáhlými vědeckými znalostmi a více než 15 lety zkušeností v oblasti výzkumu rakoviny a molekulární biologie. Mám zkušenosti s organizací kongresů a řízením projektů. Mám schopnost přenášet složité lékařské a vědecké koncepty různým skupinám čtenářů prostřednictvím různých médií, včetně těchto webových stránek jako tabule pro mé psaní.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️