Gingivektomie v Turecku

cena gingivektomie Turecko 1
Napsal Laurence

Gingivektomie v Turecku je parodontologický chirurgický zákrok, při kterém se odstraňuje nemocná tkáň dásní. Tento zákrok se používá také k odstranění invazivní tkáně dásní.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o gingivektomii v Turecku a pomůže vám objednat se k operaci u kvalifikovaných chirurgů na . Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Kolik stojí gingivektomie v Turecku?

Průměrná cena gingivektomie v Turecku v Istanbulu je 40 EUR. V závislosti na vašich potřebách se cena může pohybovat od 20 eur do 60 eur.

ZákrokCena Turecko
Gingivektomie40 €

Co je gingivektomie?

Tyto informace jsou určeny pouze pro obecné informační účely a nelze je považovat za lékařské doporučení NejlepsiKlinika.com. Jakékoli rozhodnutí týkající se lékařského ošetření, následné péče nebo rekonvalescence by mělo být učiněno pouze po konzultaci a poradě s kvalifikovaným lékařem.

Gingivektomie v Turecku je parodontologický chirurgický zákrok, při kterém se odstraní nemocná tkáň dásní a přetvoří se tak, aby se zachovala jejich kontura.

Gingivektomie je metodou volby při chronickém onemocnění dásní, pokud jej nelze léčit antibiotiky, odstraňováním zubního kamene a léčbou kořenových kanálků. Zákrok se také používá k odstranění invazivní tkáně dásní a zlepšení vzhledu dásní.

Tato parodontální operace se provádí především za účelem odstranění mikrobiálních faktorů a defektů měkkých tkání, které vedou ke vzniku kapes nebo jiných závažných parodontálních onemocnění. Cílem této stomatologické operace v Turecku je zastavit progresi onemocnění a udržet zdraví měkkých tkání.

Zákrok:

  • Zubní lékař nejprve provede anestezii operované oblasti.
  • Zubní lékař oddělí lalok dásně od kosti, aby odhalil kořeny.
  • Lalok se oddělí provedením malých řezů v dásni.
  • Poté se odstraní zubní kámen a další měkké usazeniny na povrchu zubu.
  • Okolní alveolární kost může rovněž vyžadovat reformulaci a remodelaci, aby se zachovala správná alveolární kontura.
  • Dásňový lalok je poté znovu umístěn a sešit.
  • Na steh se umístí dočasný ochranný kryt, aby se usnadnilo hojení tkáně.

Kolik sezení je potřeba k provedení gingivektomie v Turecku?
Počet sezení potřebných k léčbě závisí na rozsahu onemocnění. Během jednoho sezení se operuje jeden kvadrant úst. V závislosti na oblasti dásní postižené onemocněním se počet sezení může pohybovat od jednoho do čtyř, po nichž následuje další sezení k odstranění stehů.

Jak dlouho trvá celý zákrok?
Pokud je vzhledem k závažnosti parodontózy nutné ošetřit všechny kvadranty, může celý zákrok trvat jeden až dva měsíce.

Jakto funguje?
Zákrok gingivektomie v Turecku pravděpodobně zastaví progresi onemocnění, pokud je po operaci dodržována dobrá ústní hygiena. Tkáň dásní se nakonec zahojí.

Jakýtyp zubního lékaře provádí gingivektomii?
Zákrok gingivektomie v Turecku obvykle provádí specializovaný parodontolog.

Anestezie: lokální anestetikum

Rekonvalescence: Rekonvalescence po operaci gingivektomie trvá obvykle jeden týden až deset dní. Stehy se odstraňují po zhojení tkáně.

Rizika: Nadměrné krvácení a infekce

Pooperační péče o zuby:

Hojení rány může trvat až týden, během něhož ránu kryje ochranný tmelový obvaz. Ke zmírnění bolesti a otoku způsobeného operací je třeba užívat protizánětlivé léky.

Jakmile se tkáň dásně řádně zahojí, stehy se odstraní. Pro udržení zdravé tkáně dásní po operaci je třeba každé tři měsíce navštívit zubního lékaře, aby odstranil zubní kámen a plak, které jsou hlavní příčinou progrese onemocnění dásní.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

Laurence

Jmenuji se Laurence Tung. Jsem lékařský spisovatel s vědeckými znalostmi v několika oborech. V poslední době jsem se zabýval terapeutickými oblastmi, jako je revmatologie a hypercholesterolémie. Mám také odborné znalosti v oblasti genomiky, epigenetiky, molekulární biologie a biochemie. Pomáhám tomuto webu publikovat kvalitní články o lékařské turistice.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️