Transplantace vlasů celebrit

Cyril Lignac, Matt Pokora, Raphaël Nadal, Malik Bentalha, Elon Musk, David Beckham, Chris Martin atd… Pro hvězdu je bezvadný vzhled zásadní pro její kariéru. Někteří se potýkali s plešatostí a našli správný způsob nápravy: transplantaci vlasů.

Mnoho slavných osobností podstoupilo transplantaci vlasů za účelem odstranění problémů s plešatostí. Pro toto radikální řešení se rozhodly filmové hvězdy, zpěváci a dokonce i vrcholoví sportovci.

Sestavili jsme neúplný seznam celebrit, které podle nás podstoupily vlasové implantáty. Pojďme se podívat na 39 fotografií před a po transplantaci vlasů světových hvězd a jejich transplantací vlasů, aby se vyrovnaly s vypadáváním vlasů!

Transplantace vlasů nejsou jen pro hvězdy. Jsou pro každého, kdo utrpěl ztrátu vlasů a chce získat zpět své přirozené vlasy bez bolesti a jizev.

Požádejte nás o cenovou nabídku na transplantaci vlasů FUE nebo DHI v Turecku. Až o 70 % levnější než v Evropě.

Jean Dujardin: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Slavný francouzský herec, který se stal agentem OSS 117, prošel v roce 2010 obdobím plešatosti. Po transplantaci vlasů získal zpět hustší hřívu, díky níž se stal jedním z nejatraktivnějších francouzských mužských herců.

Mužská plešatost, známá také jako androgenní alopecie, je hlavním důvodem, proč se muži rozhodují pro transplantaci vlasů. Podle ISHRS má více než 95 % mužů s plešatostí androgenní alopecii.

John Travolta: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Mezi lety 2010 a 2016 se u Johna Travolty projevila změna hustoty vlasů, což vedlo lidi k domněnce, že nosí paruky. Ve skutečnosti se však herec z Pomády rozhodl pro vlasové implantáty, aby zakryl počínající plešatost a vlasy si zpevnil.

Elton John: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Britský zpěvák Elton John, který byl od útlého věku obětí vypadávání vlasů, se od 70. let minulého století rozhodl pro několik vlasových implantátů. Transplantace vlasů mu změní život a dodá mu nový vzhled.

Mel Gibson: Transplantace vlasů před a po

Mel Gibson sice transplantaci vlasů nepotvrdil, ale gladiátor má silnější vlasovou linii, která prozrazuje vlasový implantát. Vývoj jeho vlasů umožnil jeho fanouškům odhalit postupnou hustotu.

Podle údajů Americké společnosti plastických chirurgů podstoupilo v roce 2019 ve Spojených státech transplantaci vlasů více než 16 000 mužů.

Nicolas Cage: Transplantace vlasů před a po ní

Stejně jako John Travolta, i Nicolas Cage vykazoval v letech 2012 až 2014 nápadný vývoj vlasů. Herec transplantaci vlasů nikdy nepotvrdil, ale skutečný rozdíl ve vlasové linii jeho vlasové tajemství prozradil.

Rafael Nadal: Transplantace vlasů před a po

V roce 2016 se tenista zbavil estetického komplexu, který ho provázel na kurtu. Rafael Nadal trpěl plešatostí, a tak ve svých 35 letech podstoupil kosmetickou operaci a rozhodl se pro transplantaci vlasů.

Elon Musk: Transplantace vlasů před a po

Aby si šéf společnosti Tesla dopřál věčné mládí, podstoupil několik chirurgických zákroků. Kromě implantace vousů byla jeho nejviditelnějším zákrokem transplantace vlasů, díky níž získal onu hustou hlavu.

Podle studie, kterou v roce 2020 provedla Mezinárodní společnost pro obnovu vlasů (ISHRS), tvoří muži více než 85 % pacientů s transplantovanými vlasy na celém světě.

Tom Hanks: Transplantace vlasů před a po ní

Ačkoli je herec z filmu Forrest Gump geneticky obdařen jemnou hlavou vlasů, přesto se rozhodl pro vlasový implantát, aby nenápadně upravil svou vlasovou linii a vyplnil spánky. Herec Forrest Gump tak získal zpět rovnou linii vlasů.

Sylvester Stallone: Transplantace vlasů před a po transplantaci

V roce 2016 má Sylvester Stallone mnohem nižší a harmoničtější linii vlasů. To může naznačovat, že několik let předtím podstoupil transplantaci vlasů, konkrétně spánkové implantáty. Jeho lebka je plná a dobře vybavená.

Wayne Rooney: Transplantace vlasů před a po ní

V roce 2011 podstoupil anglický fotbalista Wayne Rooney, tehdy 25letý, transplantaci vlasů, aby zmírnil závažnou plešatost. Ale moc to nefungovalo. To ji přimělo k tomu, aby se v roce 2014 rozhodla pro lepší metodu.

Průměrný věk mužů, kteří podstupují transplantaci vlasů, se pohybuje kolem 40 let, i když se může lišit v závislosti na jednotlivci a závažnosti jeho vypadávání vlasů.

David Beckham: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Anglická fotbalová legenda David Beckham údajně podstoupil transplantaci vlasů v roce 2018. Ačkoli to nikdy nepotvrdil, jeho vlasy, které zhoustly a stále houstnou, naznačují, že podstoupil kosmetický zákrok.

Jude Law: Transplantace vlasů před a po

Herec Jude Law, který od mládí trpěl pokročilou plešatostí a problémy s vlasy, podstoupil v letech 2011 až 2014 několik transplantací vlasů. Jeho poměrně zdařilé vlasové implantáty jsou nenápadné a jeho vlasová linie je opět harmonická.

Kevin Costner: Transplantace vlasů před a po

Kevin Costner sice nikdy netvrdil, že transplantaci vlasů podstoupil, ale ani ji nepopíral. Jeho současná hustota vlasů naznačuje, že nikdy nebyl plešatý. A přesto měl herec z Osobního strážce ve svých 30 letech plešaté spánky.

FUE (Follicular Unit Extraction) je nejčastěji používanou technikou transplantace vlasů u mužů, která podle ISHRS představuje více než 90 % zákroků.

Sam Smith: Transplantace vlasů před a po

Sam Smith je jednou z těch celebrit, které otevřeně hovoří o své ztrátě vlasů. V roce 2020 britský zpěvák ve videu pro Vogue odhalil transplantaci vlasů, která mu umožnila získat zpět hustou hlavu.

Ben Affleck: Transplantace vlasů před a po transplantaci

V roce 2012 časopis GQ vyprávěl o neúspěších Bena Afflecka s vlasy. Americký herec, který dříve přicházel o vlasy každodenní aplikací gelu, má nyní po vlasovém implantátu plné spánky a víry.

Bono: Transplantace vlasů před a po

Irský zpěvák skupiny U2 má nízkou harmonickou linii vlasů a plné spánky. Nikdy byste neuhodli, že v letech 2011 až 2014 podstoupil transplantaci vlasů. Hudebník o ní nikdy nemluvil.

Transplantace vlasů může být drahá záležitost, přičemž průměrné náklady se liší v závislosti na zemi, klinice a stupni vypadávání vlasů. Nejlepší destinací je Turecko (Istanbul)

Tom Brady: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Hráč NFL Tom Brady byl předmětem řady fám týkajících se jeho plešatosti a poté náhle zhoustlých vlasů. New Englandský quarterback podstoupil kosmetickou operaci a rozhodl se pro vlasový implantát.

Lebron James: Transplantace vlasů před a po

Zatímco dříve Lebron James svou plešatost skrýval pomocí čelenky, v roce 2015 ji zjevně přijal a poté se rozhodl pro transplantaci vlasů. Od té doby už hvězda NBA nemá s vlasy žádné problémy a nyní se může pochlubit plnou hlavou vlasů.

Gordon Ramsay: Transplantace vlasů před a po ní

Gordon Ramsay, slavný kuchař oceněný michelinskou hvězdou, podstoupil kosmetickou operaci a rozhodl se pro transplantaci vlasů, aby zakryl svou plešatost, která dosáhla 3. stupně na Norwoodově stupnici. Od té doby se šéfkuchař hrdě chlubí hustými vlasy.

Jamie Foxx: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Americký herec, který měl v mládí plnou hlavu vlasů, se s počínající plešatostí vyrovnával jen obtížně. Naštěstí díky vlasovému implantátu získal zpět krásnou hlavu s nízkou, velmi přirozenou linií vlasů.

Robbie Williams: Transplantace vlasů před a po transplantaci

Robbie Williams trpěl plešatostí a vyzkoušel řadu metod, jak si vlasy udržet. Po transplantaci vlasů se 48letý zpěvák již nesnaží s plešatostí bojovat. Našel nejlepší řešení, jak si vlasy zhušťovat.

Silvio Berlusconi: Transplantace vlasů před a po ní

Milovník kosmetické chirurgie, slavný podnikatel Silvio Berlusconi, podstupuje jednu transplantaci vlasů za druhou. V roce 2004 podstoupil transplantaci vlasů na hlavě, aby se rozloučil se svou plešatostí, jak uvedl jeho lékař v televizním rozhovoru.

Muži jsou stále otevřenější transplantaci vlasů jako řešení jejich vypadávání, přičemž počet provedených zákroků každoročně neustále roste.

Chris Martin: Transplantace vlasů před a po

Stejně jako mnoho jiných hvězd i lídr skupiny Coldplay prý podstoupil transplantaci vlasů. Kosmetický zákrok, který sice nikdy nepotvrdil, ale který se vzhledem ke zpěvákově téměř neporušené linii vlasů vyplatil.

Jurgen Klopp: Transplantace vlasů před a po

Bývalý německý fotbalista o své vlasy rád pečuje. V roce 2013 podstoupil muž, který nyní trénuje v Premier League, transplantaci vlasů, aby bojoval proti jejich vypadávání a dodal si novou sílu.

Závěr

Vyberte si nejlepší kliniku pro implantace vlasů v Turecku, abyste si zajistili úspěšný zákrok. Zjistěte si více informací o práci chirurga. Při výběru je třeba zohlednit několik kritérií:

  • Názory a reference pacientů
  • Fotografie před a po operaci
  • Datum založení kliniky
  • Akreditace kliniky
  • Počet let praxe lékaře
  • Specializace kliniky a jejích lékařů

Pokud si nevíte rady s výběrem, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

1

Coordinatrice

Zanechte nám své kontaktní údaje pomocí formuláře. Náš koordinátor vás bude kontaktovat zprávou přes Whatsapp nebo e-mailem pro bezplatnou předběžnou diagnostiku vašich vlasů.

Požádá vás o přední a profilové fotografie a také o vaše cíle, aby mohlazískat názor vlasovéhochirurga.

2

Chirurgien

Pokud bude chirurg schopen splnit vaše cíle a dá nám zelenou pro transplantaci vlasů, zašleme vám bezplatnou nezávaznou individuální nabídku.

A pokud budete souhlasit, vše zařídíme za vás: Letenku, taxi, hotel, transplantaci vlasů, léky a především pěknou prohlídku Istanbulu s průvodcem.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.

O autorovi

William

Jmenuji se William Royer a jsem lékařský spisovatel se zkušenostmi s psaním složitých vědeckých údajů. Specializuji se na imunologii a hematologii. Velkou inspirací je pro mě úzká spolupráce s různými zdravotnickými pracovníky, včetně lékařů, zdravotních sester a zástupců pacientů. Publikuji také recenze.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️