Transplantace vlasů pro ženy v Turecku

transplantace vlasů žena Istanbul 1
Napsal Melissa

Zaměřte se na transplantace vlasů pro ženy v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci vlasů pro ženy v Turecku.

NejlepsiKlinika.com poskytuje informace o transplantacích vlasů u žen v Turecku a pomáhá vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Jaká je cena transplantace ženských vlasů v Turecku?

Průměrná cena transplantace ženských vlasů v Turecku je 2 200 EUR, přičemž minimální cena je 1 500 EUR a maximální cena je 2 500 EUR. Tato cena zahrnuje náklady na ubytování a dopravu. Transplantace vlasů trvá přibližně 7 hodin a zahrnuje lokální anestezii. Pobyt v Istanbulu trvá 5 dní. Konečný výsledek je viditelný do 6 měsíců.

Transplantace afro vlasů1700 €
Transplantace ženských vlasů2200 €
Transplantace vlasů DHI1900 €
FUE transplantace vlasů1800 €

Implantace vlasů je dnes již známou a uznávanou formou kosmetické chirurgie. V Turecku jsou transplantace vlasů pro ženy nabízeny za přijatelné ceny zkušenými chirurgy, na moderních klinikách s vyspělou technologií a především o 70 % levněji než v Evropě. Ráj pro ženy, které si chtějí opět upravovat vlasy před zrcadlem s naprostou jistotou.

Vypadávání nebo ztráta vlasů?

Vypadávání vlasů je u žen téměř nevyhnutelné: v pubertě, během těhotenství nebo po porodu, během kojení, ale také v menopauze. V případě nedostatků, podvýživy nebo nevyvážené stravy se objevuje jako připomínka zdravějšího životního stylu.

Une femme qui perd ses cheveux
Žena, která ztrácí vlasy

Vypadávání vlasů je zcela jiná záležitost. Ta se vyznačuje vypadáváním vlasů, které trvá delší dobu. Vede ke ztrátě hustoty a řídnutí vlasů. Kromě toho dochází ke zkrácení vlasové linie a následnému lysinám na spáncích nebo v rozkroku.

Fotografie před a po

Příčiny vypadávání vlasů u žen

Vypadávání vlasů u žen může být dědičné, hormonální, mechanické nebo způsobené léky.

  • Dědičné: Jedná se o tzv. androgenetickou alopecii nebo ženskou plešatost. Nejčastěji je důsledkem citlivosti vlasového folikulu, která vede k poruchám v cyklu růstu vlasů.
  • Hormonální: Žena je v průběhu života vystavena výkyvům ženských a mužských hormonů. Ty se odrážejí na stavu jejích vlasů, které mohou být lámavé, roztřepené, suché nebo mastné. To se označuje jako androgenní alopecie.
  • Imunitní: Alopecie vzniklá v důsledku autoimunitního onemocnění se nazývá alopecie. Vyznačuje se kulatými otvory na lebce. Velmi často ji lze vyřešit vhodnou lékařskou léčbou.
  • Mechanická: Mechanické vypadávání vlasů je důsledkem špatné úpravy vlasů: příliš pevných nebo stažených účesů, pevných copů, nadměrného používání žehliček na vlasy, příliš chemických vlasových přípravků atd. Jedná se o tzv. trakční alopecii.
Évolution de l'alopécie féminine
Vývoj ženské alopecie

Definitivní řešení pro nápravu vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů u žen může být důsledkem řady faktorů, ale může být nevratné. V současné době neexistuje žádná účinná farmakologická léčba alopecie. Existuje však jedno konečné řešení, ke kterému se ženy mohou uchýlit, aby ji ukončily: transplantace vlasů v Turecku.

Transplantace vlasů neboli implantace vlasů spočívá v odebrání vlasových folikulů z oblasti, která ještě vlasy má, a jejich následné implantaci do plešatého místa.

Simulation avant et après une greffe de cheveux pour femme
Simulace před a po transplantaci vlasů pro ženy

Transplantace vlasů je neinvazivní chirurgický zákrok s využitím moderních transplantačních technik a špičkového vybavení. Provádí ji na klinice nebo v kosmetické ordinaci zkušený kosmetický chirurg.

Kliniky pro transplantaci vlasů v Istanbulu nabízejí nejkonkurenčnější ceny na trhu. Pokud uvažujete o transplantaci ženských vlasů v Turecku, kontaktujte nás. Rádi vám řekneme více o tom, co vám můžeme nabídnout. Pro tento zákrok mají nárok lidé s HIV.

Kdy by měla žena podstoupit transplantaci vlasů v Turecku?

Ženskou alopecii vědci klasifikují podle jejího průběhu naLudwigově stupnici:

Echelle de Ludwig
  • Ludwigova stupnice I: Na Ludwigově stupnici I se označuje jako benigní vypadávání vlasů. V tomto stadiu je pozorováno vypadávání vlasů, které jistě přejde do difuzního vypadávání. Transplantace vlasů se nedoporučuje, protože vypadávání vlasů se ještě nestabilizovalo.
  • Ludwig II: Ve stadiu Ludwig II dochází ke znatelné ztrátě hustoty vlasů. Alopecie nastupuje v okolí rozparku, který je stále řidší a řidší. V této fázi již přichází v úvahu transplantace vlasů.
  • Ludwig III: V této fázi je transplantace vlasů u žen v Turecku nezbytná. Zmenšení vlasové linie je velmi nápadné. Alopecie se rozšiřuje na spáncích a polovina horní části lebky zůstává téměř prázdná.
Simulation avant et après d'une greffe de cheveux
Simulace před a po transplantaci vlasů

Trakční nebo zjizvená alopecie

Kromě difuzní a progresivní alopecie lze transplantaci vlasů u žen v Turecku zvážit také v případě, že trpíte trakční alopecií: zkrácením vlasové linie, které směřuje dozadu, a plešatěním na spáncích.

Přečtěte si náš článek: Řídnutí vlasové linie v Turecku.

Vhodnými kandidáty na vlasový implantát jsou také lidé, kteří přišli o vlasy po úrazu, popálení nebo nehodě.

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

S transplantací vlasů u žen jsou spojena některá vzácná rizika:

  • Strupovitost nebo výtok ;
  • Bolest a svědění pokožky hlavy;
  • Zánět vlasových folikulů;
  • Ztráta citlivosti vlasové pokožky;
  • Řídnutí vlasů;
  • Tvorba cyst.

Proto byste nám měli při výběru svého chirurga v Istanbulu důvěřovat a rozhodnout se pro renomovaného a zkušeného lékaře.

Naše lékařská klinika je přístupná i osobám se sníženou pohyblivostí (OZP). Vozíčkáři zde nebudou mít žádné potíže.

Simulation abaissement de la ligne frontale chez la femme
Simulace snížení frontální linie u žen

Je třeba poznamenat, že v islámské víře není transplantace vlasů u žen považována za haram. Je halal a přijatelná, pokud se používá k odstranění vady.

Jaké jsou kontraindikace transplantace vlasů?

Jedinou kontraindikací transplantace vlasů pro ženy v Turecku je, že ji nelze provést na pokožce hlavy, která je ve špatném zdravotním stavu. Hluboký zánět vlasové pokožky může způsobit selhání transplantace.

Simulation greffe avant et après
Transplantace vlasů před a po simulaci

Transplantace vlasů se také nedoporučuje, pokud jste těhotná nebo kojíte, nebo pokud máte alergické reakce či poruchy srážlivosti. Pokud trpíte respirační nedostatečností nebo kardiovaskulárním onemocněním, transplantace vlasů se nedoporučuje.

Různé techniky transplantace vlasů

V současné době existují dvě techniky implantace vlasů u žen. Jedná se o techniky FUT a FUE.

Transplantace FUT

FUT neboli transplantace folikulárních jednotek se používá především v případechvýrazné alopecie (na Ludwigově stupnici II a III). Jedná se o chirurgický zákrok, při kterém se ze zadní části lebky odstraní proužky vlasové pokožky široké 2 cm až 30 cm.

Simulation greffe avant et après
Simulace před a po

Živá vlasová tkáň z tohoto proužku je poté implantována do plešatého místa. Na pokožce hlavy zůstane jizva, která bude překryta růstem nových vlasů.

Transplantace FUE

FUE neboli Follicular Unit Extraction zahrnuje odběr štěpů přímo z dárcovské oblasti. Za tímto účelem se dárcovská pokožka hlavy oholí. Tyto štěpy se implantují přímo do lysé oblasti pomocí řezné čepele.

Čepel provede mikrořezy, do kterých se štěpy vloží. Jelikož je metoda FUE velmi moderní, vedla k zavedení další revolučnější metody, DHI neboli přímé implantace vlasů.

Metoda FUE DHI

Při metodě DHI se štěpy odebrané metodou FUE z dárcovské oblasti vkládají přímo do oblasti příjemce. Je to, jako by chirurg systematicky přesouval štěpy z jedné oblasti do druhé.

Metoda DHI se provádí pomocí mikročepelového pera. Tato čepel může být vyrobena z oceli nebo safírového kamene. V druhém případě se používá metoda DHI Sapphire.

Tato metoda je v současné době nejlepší dostupnou metodou. Safírový kámen, který je měkký a zdravý, přispívá k lepšímu hojení a snižuje riziko infekce, zejména v kombinaci s injekcí PRP.

Postup transplantace vlasů

Zákrok probíhá v několika fázích:

fáze1: Diagnostika vlasů

Úvodní konzultace umožní stanovit diagnózu vlasů. Bude také provedeno posouzení vašeho celkového zdravotního stavu prostřednictvím krevního testu, aby se zjistilo, zda je transplantace vlasů slučitelná s vaším zdravotním stavem.

Greffe capillaire avant et après chez la femme
Transplantace vlasů před a po transplantaci u žen

krok2: Konzultace na místě

Druhá konzultace v Istanbulu pro důkladnější lékařské posouzení: stav a struktura vlasů, identifikace dárcovské oblasti, počet požadovaných štěpů, technika implantace, která má být použita.

krok3: Den operace

V den operace se o vás postará plastický chirurg a jeho tým.Operace transplantace vlasů může trvat 6 až 8 hodin v závislosti na objemu štěpů, které mají být implantovány, a použité technice. Zkušený chirurg může během jednoho sezení implantovat až 4 000 štěpů.

Anesthésie du cuir chevelu
Anestezie pokožky hlavy

Operace se provádí v lokální anestezii. Je zcela bezbolestná. Chirurg i pacient si mohou v určitých intervalech udělat několikaminutovou přestávku na protažení a relaxaci.

Během operace nelze vyloučit riziko krvácení nebo poškození vlasových folikulů. Vše závisí na zkušenostech chirurga a jeho schopnosti extrahovat folikuly, aniž by je poškodil.

Přečtěte si také: DHI transplantace vlasů v Turecku

Po transplantaci vlasů může být pokožka hlavy trochu šimravá. Tento pocit po 24 hodinách odezní, zatímco se pokožka hlavy hojí.

Simulation greffe capillaire chez la femme
Simulace transplantace vlasů u žen

krok4: Sledování a monitorování

tři dny po operaci provede chirurg kontrolu na klinice. V závislosti na stavu vlasové pokožky určí, zda byl transplantát úspěšný, či nikoli.

Lékař bude provádět kontroly na dálku, aby zjistil, zda byl štěp úspěšný a zda pacient správně dodržuje pooperační pokyny. U transplantace vlasů se zpravidla neprovádějí žádné kontrolní zákroky.

Coordinatrice et la patiente
Koordinátor a pacient

Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby vaše operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Po úspěšné operaci transplantace vlasů se vlasové implantáty vždy obnovují. Jinými slovy, vydrží tak dlouho, jak dlouho pacient žije. Transplantované vlasy ve skutečnosti nikdy neodumírají.

Turecko je proslulé téměř dokonalým zvládnutím operace vlasových implantátů, a to jak pro muže, tak pro ženy. Se správnými lékaři lze úspěšnost operace odhadnout na 98 %.

Protože operace vlasových implantátů probíhá v narkóze, není spojena s žádnou bolestí. Může se vyskytnout pouze malá bolest v době vpichu injekce a také po odeznění anestetika.

Operaci transplantace vlasů je skutečně možné podstoupit, aniž by bylo nutné oholit celou oblast. Je třeba oholit pouze některé chloupky v dárcovské oblasti, které zpravidla nepřesahují 2 000 folikulů.

Redukce čela spočívá v provedení řezu v oblasti vlasové linie, při kterém se odstraní část čelní tkáně, aby se vlasová linie snížila. Nejedná se tedy o transplantaci vlasů, ale o zcela odlišnou operaci.

Transplantace vlasů, ačkoli trvá 6 až 8 hodin, je poměrně jednoduchá a bezriziková operace. Na její provedení stačí strávit 3 až 4 dny v Turecku.

Ošetření PRP (Platelet-Rich Plasma) je lékařská technika, která využívá pacientovu vlastní krevní plazmu obohacenou o krevní destičky. Používá se v dermatologii, ortopedii a estetické medicíně, zejména ve vlasové oblasti ke stimulaci růstu vlasů.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️