Transplantace afro vlasů v Turecku

afro transplantace vlasů Turecko 1
Napsal Melissa

Zaměřte se na transplantace afro vlasů v Turecku! Jaká je průměrná cena v Istanbulu? Naše rady pro úspěšnou transplantaci afro vlasů v Turecku.

NejlepsiKlinika.com vás informuje o transplantaci afro vlasů v Turecku a pomůže vám objednat se na operaci u kvalifikovaných chirurgů. Tento obsah má pouze informativní charakter a nenahrazuje radu odborného lékaře.

Cena transplantace afro vlasů v Turecku

Odborné týmy pro transplantaci vlasů v Turecku nabízejí velmi atraktivní ceny ve srovnání s klinikami v Evropě. Cena operace transplantace afro vlasů v Istanbulu s 3500 štěpy se obvykle pohybuje mezi 1 700 a 2 000 EUR. Cena se liší podle počtu štěpů a použité metody (FUE nebo DHI).

Transplantace afro vlasů1700 €
Transplantace ženských vlasů2200 €
Transplantace vlasů DHI1900 €
FUE transplantace vlasů1800 €

Co je transplantace afro vlasů?

Transplantace afro vlasů je stále populárnější.Transplantace vlasů v Turecku je jednoduchý proces, který zahrnuje transplantaci vlasů z dárcovské oblasti do oblasti příjemce. Používají se metody FUT (transplantace folikulární jednotky) a FUE (extrakce folikulární jednotky). Transplantaci vlasů mohou podstoupit afroameričtí muži a ženy s kudrnatými vlasy.

Bilan capillaire pour cheveux afro
Hodnocení vlasů pro afroamerické vlasy

Transplantace afro vlasů je řešením pro ty, kteří trpí vypadáváním vlasů v důsledku trakční alopecie. Afro vlasové folikuly se odebírají z dárcovských oblastí, obvykle v zadní části pokožky hlavy, a poté se opatrně implantují do oblasti příjemce, aby se obnovila linie vlasů.

Tato technika obnovuje hustou, přirozenou vlasovou linii, navrací sebevědomí a zlepšuje estetický vzhled.

Transplantace afro vlasů FUT nebo FUE?

Především existují dvě možnosti transplantace afro vlasů – FUE a FUT. Ne všechny případy jsou však vhodné pro zákrok FUE. Proč to říkám? Nejprve se zamyslete nad tvarem svých vlasů.

Afro vlasy jsou nad kůží velmi kudrnaté. Stejně tak je pravděpodobné, že budou kudrnaté i pod kůží. Při zákroku FUE se používá rovné extrakční zařízení, které pronikne do kůže a uvolní jednotku vlasového folikulu.

implantation de cheveux crépus
implantace kudrnatých vlasů

Kudrnaté vlasy se při zákroku FUE pravděpodobně poškodí. Ne vždy se však jedná o tento případ. FUE i FUT jsou pro mnohé možností.

Každý pacient je jiný a my nebudeme vědět, která možnost je pro vás nejlepší, dokud vás osobně neuvidíme. Zavolejte nám proto a domluvíme si bezplatnou konzultaci. Můžeme se také domluvit na osobní diskusi v čase, který vám bude vyhovovat.

Informace o FUE a FUT

Transplantace folikulárních jednotek (FUT) může být vaší nejlepší volbou. Možná budete chtít zvážit následující body:

  1. Zákrok FUT může provádět pouze kvalifikovaný chirurg. Zákrok FUE může provést jakýkoli kvalifikovaný lékař (například praktický lékař).
  2. Některé kliniky “riskují”, protože vědí, že budete mít podepsáno, že jste si vědomi toho, že štěpy nemusí dorůst.
  3. Zákrok FUE vyžaduje, abychom dárcovskou oblast zcela oholili. Jinými slovy, celou zadní část hlavy.
  4. Lineární jizvy v případě FUT
  5. Doba rekonvalescence bývá delší.
  6. FUE zanechává velmi málo viditelných jizev a je pro pacienta méně traumatizující.
Un homme devant un miroir
Muž před zrcadlem

Začínáme

Přijdete na kliniku. Nezapomeňte týden před operací nepít alkohol. Bylo vám doporučeno, abyste se ujistili, že jste si dali něco k snídani. Pokud ne, půjdeme vám něco přinést.

Poté proběhne závěrečná lékařská kontrola, zkontrolujeme postup a zodpovíme případné dotazy. To bude provedeno s lékařem. Jakmile bude vše hotovo, můžeme začít. Jedná se tedy o zákrok FUT. Vhodní jsou lidé s HIV.

Přečtěte si také: Cena transplantace vlasů DHI

Příprava dárcovské oblasti

Nejprve se musíme rozhodnout o velikosti dárcovského proužku. Jedná se o kousek kůže, který bude odebrán z pokožky hlavy. Chirurg rozhodne o přibližném množství potřebných štěpů a poté vyšetří jejich hustotu. Po dokončení této fáze lze přesně odhadnout velikost pruhu.

Kromě toho je třeba po oholení danou oblast umýt. Transplantace kudrnatých vlasů v Turecku je tzv. čistý a nesterilní zákrok. To znamená, že nejste pod sedativy, ale v lokální anestezii. Je to trochu jako návštěva zubaře, ale budete tam několik hodin.

Na klinice je zajištěn vysoký standard úklidu a všechny nástroje jsou sterilní a na jedno použití. Po vyčištění místa sterilizačním roztokem jste připraveni na injekce.

Video o transplantaci afro vlasů

Lokální anestezie

Určitě se jako většina lidí obáváte injekcí a toho, zda budou bolet. Nebudu vám lhát a řeknu vám, že nic neucítíte. Většina pacientů jen sedí a nijak jim to nevadí.

Někteří je cítí více než jiní, ale dodám, že je to rychle za nimi. Také po skončení zákroku nebudete po zbytek zákroku nic cítit.

Kolik injekcí je tedy potřeba? To záleží na velikosti proužku nebo dárcovské oblasti a oblasti příjemce. Každý vpich trvá jen několik sekund.

Někteří pacienti jsou z injekcí velmi nervózní. Lékař vám může dát něco na uklidnění.

Odběr proužku

Především platí, že odběr proužku může a měl by provádět pouze kvalifikovaný chirurg. Lékař (nikoli chirurg) tedy může provést zákrok FUE (extrakce vlasových folikulů), ale nikoli zákrok FUT (transplantace vlasových folikulů).

Navíc potřebujete chirurga, který má s transplantací afro vlasů bohaté zkušenosti, aby se snížilo riziko vzniku jizev.

Odebrání proužku trvá jen několik minut. Následné sešití trvá déle. Po celou dobu operace nebudete cítit žádnou bolest. I když můžete slyšet, co se děje.

Une personne d'origine africaine inspectant ses cheveux
Osoba afrického původu si prohlíží své vlasy

Šití dárcovské oblasti

Sešití dárcovské oblasti vyžaduje pečlivost a přesnost. Nejprve se spojí vnitřní výstelka a poté se uzavře nejsvrchnější vrstva epidermis, aby byl zajištěn čistý vzhled a minimalizovalo se riziko vzniku keloidních jizev. Tento proces vyžaduje čas, aby byl zajištěn hotový vzhled. Švy vyžadují odbornou ruku, která zajistí, že se nerozlepí.

Nejdůležitější je, že stehy musí provádět chirurg.

Během tohoto zákroku nedochází k žádné bolesti. Můžete cítit mírné “škubnutí” kůže. Jakmile je šití dokončeno, chirurg přejde k řezům.

Přečtěte si také: Cena transplantace vlasů pro ženy v Turecku

Rizika, komplikace a vedlejší účinky

Během transplantace afro vlasů se mohou vyskytnout některá vzácná rizika:

  • Otok ;
  • Krvácení;
  • Znecitlivění;
  • Keloidní jizvy;
  • Řídnutí vlasů;
  • Svědění.

Proto byste nám měli věřit, že vám pomůžeme vybrat toho správného chirurga v Istanbulu, a vybrat si renomovaného a zkušeného lékaře.

Je třeba poznamenat, že v islámské víře nejsou transplantace afro vlasů považovány za haram. Je halal a přijatelná, pokud se používá k odstranění defektu.

Pro osoby se sníženou pohyblivostí jsme přijali speciální opatření, abychom jim zajistili bezstarostný zážitek.

Kolik stojí transplantace afro vlasů v Turecku?

Pokud máte zájem o transplantaci vlasů, ale nechcete utratit mnoho peněz, můžete zvážit transplantaci vlasů v africkém stylu v Istanbulu v Turecku. Cena transplantace afro vlasů v Turecku se pohybuje od 1 700 do 2 000 eur.


Pokud se nemůžete rozhodnout, můžeme vám pomoci, aby operace byla úspěšná, a to za sníženou cenu.

Využijte bezplatné vyhodnocení!

Na vyžádání a
bez jakýchkoli závazků z vaší strany.

Konzultace 100% gratuite. Analyzujeme vaši situaci, vaše potřeby a očekávání. A odhadneme rozpočet potřebný pro : Letenka + hotel + taxi + léčba.

Po celou dobu máte nad procesem plnou kontrolu. Naprostý klid.


Často kladené otázky

Jak dlouho trvá transplantace afro vlasů v Istanbulu?

Transplantace afro vlasů v Turecku je stejně dlouhodobá jako běžná transplantace vlasů. Výsledky jsou v zásadě trvalé, přičemž implantované vlasy mají stejnou životnost jako dárcovská oblast. Po 50. roce věku je však normální, že dochází k úbytku vlasů přibližně o 10 %.

Transplantace kudrnatých vlasů se provádí v lokální anestezii. Operace ve skutečnosti není bolestivá. Pouze podání anestetika může být trochu nepříjemné. Po transplantaci jsou nepříjemné pocity minimální, nebo dokonce žádné.

Ano, výsledek dosažený transplantací kudrnatých vlasů je definitivní. Tento konečný výsledek může být viditelný již 12 měsíců po operaci. Transplantované vlasy porostou stejně jako jejich protějšek. Navíc nejsou ovlivněny hormonem zodpovědným za vypadávání vlasů.

Ve většině případů chirurg provede mikrořezy, kterými odstraní vlasy určené k reimplantaci. Na konci operace se aplikuje hojivý krém. Způsobené jizvy jsou minimální a ve vlasech neviditelné. Technika FUE nezanechává žádné jizvy.

Afro vlasy implantované při transplantaci vlasů začnou dorůstat přibližně po 4 měsících. Trvá 12 až 18 měsíců, než dosáhnou konečné podoby a zcela pokryjí danou oblast. Poté dosáhnou své optimální hustoty.

Pro provedení transplantace kudrnatých vlasů v Turecku je třeba naplánovat pobyt v délce 4 až 6 dní. Přestože je zákrok rychlý, tato doba umožňuje provést operaci za co nejlepších podmínek, včetně nezbytných vyšetření a odpovídajícího následného sledování.

O autorovi

Melissa

Jmenuji se Mélissa a od roku 2014 pracuji jako lékařská a vědecká spisovatelka. Mám rozsáhlé zkušenosti s psaním regulačních a medicínsko-marketingových dokumentů pokrývajících širokou škálu terapeutických oblastí.

‍👩‍⚕ ZÍSKEJTE CENOVOU NABÍDKU ➡️